23078
  • Shorlex
    :D Amikor először gaméztam én is azt hittem, hogy az az.
    Hát nem, csak egy szar mellékküldi (mondjuk a yeti is az).

Ahhoz képest, hogy eddig hydra, talos de legfőképpen manticore volt az isten ellenség, addig most a következők tudnak secperc úgy leszívni, mint azok 1.08-ban (akik megjegyzem, most alig bántanak; hydra is, talos is, manti is simán megvan):
    - szaros kis sandwirthek. Öt darab és ha nem trükközök futkározással, akkor két másodperc alatt halál, ha elkezdenek pörögni; és főleg a sandwirth főboss
    - skorpiókirály
    - vacak kis ici-pici pók-minionok, amik eddig a 8k életemből leszedtek mondjuk egyenként 25-t, de legfeljebb 50-t (nem kilot, hanem amit ide írtam), most ha 3-4 áll körülöttem legend act3-n, levesznek vagy fele életet converted fegyó ide vagy oda
    - ugye az említett minotaur lord és ez a neandervölgyi
    Eddig. Majd aztán megnézem a dragonianok hogyan változtak, de már előre fosok. Meg amióta szétzúzták a refreshet, azóta ugye nincs pettel (ancestralok) nyíratás, ahogy eredetileg terveztem nehéz helyzetekben...

Szóval vannak hülyeségei az 1.20-nak, de sokminden jóval könnyebb lett, úgyhogy gyakorlatilag új gamét játszok. Ki érti ezt?
  • Snjz
    Én egy 1.20-ban kezdtem. szintén champ-al, de az a dög engem is többször lenyomott a jégesővel. Akkor seggbe tudtam colna rúgni az Ironlore-osokat. Nem akartam elhinni hogy van ilyen. És sokáig azthittem hogy ő a Gargantuan yeti a Quest-ből és többször kinyírtam de semmiaztán rájöttem hogy a questes Yeti odébb van.
  • Shorlex
    40 vége felé, sőt 50-51, nekem legalábbis annyi volt.
    Utána már rettenetesen lassan fejlődsz majd.
  • Shorlex
    Ja, második kellemetlen meglepetés 1.20-ban, ami miatt már fel kellett adnom a nulla halál championomat: az a hatalmas neandervölgyi chang an után.
    Bazz, akkorákat csap, hogy 8k élet ide vagy oda, három ütés és lent vagy. Megjegyzem, hogy nincs nagy resistje, amilyen nagyokat csap, úgy le is üthető, DE azért nem olyan könnyen, csak mondjuk egy hydrával összehasonlítva. Csapni 10× olyat csap, mint amit bekap. És érdekes, hogy nem az ütéseitől haltam meg, hanem a jégtől, amit rámzúdított. Úgyhogy hasonlóan a minotaur lordhoz, meg a skorpiókirályhoz, itt is mindenkinek melegen ajánlom a slower (attack) fegyvereket. Inkább fele DPS, de mondjuk 66% slower attack, és nem slower movement!!!

Ez a rossz egy váltásnál: nagypofával odamegyek, mert 1.08-on az egy fostalicska volt, aztán jön a gebasz, amikor észreveszem, hogy 1.20-ban kicsit felturbózták. Honnan tudhatnám... ???
  • Snjz
    Ezt aláírom. Nekem ez az első karim akivel Epic-en nyomom. De többször használtam vele korábban zöld cuccokat amiket vettem és charmoltam vagy relic-eztem. Most ez a legjobb, de lessz szívem megválni tőle ha találok frankóbb Íjat.
  • Shorlex
    Hát nem rossz ez a cucc, de elárulok egy nagy titkot, amit felfedeztem. :D
    1.20-ban a fegyverek ezerszer jobbak, mint a legend fegyverek. H találsz egy igényeidnek megfelelő zöld rare cuccot, és azt reliceled, azzal vagy másfélszer-kétszer olyan sebzésed lehet, mint egy legend cuccal.
    Példa: erisciton's hungert használtam eddig championnal, nem volt annál istenebb fegyó
    Feltettem 1.20-at és olyan zöld legend cuccokat találok, hogy csak pislogok. Vagy 1k DPS alapból felment, amikor lecseréltem a cuccost, és lesz ez még több is legend act3 árusainál. Egyelőre csak chang anban vagyok, de majd később vasászni kedzem a junik zöldeket, mert olyanok vannak közöttük, hogy agyonvernek azok minden legend cuccot, sokszor alapból, relic nélkül.
    Ugyanez igaz íjakra. Nagyon durva zöld íjak vannak és ha reliceled őket, nincs ellenfél nekik.
  • Snjz

Így néz ki. Bár lehet hogy találkoztatok már vele de én nagyon örültem neki.
  • Snjz
    Hát nem hiszem el hogy ugyanazt linkeltem kétszer elnézést a bénaságokért.
  • Snjz
    Áhhhá.Tehát csak 20kiló.

Na ez az a fegyó.
  • Snjz
    Szóval a link a képhez:

vagy ez sem műkszik?
  • Snjz
    Szasztok. Na végre egy valamirevaló drop 1.20-ban. Epic ActI-ben ezzel célzott rám egy kis csonti. Nagyon gyorsan elvettem tőle.

Még mindig a rangerem a kedvencem
  • Santata
    Conjurer-m van egyelőre 43-s... Epic Théba felé tart... Hanyasnak kéne lennie Epic végén?
  • amadeus1992
    Valaki írja már le nekem a telepítési kódját a Titan Quest-nek !!!
    előre is köcce!:)
  • shyning
    Le tudná nekem valaki írni az összes mellék küldetés nevét, csak felsorolva? Tudom, van leírás, de ott végig kell olvasni az összes helyszínt, csak felsorolás-szerűen kellene. KÖSZI!!!!!!!!!
  • Rettenthető
    TQ Defiler progival sikerült életre kelteni a karikat, más formában továbbra sem sikerült.

Köszi mindenkinek a segítséget.
  • Grusalak
    Visszavonva kérdéseim... Most látom, hogy átírták...
  • Grusalak
    Aki az 1.20at használja: Az oak max szinten (normál tehát nem a plussz skillel max fölötti érték) mennyi % életet ad most? És mennyi resistet? Thx!
    Nem tud vki egy olyan oldalt, ami a titancalchoz hasonlít, de ismeri az 1.20at is?
  • Shorlex
    ez így van, én is futó TQ-ból nyitom meg a vaultot.
  • Grusalak
    Eleve úgy is jónak kell lennie, hogy: Már fut a TQ; Főmenüben Alt+Tab; Garázdálkodsz Vaulttal; Kilép = Indul VaultMon; Megvárod, amig megjelenik, hogy process patched (vmi hasonló...); Alt+Tab vissza TQba, és ok...
  • Shorlex
    Fecske, én pl. az 1.08-at úgy indítottam, hogy monitor bekapcsolva, utána pedig a sokszor emlegetett hetvenlépcsős mini-image-es daemonos, securom-os megoldás és még azzal is ment. Pedig ott aztán 4-5 gombot kellett össze-vissza nyomkodni, és egyik sem a monitor startja volt. :D

Nem tudom mi a baj nála, de nagyon érdekes jelenség.
  • zsirfecske
    egyedül 6)-nál lehet elcseszni, ha nem a vaultmon start tq gombjával indítasz, hanem ikonból...
  • Shorlex
    Jó vanna, csak vicceltem.
    Igen, ez az, én is erre gondoltam, csak az csak 1.08-al működik. De ha olyan súlyos a helyzet, akkor még mindig lehet két lépésben peccselni. De nem hiszem el, hogy ez neki ne oldaná meg a problémát, amit leírtam. ilyet még sosem, senkitől nem hallottam. Ez nem bug, vagy nem programhiba, kilépegetés, vag más, ez képtelenség.

Más:
    Legenden megyek ugye a championnal. Talos tudjátok mit tud? SEMMIT. A tűzfújása, ami azelőtt halálos volt, vagy egy gyorsan benyelt potion miatt túléltem, most egy kicsit fun: beállok a tűzbe, nem csak a szélére, nem. Pofával előre a közepébe. És a 9k életem, ami a levett oak ellenére maradt, lemegy vagy 5-600 pontot, ennyi. :D A lépése, ami stunol, többé nem stunol, lightning sebzése nulla, ütése nulla. Farkasokat nem öli meg egy lépéssel, sőt, ha én gyakom és rám figyel, akkor egyáltalán hozzájuk sem ér. Nagyon szánalmas.

Viszont ért az első kellemetlen meglepetés: a minotaur lord. Az nagyon állat lett. Az első szörnyi, amelyik erősebb, mint 1.08-ban, de nem kicsit, nagyon (Gyurcsány elvtárs után szabadon). Óriásikat csap, és egy ütéssel úgy veszi le a sebességem, hogy alig tudok arrébb menni, hogy ihassak egyet.
    Szóval meele-vel szerintem nem lehet anélkül legyakni, hogy ne lenne legalább 50% slower fegyvered, mert hiába nagy az életed és hiába iszol folyamatosan, annyira gyorsan és nagyot üt, hogy a legkomolyabb armor ellenére megy le az élet zuhanórepülésben. Ki kell iktatni az attack speed-jét és akkor folyamatos ivás mellett egy helyben állva is legyakható. :D
  • kemotox
    shorlex: tom hogy inditsd csak indicsd et könnyeb leirni.

karaktermentő progi: elvileg

ez az
  • Shorlex
    egyet ne csinálj: otthagyni a karit, mert az van, létezik és előhívható!!! És most jutott eszembe, hogy van még egy kis progi, amolyan karimentő-előhozó kékhalál után, de nem emlékszem a nevére. Ha valaki tudja, segítsen má. Az is használhat.
    Nem tudom, nem értem az egészet.
  • Shorlex
    :D rászolgál a nevére, ez nagyon jó!!!! :D

próba:
    tqvaultot a titanquestvault.ign.com-ról töltsd le, ne máshonnan, ha onnan töltötted, akkor töltsd le még egyszer.
    rar ki a könyvtárba, de nagyon figyelj arra a könyvtérra, ne valami alkönyvtár legyen. Felülírsz minden eddigi filet.
    Elindítod a monitort. Monitorból indíts vaultot, cuccolj ha akarsz, de azt sem kell. Sőt, tudod mit, csak a monitort indítsd el, és ne nyúlj semmihez.
    Game indít. Ha még mindig nem látod, akkor kurvára nem értem.

Ez esetben próbálkozz a TQ Defiler progival. Az minden karit megtalál.
    Megnyitod, ráklikkelsz a karidra, pár másodpercig megnyit, leokéz, amit kérdez, és úgy indítsd el a gamét, hogy a defiler fut. Lépj be, és bazz, egyszerűen nem hiszem el, hogy még mindig ne lássa a karit. Ha látja, akkor hagyd ott a menüt, ahol van (a karinál), Alt-TAB, és nézd meg, hogy a defiler engedi-e a Fix Me parancsot. Ha engedi, nyomd neki és lépj vissza a gaméba, de szerintem ez utóbbi lépés a Fix Me-vel kihagyható, azt főleg csít után kell nyomn, amit ugye mi nem csinálunk. Ha látod a karit, játssz vele egy picit, vegyél árustól valamit, adj el, és utána már jó lesz. :D
    De mondom, nem hiszem el, hogy ezt végig kellene játszanod. Sima tq monitor, és jónak kell lenni.
  • Rettenthető
    Leírom mit csináltam ez eddig, aztán rávilágítotok, hogy hol baszok el valamit írtozatosan:
    1., Bemásoltam a tqvault 1.620 minden elemét abba a könyvtárba, amelyikbe telepítettem a Tq-t.
    2., Elintdítom a tqvaultmon.exe-t.
    3., Elindítom a tqvault-t (exe-vel is próbáltam, meg a monitorból is, mind1).
    4., Cuccolok orrba-szájba.
    5., Exit (kilépek a tqvault-ból, de a tqvaultmon-ból nem).
    6., Elindítom a Titan Q-t.
    7., Csodálkozva tapasztalom, hogy a karakterem rászolgál a nevére...
    8., A fejemet verem az asztalba.
  • Shorlex
    hidd el, olyan nincsen.
    ahogy kemo mondta, bekapcsolva hagyod a tqvault monitort, és elindítod a gamét.
    Megjegyzem, hogy én monitorból is indítom és soha semmi bajom nem volt vele. De télleg próbáld meg külön indítani, a lényeg hogy fusson alatta.
    Kemo, az indicsd szót a következőképp írjuk: indítsd. :D
  • kemotox
    indicsd el a tqvaulmonitort és ne ott indicsd hanem rendesen ikonbol, az a lényeg hogy fusson közben a tqvaulmon
  • Rettenthető
    Amit itt a topicban írtatok a tqvaultról az alapján csináltam mindent, de a birbitélés után se azt a karit nem látja a játék amelyiktől a cuccot elvettem, sem azt, amelyiknek átadtam. Pedig a tqvaultmon.exe-n keresztül indítom a titan-t... Hol cseszem el?
  • Grusalak
    Bloodthirstből jöt egy; Korybantesből három; Eidolon Shellből 2, és Hieous Visegéból is 2. Mást még nem kaptam...
  • Isenlord
    korybantes shield az nem nagggyyon jó shield:)
    avengerem epic óta azon élt,mert az fekszett neki a legjobban.
  • Grusalak
    Ebben a pajzsban van csak: Bloodthirst the Glutton
    De így, hogy kevesebbet ütök, így szívesebben használom ezt: Shield of the Korybantes
  • ttp145
    Hi!
    Ajánlana valaki valamit hogy warfare meg a pajzsos skilleknél mire érdemes tápolni?
  • Shorlex
    Köszönöm, ez hasznos info.
    Egyébként nincs olyan pajzs, ami converted?
    Sajna vagy nem, de én is a meele-k szerelmese vagyok és ezen belül a converted fegyóké. Úgyhogy ebben nagyon egyet tudok érteni.
  • Grusalak
    Érdekes karakterváltoztatáson esett át hódítóm... Eddig gondolom egyetértett mindenki abban, hogy amennyiben a védelmi ágat választja valaki, akkor a jobb oldali passzív pajzs ütés skilleket szépen maxra, mert hasznos... Nos egy apróság: Amennyiben sokat alapozol arra, hogy a fegyvered "attack conv. to health" (ami valljuk be közelharcosnak legenden elég fontos), akkor érdemes ezeket a skilleket nullázni... (Na jó a pulverize-t azért megtartottam, hogy több nmy-t is üssön néha...) De összeségében elég ciki, hogy van egy jó életlopós fegyverem, de szinte semmi haszna, mert az ütéseim több mint fele pajzzsal történik, és ebben az esetben nem érvényesül az a hatás...
    (Hozzá teszem, hogy az Onslaught érvényesült azokra is...)
  • Shorlex
    30-35 perc??? Ez a megboldogult szép időkre emlékeztet, amikor még az első karimmal (slay) én is 20 percig gyakáltam a sima, 1.08-as Typhont. :D
    Most hogy feltettem az 1.20.at, a slay egy-két perc alatt szétszedte, és nem kellett volna neki annyi, ha nem "féltem" volna az ismeretlentől. :D Felesleges volt, még mindig egy fos a titán, nem tud semmit egy jó kari ellen, csak kicsit jobban oda kell figyelni.

Egyébként kipróbáltam 1.20-at a szintén legendes championommal is, és meglepődtem: az még jobb lett, mint a slay. :D Úgy gyakál, hogy csak pislogok, egy erisciton's hungerrel meg soha nem megy le az életem, ha meg nagy ellenfél jön, ott vannak a petek. Íjászok ezt a karit sem érik, pontosan ugyanúgy mint slay-t hiába lövik, alig megy le az élet, pedig azelőtt mindkét karinak inni kellett egy kis legend csorda miatt is.
    Bossok egyelőre nevetségesek, hydra megvolt egy perc alatt nulla potion, nulla élet le, ezek a kis szerencsétlen barna herok meg élnek vagy pár másodpercig... Szóval tényleg nem tudom hol itt a nehezítés és a balansz. Eddig minden karim csak jobb lett.

De azt fenntartom, hogy új karit kezdeni úgy hogy nincsenek előtte összehaknizva cuccok, nehezebb és vontatottabb.
  • Szkítia
    Köszönöm!
    Megoldottam.
    Persze a sok alternatív megoldás között ott volt a 1.20 patch és az egyik által sikerült.
    De az a patch nem kellett volna a Typhon elött.
    30-35 perc és már nem is élt.
    :-)
  • Shorlex
    Na rászántam magam az 1.20-ra.
    epic Typhon egy isten volt, mármint a csata, nagyon élveztem. Az egy dolog, hogy két másodpercig sem volt esélye ellenem, de akkor is szórakoztatóbb volt sokkal, mint a hagyományos fostalicska titán.
    Nagyon jó lett, komolyan élvezet volt legyakni! Meg maga a game legenden is sokkal jobb.
    A slay most kétszer olyan jó, mint azelőtt, több az élete, kevesebb gebaszt kap be és amit bekap az sem olyan nagy. Íjászok már nem ellenfél, alig sebeznek, pedig azelőtt azért adtak ám, egyszóval jó karival könnyebb a game, holott az volt a cél, hogy nehezebb legyen. Legend Manticore simán megvolt, és közelharcban, nem íjászkodva, úgyhogy mi kell még???

Viszont új karit nyitni szerintem sokkal rosszabb.
    Vontatottabb vele a game, nehezebben halad, sokkal kevesebb a drop, a bossok egy egyszerű kis normal karival egy fél óráig tartanak még akkor is, ha esélyük sincs ellenem, csak nagyon nagy a resistjük, meele-vel pedig alig tudok hozzájuk érni, igaz ők is hozzám.
    Szóval ha az volt a cél, hogy a karikezdést megnehezítsék, akkor sikerült, de ha végig a nehezítés volt a cél, akkor az nem igazán... :D

Szkítia:
    ha végleg nem megy, multin valaki, aki előb jár mint Te, nyit Neked egy portált és odamész, enni. Asszem többször szólt már a fáma ilyen bugról.
  • Menő
    ja és 35-ös szinten
    de ez senkit nem érdekel tudom csak be kellet írnom
  • Menő
    Legyőztem normal fokozaton a Typhon-t a föld mesterségű csajommal és nem volt könnyű