Shorlex#8129
Na rászántam magam az 1.20-ra.
epic Typhon egy isten volt, mármint a csata, nagyon élveztem. Az egy dolog, hogy két másodpercig sem volt esélye ellenem, de akkor is szórakoztatóbb volt sokkal, mint a hagyományos fostalicska titán.
Nagyon jó lett, komolyan élvezet volt legyakni! Meg maga a game legenden is sokkal jobb.
A slay most kétszer olyan jó, mint azelőtt, több az élete, kevesebb gebaszt kap be és amit bekap az sem olyan nagy. Íjászok már nem ellenfél, alig sebeznek, pedig azelőtt azért adtak ám, egyszóval jó karival könnyebb a game, holott az volt a cél, hogy nehezebb legyen. Legend Manticore simán megvolt, és közelharcban, nem íjászkodva, úgyhogy mi kell még???
Viszont új karit nyitni szerintem sokkal rosszabb.
Vontatottabb vele a game, nehezebben halad, sokkal kevesebb a drop, a bossok egy egyszerű kis normal karival egy fél óráig tartanak még akkor is, ha esélyük sincs ellenem, csak nagyon nagy a resistjük, meele-vel pedig alig tudok hozzájuk érni, igaz ők is hozzám.
Szóval ha az volt a cél, hogy a karikezdést megnehezítsék, akkor sikerült, de ha végig a nehezítés volt a cél, akkor az nem igazán... :D
Szkítia:
ha végleg nem megy, multin valaki, aki előb jár mint Te, nyit Neked egy portált és odamész, enni. Asszem többször szólt már a fáma ilyen bugról.