Shorlex#8131
30-35 perc??? Ez a megboldogult szép időkre emlékeztet, amikor még az első karimmal (slay) én is 20 percig gyakáltam a sima, 1.08-as Typhont. :D
Most hogy feltettem az 1.20.at, a slay egy-két perc alatt szétszedte, és nem kellett volna neki annyi, ha nem "féltem" volna az ismeretlentől. :D Felesleges volt, még mindig egy fos a titán, nem tud semmit egy jó kari ellen, csak kicsit jobban oda kell figyelni.
Egyébként kipróbáltam 1.20-at a szintén legendes championommal is, és meglepődtem: az még jobb lett, mint a slay. :D Úgy gyakál, hogy csak pislogok, egy erisciton's hungerrel meg soha nem megy le az életem, ha meg nagy ellenfél jön, ott vannak a petek. Íjászok ezt a karit sem érik, pontosan ugyanúgy mint slay-t hiába lövik, alig megy le az élet, pedig azelőtt mindkét karinak inni kellett egy kis legend csorda miatt is.
Bossok egyelőre nevetségesek, hydra megvolt egy perc alatt nulla potion, nulla élet le, ezek a kis szerencsétlen barna herok meg élnek vagy pár másodpercig... Szóval tényleg nem tudom hol itt a nehezítés és a balansz. Eddig minden karim csak jobb lett.
De azt fenntartom, hogy új karit kezdeni úgy hogy nincsenek előtte összehaknizva cuccok, nehezebb és vontatottabb.