Shorlex#8145
Jó vanna, csak vicceltem.
Igen, ez az, én is erre gondoltam, csak az csak 1.08-al működik. De ha olyan súlyos a helyzet, akkor még mindig lehet két lépésben peccselni. De nem hiszem el, hogy ez neki ne oldaná meg a problémát, amit leírtam. ilyet még sosem, senkitől nem hallottam. Ez nem bug, vagy nem programhiba, kilépegetés, vag más, ez képtelenség.
Más:
Legenden megyek ugye a championnal. Talos tudjátok mit tud? SEMMIT. A tűzfújása, ami azelőtt halálos volt, vagy egy gyorsan benyelt potion miatt túléltem, most egy kicsit fun: beállok a tűzbe, nem csak a szélére, nem. Pofával előre a közepébe. És a 9k életem, ami a levett oak ellenére maradt, lemegy vagy 5-600 pontot, ennyi. :D A lépése, ami stunol, többé nem stunol, lightning sebzése nulla, ütése nulla. Farkasokat nem öli meg egy lépéssel, sőt, ha én gyakom és rám figyel, akkor egyáltalán hozzájuk sem ér. Nagyon szánalmas.
Viszont ért az első kellemetlen meglepetés: a minotaur lord. Az nagyon állat lett. Az első szörnyi, amelyik erősebb, mint 1.08-ban, de nem kicsit, nagyon (Gyurcsány elvtárs után szabadon). Óriásikat csap, és egy ütéssel úgy veszi le a sebességem, hogy alig tudok arrébb menni, hogy ihassak egyet.
Szóval meele-vel szerintem nem lehet anélkül legyakni, hogy ne lenne legalább 50% slower fegyvered, mert hiába nagy az életed és hiába iszol folyamatosan, annyira gyorsan és nagyot üt, hogy a legkomolyabb armor ellenére megy le az élet zuhanórepülésben. Ki kell iktatni az attack speed-jét és akkor folyamatos ivás mellett egy helyben állva is legyakható. :D