23078
-
dudovec #8206 a roguenal 2 dolog ami igazan jo. a lethal strike, es a throwing knife, de mind2 hoz illik 100% rechargeot hasznalni amugy eleg kaki.
Ami a mergezest illetve bleedinget es az ilyen bizonyos ido intervallum alatt sebzo skilleket, ezekre nem erdemes epiteni, mert 1 jo rogue, kb 1-2 utessel lenyom mindenkit, ezek a skillek meg akkor jok ha minel elobb mindenkit megutsz vele, hogy minel tobb ideje legyen 'dolgozni' az ellenfeleken, de szerintem korulmenyes, es gyengen is sebez.. kiegeszitesnek lehet jo talan , vagy egy ijasznak, de erre alapozni kozelharcosnal..
bemesz 1 tomegbe kaszabolsz, megy az adok-kapok, nincs oakod, se peted, eleg sok utest kapsz es nemis irtasz olyan gyorsan, bemesz 1 warlockal intant lethal strikeal, 2 allat spirit pettel, covenant, meg vision of death aztan hajra. Nalam egy krokodil 1 utes legenden, a nagyobbikbol is, es 50 szint alatt 1x sikerult meghalni.
Persze ha, 1.20, meg instant skillek kizarva, akkor mukodhet, de van jopar kozelharcos kari sztem ami jobb mint az assa, gondolok itt a def+roguera, aminek ugyan nincs eleg manaja instantolni, dehat mindent meglehet oldani;)
nagyon szivesen:P -
silvertiger #8205 Érdemes lenne ki írni egy tornát a neten hogy ki a legjobb játékos!
És milyen kari-val?Biztosan érdekes eredményt hozna.
Mert mindenki arra törekszik hogy A legerőssebb, legütősebb harcost hozza létre.Persze ez a játék célja!De gondolkodó ellenfél ellen, hasonló szintű harcos ellen, aki meglepetéseket okoz, vajon azok ellen is ilyen Űber májerek vagyunk?
Mindenképpen érdekes lenne.Ahogy olvastam a hozzászólásokat mindenkinek
meg van a saját (legyőzhetetlennek hitt) karaktere.
Legyen az Spellbreaker vagy Champion.
Én személy szerint Kiprábálnám hogy tényleg az e?
Bocs mindenkitől az eszmefuttatásért!!!
De ez most kijött!
-
silvertiger #8204 Ja persze!
Kimaradt az open wounds és a Mortal wounds (megfellő szinteken)
És ezek csak Rogue skillek!
Ezekhez érdemes hozzá képzelni a másik Mastery skill-jeit!
-
silvertiger #8203 Egyet kell hogy értsek az utánnad szólókkal!
Szerintem Rogue mastery az egyik legjobb!
Félelmetes kombinációkat lehet vele össze hozni.
Példának okáért az Assasin!
Két kezes fegyver+mérgezés (a megfeleő szinteken)legyőzhetetlen párosítás!Legenden kezdem azt érezni hogy túl könnyű a játék, egyszerüen nem akadt komoly ellenfél!Persze ezt megfűszerezve némi
harci taktikával.Yeti volt nincs, 35másodperc alatt!
Szerintem nem rossz teljesítmény.Csak talált cuccokal.
Cáfolatokat várok szívesen! -
dudovec #8202 en fire ench + throwing knife + mandrake + poision + bleedinget probalnam be nala 100% rechargeal termeszetesen:P -
jo a magician simán, dweller tankol, te lövöldözöl tüzes izéket meg trapookat nyomsz meg ijen mérgezös üvegcés izét:D
és szerintem közelharcosnak se rossz, zöld itemeket relicezni. csomo fire dmg összejön +100% az enchantbol. +egy kis mágia és akkor ijen felemágus hogy jönnek az ellenek, rájuk lö valamit, ha közelbe ér lecsapja öket:D szerintem klassz
-
Shorlex #8200 Hát dudo, azért haldoklik, mert mindenki szakértő, mint állat! :D
Valahol egyébként az a jó, amikor ez így van, mert az azt jelenti, hogy mindenkinek jó a game, és a karikkal meg a játékmenettel mindenki tisztában van.
érdekes, hogy x hónap után még mindig van olyan mastery, amit nem próbáltam ki. Pl. se rogue, se tüzes legény még nem voltam. Egyszer bazz, poénból kezdek egy ilyen karit, egy magician-t, de hogy az így látatlanban milyen xar egy kari lehet... El nem tudom képzelni, hogy azt pl. milyenre érdemes építeni. KÖzelharcos? Mágus? Nagy durva dilemma lenne, ha nekem ilyet kéne építeni... :D -
Óóóó, gyerekek... ez már szánalmas! -
Shorlex #8198 sájning, előrevetítem, hogy az utolsó hozzászólásom a részedre, de kisfiamozni te...
sajnos mivel azt hiszed, hogy a magad max huszonegynéhány évével nagyobb vagy itt mindenkinél, el kell keserítselek: hidd el, nem te vagy itt a legidősebb istenmájer, hogy mindenkit, akinek nem tetszik a stílusa, lekisfiamozz.
hogy ki a bumburnyák, arról csak annyit, hogy hadd vegyem én is a bátorságot hozzád hasonlóan, és kijelentsem, hogy a kettőnk között tanultságban olyan nagy a különbség hogy a következő tíz évben sem tudnád behozni ha éjjel nappal tanulnál sem.
hogy a gaméban mennyire vagyok kezdő vagy sem, gondolj amit akarsz, hidd el leszarom, mert a te véleményed az, amire a legkevésbé van szükségem a magam megítélése szempontjából, de mindenféleképpen köszönöm, hogy megosztottad velem, látni belőle a primitív agyad kvintesszenciájának bárki számára eszkalálódott megjelenítését. És igen, act 3 darab van, ha te az olympust annak nevezed, és a többihez mérhetőnek, hát akkor grat a game tudásodnak és élményélvezeti képességednek, ami olyan legendás...
szóval igen, a többiek is leírták külön-külön: kértél valamit, nagyon ostoba volt, a fórum alapvető "etikája" - ha van ilyen (előbb keresünk, aztán kérdezünk illetve ha megoldhatjuk magunk is, nem fárasztjuk a másikat) nem igazán érdekelt, szóltak neked róla, te meg beszívtál, mert lusta vagy. További jó békanézegetéseket és játékélményt a szörnyik mélyanalitikai tanulmánozásán keresztül. -
dudovec #8197 na nemvoltam 3 napig, de latom nemsok mindenki irt.. telleg haldoklik a forum:o
Amugy shyning az elso 'beszolasomnal' nem celoztam semmivel arra, hogy ennyivel v annyival tobbet tudnek barmirol, csak szoltam h ne adj masnak macera melot, ha teis megtudod csinalni. Persze a hangnem kicsit parej volt, de te 'kisfiamoztal' rogton, azert irtam ezt a koros dolgot. Nemis tudom minek irom ezt most, elvegre reszemrol 'lezartnak' tekintettem a dolgot amikor linkeltem a kepeket. Igyis alig irunk ide mar, legalabb ne oljuk egymast. -
Panyi kollegarol nemtudtok vmit,hogy hogyan all a magyarositas?!
-
shyning #8195 Azért egy ékezetbe belekötni... elég LOL. -
TITAN QUEST KIEGÉSZÍTŐ LEMEZ
- kisPocok - -
B pontnál mész ki
de a walkthrough többi helyszínére kattintva sorban végignézheted az utat a jade palace-ig majd a visszaösvényt chang'anba.
shying: te sem írtad jól az én nickemet, tehát neked is el kell gondolkodnod. természetesen igazad van, mindenki magát minősíti a hozzászólásaival. -
shyning #8192 A palotában ér véget. -
shyning #8191 kemotox barátom, esetleg ha megtanulod leírni a nickemet, majd szólj, addig csitt. Dudovecnek kösz a kéepeket. A korommal nem vagyok sem oda sem vissza, csak utálom az ostoba embereket, akik egyből azt hiszik, ők az okosabbak, idősebbek, tapasztaltabbak.
zsírfecske: sztem nagyon jól látszik, ki minősíti magát, elég megnézni a modort, meg ki "kurvaistenezik", ennyi. Én kérek elnézést, hogy nem tűröm el a nyikhaj mitugrászok beszólásait.
-
Szeva, valaki megtudja nekem mondani, hogy kínában hol találom a Jurney to the Jade Palace quest végét mert már körbejátam szinte az egészet és az istennek se találom. Pls help!!:D -
KH #8189 nem tudom volt-e már, de van valami minimál infó a kiegről, nevezetesen hogy 2007 Q1-ben várható, a többi néma csend... -
dudovec #8188 na valamer nem akarja berakni a kepeket...
http://makifej.atw.hu/images/eg1.jpg
http://makifej.atw.hu/images/eg2.jpg
http://makifej.atw.hu/images/eg3.jpg
-
dudovec #8187 en inditottam el a lavinat:D mondjuk lehet cimezni nekemis ezt azt, csakhat kari epitesrol meg eleg sokmidenrol irkaltam mar ide oldalakat, hol szivessegbol , hol magamtol h megosszak valamit, meg irtak jo paran nekem privát üziket, mindenfele kerdessel , azthiszem kb mindegyikre, kielegito hosszu valaszt adtam, vettem a faradtsagot sokmindenre.
Csak nem ertem, hogy mire jo ha most elkezdem neked irkalni a neveket? Neked a jatekelmeny a fontos nem? hat jatszd vegig, actonkent kb 10 mellek quest van.. ebbol elsore atlagban megcsinalod a felet, par vegigjatszas utan pedig a nagyreszet, FOLEG ha te a jatekelmenyer jatszol, magyarul mindent felderitesz, mindenkit kinyirsz, akkor azthiszem nem okozhat problemat megtalalni mindent ami a palyan van.. ha esetleg nemerted hogyan kell megcsinalni, arra ott a walkhtrough, ha tudod mire van szukseged, akkor egy pillanat alatt megtalalod. De ha felteszed a kerdest, hogy ennel es annal a questnel mit hogy kell csinalni, szerintem kapsz valaszt..
Ami pedig a korodat illeti, elhiszem h lehet gyereked, meg lehetsz ennyi meg annyi eves,de nemkell odalenni magadtol mer lehetsz 10 evvel oregebb, mert abbol ahogy kifejezed magad lehetne aztgondolni, h teis csak 12 vagy.
greece
egypt
orient
Görögben a 'xantaakárki a healer' nem latszik , sem az undead tyrant... kb 3-4 nem szerepel itt a nevek kozt, meg ugye van par amit nem csinaltam meg. De asszem amik atributot meg skillt adnak az mind ittvan, kiveve a main quest reszekbol adodo bonusokat.
Na remelm most orulsz, menj jatszani, a rinyat meg bizd ra a gyerekre:P -
shingyng vazeg te atombrutál balfasz vagy ecsém:DDDDDDDD
má miota itt balfaszkodik ahelyett hooogy megnézte volna a waltrought izét, beszarás. meg itt irogat hu nagy munka leirni meg ijenek, enyi erövel nagy munka megnézni..
na mindegy -
shorlex azért ez erős, semmi szükség rápörögni ennyire a témára. tudod régebben volt gond veledis :) hehehe
amúgy shyning tök normálisan kért valamit, ami sok munkával jár, senki nem vállalta, erre berágott és önmagát minősítő posztokat nyomott. ez megesik, sztem nem kell beszállni a vitába. énis csak moderálni próbálok (jó szöveg, mi?)
-
shyning #8184 Rendben, 10 kép, valóban kemény meló. De látszik a nagy szakértő barátunk Shorlex még azt sem tudja, hány helyszín van. "Szakértő". GigaLOL! Shorlex kisfiam, ha összejön az első randim, akkora gyerekem van, mint te, ezt így látatlanban mondom, szóval a pöcs kifejezés elég gagyi volt, tipikus buta kezdő kis mitugrász lehetsz, aki itt (sem) király, az életben nulla. De nem baj, te úgyis az exp-ért játszol, nem a játékélményért, neked a hetelés számít, végülis... kitűnt a stílusodból is, milyen bumburnyák vagy.
Én meg elnézegeted Babilonban a növényeket, meg jót röhögök a tóban körbe-körbe ugráló békán, mert valszeg neked ez nem élmény, hiszen nem lehet péppé "gyakni".
De ha lesz két perced két küldi közt, olvasd el figyelmesen, ki mit szar le, én nem az embereket... hátha megérted 1x, mit írtam. (Bár...) -
és tényleg megéri 2 nap múlva is erről beszélni? akkor már inkább 10 perc keresgélés.
amúgymeg 4 helyszín van és sidequestekből is simán van annyi, hogy görgetni kelljen, tehát semmiképp sem 4-5 kép. de ez csak kötözködés :) -
Shorlex #8182 1) Három act van, nem négy.
2) Ha Te magasról leszarod az embereket, az tök jó, csak akkor mi a kurva isten bajod van azzal, ha mások is leszarnak téged, te pöcs? Arról nem is beszélve, hogy te hülye voltál, úgyhogy másnak talán volt rá oka...
3) de lehet öt jpg-t csinálni, ezret is, de tudod mit? ugyanígy lehet játszani, bazd meg és haladni előre a gaméban és akkor nem kérdezel hülyeségeket, hanem teszed a dolgod.
tudod, én sosem gondolkodtam azon, hogy megcsináltam-e minden mellékküldit, különösen mert egy idő után lószart sem érnek experience-ben, és ha netán kihagytam egyet-egyet, akkor le van szarva az egész, öt perc alatt behozod gyakással. Max néhány skillpont, attribute úszik, de az ilyen hülye, aki nem találja meg maga azokat, megérdemli. De hidd el, játszol egy-két karit, és ha nem ismersz meg minden küldit, akkor ott hagyd is abba, ahol elkezdted.
-
shyning #8181 Szerk: ja, csak 4 helyszín, az Olympuson nincs side quest...
-
shyning #8180 Nos, én meg magasról leszarom, hogy ki milyen profi egy játékban, látszik megint, a mai világban ki a menő... "Vazz, én már 200 éve nyomom, öcsisajt, így kenem, úgy vágom...", Istenem, fel kéne ébredni... bár ha 12 évesek vagytok (gondolom), elnézem, egye fene. Amúgy nem tudom, miért kéne Alt-Tab-ozni, végülis nem lehet kemény 5 jpg-t csinálni az 5 helyszínről, és iderakni? Dehogy... mennyi is... 5 mp? Hmm... valóban lustaság, inkább olvasgassam félóráig a neten,... én kérek elnézést!!!! Hova is gondoltam... balga fejemmel. De nem baj, csak liche-jetek, keljetek reggel 5-kor, hogy remegő kézzel eljussatok 50-ről 51. szintre... ja, és köszönöm a segítséget! (Ismét tanultam valamit, hála Isten, komolyabb fórumokon nem így megy) -
Shorlex #8179 Ez melyik küldi???
Lehet hogy én vagyok a hülye, hogy tizeniksz kari után nem ugrik be, de ez hol a fenében van? -
Shorlex #8178 Josi, Te mé nem alszol reggel fél hatkor??? :DD És Te dudo, mit csinálsz hajnali kettőkor??? :D
Szóval én legend act1 közepén álltam át 1.20-ra (ennél nagyobb hülye, mint én nincs még egy) és még nem tartok a dragon lichnél.
Arra emlékszem, hogy még 1.08-ban közelharcossal levertem, és nem szakadtam meg tőle, de lehet hogy 1.20-ban hatszor annyi armorja és resistje van, nem tudom igazából. Úgyhogy ha majd odaértem, ígérem beszámolok.
De most elkezdtem egy íjász-sage-t, asszem ez lesz az utsó karim. Act3 1.20-ban azért már nagyon nehéz közelharcossal, az az igazság, úgyhogy még kipróbálok egy nagy DPS-ű íjászt, mint a sage, aztán szerintem letészem a lantot.
Multizni szokott valaki 1.20-ban??? Csak azért kérdezem, mert amit én multiztam, addig pont úgy esett, hogy nem volt olyan főküldi és mellékküldi, amiben mondjuk skillpont, vagy attribute volt a jutalom, és nem tudom, hogy ha én már megcsináltam azt, de a harcostárs nem, akkor én csak az exp-et kapom meg, vagy mindent, amit ő is? Fegyvereket is, skillpontokat is? -
josi #8177 Ja és ráadásul nem is voltak jó cuccai a ládáiban:) -
josi #8176 Shortex. lenntebb soroltad hogy melyik dögök a legkeményebbek, én még csak most tartok legenden, hydraval még nem találkoztam, de a dragon lich-et ezek szerint te könnyen leverted? én nehezebben ütöttem le (epicen) mint a manticore-t -
dudovec #8175 na mar irni se tudok:D -
dudovec #8174 ej kosz sracok:D bar 1.20-ban nemvagyok otthon annyira:)
nem akartam bunko lenni, de megis, mer 'ne legyen mar elvaras' hogy mas pocsoljon helyette valamivel, amit kb mindenkinek ugyanugy megkene tennie, ha le akarja irni az osszeset sorrendben, bar a 90% menne talan walktrough nelkul..
mellesleg nemkell felhaborodni, ha egesz egyszeruen lusta vagy valamihez, aminek masnak nemkene lustanak lennie, csak hogy neked jo legyen.. kapjama' ma eszbe.. -
Shorlex #8173 Bazz, bocs hogy beleszólok, de vannak itt elég régóta fórumozó és ezzel együtt gamézó társak és apám, igen hülye ötleteid vannak.
És igen, hülye aki ilyet kér, mert vazze, egyikünk sem tartja fejben a küldetéseket szóról szóra. Vagy mit vársz, aki már végigvitte a gamét, az majd egy órán keresztól Alt-tabozik és gépel neked.
amit a többiek írtak, az csak jobbító szándék volt (keress a guglin, stb.), de tényleg ilyen hülye kérésre mi a f.szt vársz? Ha azt kérdezed, hogy "hé valaki, aki már épített mittomén championt, mire rakjak" arra mindenki egy féloldalas esszét fog nekled segítségképpen írni, mert mi is voltunk ugyanilyen helyzetben és segítünk egymásnak, de baszki, kuttómunkát azért senkitől se várj, ha csak a lustaságod az akadály...
És csatlakozom Fecskéhez: ne dudoba köss bele, mindegyikünknél többet tud erről a szarról.
Jó bogarászást a guglin. -
Richter007 #8172 Sziasztok, nem tudna valaki nekem egy helyet ahonnan a sime v1.01-et le tudom tölteni! Mert már nem találok sehol a neten. Mindenhol cak az uppvan hozzá!
Köszönet előre is -
hogy pont dudovec nem ismeri a helyszíneket? vicces.
amúgy meg ne nyafogj, keress rá gúgliban, ésszel:
walkthrough (questek leírva) -
A nehézségi szintek között, azon túl, hogy vannak epic+legandary cuccok, hogy a szörnyek erősebbek és több az életük van valami egetverő különbség?
Szal pl. van olyan resist levonás a karakteren, mint a Diablo2-ben, vagy anélkül is elég szopacs? -
shyning #8169 Kisfiam, nem 10 perc, valószínű gőzöd sincs, hány helyszín van, csak vered itt a nyálad... de Te biztos zseni vagy, és 10 perc alatt végigolvasod a walkthrough-t, és kibogarászod a küldetéseket (főleg mert külön ki sem írják), nem baj, hidd csak, hogy nagyon ügyes és okos vagy (...szánalmas....)
Szóval valaki legyen szíves leírni azt a kb 40 szóösszetételt (igen nagy munka), köszi. -
dudovec #8168 nem, es remelem nem is fogja:D persze sokkal egyszerubb sáskázni, meg írni 2 postot, mint 10 perc alatt elolvasni mindent ami kell a gamebansheen. -
shyning #8167 Még mindig senki nem írná le nekem a mellékküldiket csak felsorolás-szerűen? 

Kösz...