Shorlex#8178
Josi, Te mé nem alszol reggel fél hatkor??? :DD És Te dudo, mit csinálsz hajnali kettőkor??? :D
Szóval én legend act1 közepén álltam át 1.20-ra (ennél nagyobb hülye, mint én nincs még egy) és még nem tartok a dragon lichnél.
Arra emlékszem, hogy még 1.08-ban közelharcossal levertem, és nem szakadtam meg tőle, de lehet hogy 1.20-ban hatszor annyi armorja és resistje van, nem tudom igazából. Úgyhogy ha majd odaértem, ígérem beszámolok.
De most elkezdtem egy íjász-sage-t, asszem ez lesz az utsó karim. Act3 1.20-ban azért már nagyon nehéz közelharcossal, az az igazság, úgyhogy még kipróbálok egy nagy DPS-ű íjászt, mint a sage, aztán szerintem letészem a lantot.
Multizni szokott valaki 1.20-ban??? Csak azért kérdezem, mert amit én multiztam, addig pont úgy esett, hogy nem volt olyan főküldi és mellékküldi, amiben mondjuk skillpont, vagy attribute volt a jutalom, és nem tudom, hogy ha én már megcsináltam azt, de a harcostárs nem, akkor én csak az exp-et kapom meg, vagy mindent, amit ő is? Fegyvereket is, skillpontokat is?