• Shorlex
    sájning, előrevetítem, hogy az utolsó hozzászólásom a részedre, de kisfiamozni te...
    sajnos mivel azt hiszed, hogy a magad max huszonegynéhány évével nagyobb vagy itt mindenkinél, el kell keserítselek: hidd el, nem te vagy itt a legidősebb istenmájer, hogy mindenkit, akinek nem tetszik a stílusa, lekisfiamozz.
    hogy ki a bumburnyák, arról csak annyit, hogy hadd vegyem én is a bátorságot hozzád hasonlóan, és kijelentsem, hogy a kettőnk között tanultságban olyan nagy a különbség hogy a következő tíz évben sem tudnád behozni ha éjjel nappal tanulnál sem.
    hogy a gaméban mennyire vagyok kezdő vagy sem, gondolj amit akarsz, hidd el leszarom, mert a te véleményed az, amire a legkevésbé van szükségem a magam megítélése szempontjából, de mindenféleképpen köszönöm, hogy megosztottad velem, látni belőle a primitív agyad kvintesszenciájának bárki számára eszkalálódott megjelenítését. És igen, act 3 darab van, ha te az olympust annak nevezed, és a többihez mérhetőnek, hát akkor grat a game tudásodnak és élményélvezeti képességednek, ami olyan legendás...

szóval igen, a többiek is leírták külön-külön: kértél valamit, nagyon ostoba volt, a fórum alapvető "etikája" - ha van ilyen (előbb keresünk, aztán kérdezünk illetve ha megoldhatjuk magunk is, nem fárasztjuk a másikat) nem igazán érdekelt, szóltak neked róla, te meg beszívtál, mert lusta vagy. További jó békanézegetéseket és játékélményt a szörnyik mélyanalitikai tanulmánozásán keresztül.