• dudovec
    en inditottam el a lavinat:D mondjuk lehet cimezni nekemis ezt azt, csakhat kari epitesrol meg eleg sokmidenrol irkaltam mar ide oldalakat, hol szivessegbol , hol magamtol h megosszak valamit, meg irtak jo paran nekem privát üziket, mindenfele kerdessel , azthiszem kb mindegyikre, kielegito hosszu valaszt adtam, vettem a faradtsagot sokmindenre.
    Csak nem ertem, hogy mire jo ha most elkezdem neked irkalni a neveket? Neked a jatekelmeny a fontos nem? hat jatszd vegig, actonkent kb 10 mellek quest van.. ebbol elsore atlagban megcsinalod a felet, par vegigjatszas utan pedig a nagyreszet, FOLEG ha te a jatekelmenyer jatszol, magyarul mindent felderitesz, mindenkit kinyirsz, akkor azthiszem nem okozhat problemat megtalalni mindent ami a palyan van.. ha esetleg nemerted hogyan kell megcsinalni, arra ott a walkhtrough, ha tudod mire van szukseged, akkor egy pillanat alatt megtalalod. De ha felteszed a kerdest, hogy ennel es annal a questnel mit hogy kell csinalni, szerintem kapsz valaszt..

Ami pedig a korodat illeti, elhiszem h lehet gyereked, meg lehetsz ennyi meg annyi eves,de nemkell odalenni magadtol mer lehetsz 10 evvel oregebb, mert abbol ahogy kifejezed magad lehetne aztgondolni, h teis csak 12 vagy.

greece

egypt

orient

Görögben a 'xantaakárki a healer' nem latszik , sem az undead tyrant... kb 3-4 nem szerepel itt a nevek kozt, meg ugye van par amit nem csinaltam meg. De asszem amik atributot meg skillt adnak az mind ittvan, kiveve a main quest reszekbol adodo bonusokat.

Na remelm most orulsz, menj jatszani, a rinyat meg bizd ra a gyerekre:P