23078
-
Shorlex #10407 ja és bocs, ht persze hogy romotonak hívnak :DDD -
Shorlex #10406 Romoro, lenne egy kérésem.
Mivel nekem nincs szerverem ugye, ezért megtennéd nekem, hogy holnap (azaz már ma) vagy amikro ráérsz, pvpben indítod el a TQ-t és megnézed nekem ilyen forgalmas időpontban hogy hány pvp szerver van TQ-ból?
Csak hogy úgy nagyjából tájékozódjak, hogy milyenek a pvp arányok és szokások. Mert ugye ilyenkor csak a pvp szobákat látod (tudod, azzal az ikonnal nyiss, amit múltkor összeszenvedtünk) -
Dudo szavaival élve "szar az optimize" :) a kieg-ben javítottak rajta, legalábbis ezt írják...legrosszabb esetben vársz egy kicsit addig... -
laceeee205 #10404 Hi!
A következő a problémám:
Vista van fennt a gépen, és a Tq változó időközönként kilép csak úgy. Valakinek van hasonló problémája?
Nekem xpn tökéletesen futott! 1.20al játszottam,ugyan ez Vistan, és kivág....
Vki help plzzz -
A spellbreaker-t kihagyhatod a bossok simán leszarják azt valahogy, legalább is 1.20 ban... -
Az a druid nálad nagyon "reduktív" lehet... a plaque-n és némi oak-on kívül nem sok minden van abban a nécsör-ben... -
dudovec #10401 Ja , csak bosskillre annyi tap cucca van a stormnak alapban (spellbreaker, iceshard, freezing blast) ami melle ha belep spiritbol egy outsider + lichking akkor par sec az egesz..:) -
Az eruption veers lee szerint csak a bossokra kell neki, amúgy chain lightingozna ami logikus tekintve az ellen tulajdonságait, tehát a fő támadó ág mégiscsak a storm...az earth-ből csak a dweller mint golyófogó és az erupt. az álló bossokra, meg a volativity, hogy tényleg hasson néha a cucc, megy nála... -
dudovec #10399 Conjurert csak ternionozasra... Vallalkozo kedvuek meg probalkozhatnak Druiddal , van egy kis 38 asom es eleg jo moka vele jatszani. -
dudovec #10398 Romoto: nem , ugy ertem ahogy irom.. Az earthet tartom eleg kakinak, de akkor mukodik a legjobban ha a storm van melle valasztva.. Ezert irom , hogy tap az elementalist , mert a storm az alapbol eros, mig az earth eleg kaki, de mivel a stormbol erositi az earthet a whisp, tud resistet levenni a squallal, es tud stunolni is az encruption melle a thunderballal, ami szinten sebez a dwellerrel ellentetben (ami igyis megkapja az 1 pontjait vegig +5 skillel... ha stunolsz korulotte , akkor boven eleg ennyi pont ra) ezert ha earthel akarsz irtani , akkor az elementalist a legjobb valasztas.
Hameg Stormal akarsz irtani , akkormeg az Oracle a legjobb, de azt mar leirtam , hogy miert.
Virs lee: "Az oracle vagy conjurer se erősíti jobban egymást" -ra irtam a covenantot, mert egy javareszt stormal tamado kari jobban jar ha oracle , mintha elementalist lenne..
Szal azzal kapcsolatban , hogy "mi mennyire erositi egymast..." a mondokam lenyege kb az, ha stormos vagy akkor Oracle a nyero , hameg fire skillekkel is akarsz tamadni , akkor meg Elementalist..
-
Háát beszarok, már GonoszNap nevű is van
-
Egy elcseszett ötlet miatt a fórumozók csesztetésére:
Sziasztok, itt elcseszettarc bivalybasznádról!
Itt megtalálsz http:/elcseszetttagok.../elcseszettarc -
Nem lehet kiiktatni valahogy ezt a hotdogos baszt itt felül? kezd idegesíteni... -
A gyakorlatban, nem pakolsz 30 eruptiont egymásután 6 sec alatt max kb. 10 et és tényleg, csak akkor hatékony, ha párat lepakolsz és van rá idő hogy kiköpje a cuccost,ennyi időd csak akkor van, ha tankol a dweller, a bossok és egyéb enemyk sem szobroznak egy helyben, ezért ha megindulnak fuccs a 10xvulkán szorzónak is ... 10 Lethal hamarabb levisz bármit mint az a vulkán és nem utolsó sorban a helyzetek többségében azonnal hat és kb. 99% csak 1-re van szükség... -
Shorlex #10393 legnagyobbat sebző skill, hmmm... azért sztem van egy kettő, ami vetekedne ezért a címért: pont a lethal egy corsánál, illetve egy take down bossra mittomén egy melee brigandnál, vagy egy faxa dual wield skill, amikor amúgy is két fegyverrel ütsz egyszerre ráadásul plusz damage-el...
de kétségtelenül ezek nem vazsi skillek :D
és mivel vazsikról vitatkoztok amiket kifejezetten útálok, így ebből kimaradnék :DDDDDD de hogy közelharcos üti a legnagyobbat az tuti.
azt nem tudja valaki hoyg ez a dream ez alapvetően milyen beállítottságú lesz? mert azt mondta a fejlesztő gyerek hoyg lehet vele vazsit is meg harcost is csinálni, de azért nyilvánvalóan csak van valami alapbeállítottsága (att pontok, ilyesmi)?? -
virs lee #10392 Az lehet, de az eruption 6 sec-ig ottmarad, és folyamatosan sebez, az alatt egymásra pakolok vagy 30-at, na annek nem áll ellen semmi. :) -
Amúgy a nécsör tényleg sux csak belassítja a karit...mondjuk itt a nymph pet és kíváncsi lennék agresszív módban miket íjjászkodna össze... :) -
Neked Krakatao-d van vagy mi? :) A Lethal is üt tudtommal epic-legenden, mire eléred egy középszar dárda használata mellett is durvább spell pláne instantban, mint az eruption ugyanabban...erről van egy-pár greatest dmg. képecske is itt a fórumban -
virs lee #10389 Wisp amúgy is van, mert storm az alap. Lich meg van az oraclemnak, olyat minek csináljak még1et? Marad a nécsör meg a fájör, az utóbbi ütősebb, pont a vulkán miatt. Jelenleg ez a játék legnagyobbat sebző skillje (1.20+). -
Amúgy a kiegben programozhatóak lesznek a petek agresszivitása, némiképp átértékeli a Wispet, Liche-t az ilyesmi...a dwellert lealázná a másik kettő tankolásban...és akkor csak az eruption szólna a pyro mellett, (mert intet más is tud adni) -
Akkor úgylátszik ugyanarról dumálunk, az elementálnál a kényelem a fő szempont, meg némi vulkáni tevékenység a storm mellé... :) -
virs lee #10386 A dwellernek csak az alapskillre + uccsó passzívra kell pont, a többi felesleges pazarlás.
Fireből az eruption az egyetlen értelmes támadóskill. Mivel nincs res csökkentője, van helyette volativity, ami 33% eséllyel +2005 dmg (kimaxolva). Viszont elementalistának ott a squall a stormból, ami rest is csökkent, ezért brutál az elem, mert 2 skill is növeli a sebzést nagymértékben (az enchanton kívül). Meg lehet thunderballozni a stunért, bár dweller mellett felesleges (max helyette, bár a dweller magától is dolgozik, nem kell vele külön foglalkozni, én jobban szeretem). -
virs lee #10385 Virs lee mindig elfelejted a dark covenantot, ami eleg jo elemental dmg t ad
Ez az elementalistánál hol található? :P
De ha csak storm spellekkel harcolsz, akkor a spiritbol alapbol tobb dmg-d lesz a dark covenant miatt
Oracle karim már van, ahhoz nem kezdtem volna újat. :)
A fire ágból pont elég nekem a gólem meg az eruption, a gólem feltartja az ellenfeleket, elvonja az íjászok figyelmét (2 lövéstől már halott vagyok), az eruption meg tájfunt is 3 sec alatt leradírozza. :) Mezei csicskák ellen jobb a cl, mert instant hatás, az eruptionnak be kell indulnia, de a tájfun (meg a bossok általában) nem arról híres hogy elfut előle. :) -
"Az elementalist dologhoz annyit meg, ha storm spellekkel irtasz csak, akkor a dwelleren kivul nemsok mindent kapsz az earthtol + a némi intet amennyivel tobbet ad az earth mastery a spiritnel.. " : ez a papírforma álltalában az elementalnál, a dwellert tápolják ami elég sok pontot felszív, cserébe nyugisabban lehet shardozni, stb.
ezért nem értem ezt: "Sztem elementalist pont azert tap, mert a storm! eleg jol erositi a firet es megalapozza neki azt, hogy tokeletesen mukodjon.." hacsak nem úgy érted, hogy az earth dwellere teszi kényelmessé a storm-ot. -
dudovec #10383 Hat a ternion eleg hurka lett ugytudom:D
Sztem elementalist pont azert tap, mert a storm! eleg jol erositi a firet es megalapozza neki azt, hogy tokeletesen mukodjon.. Az earth egy eleg nagy kaka onmagaban.., Spirittol, a vagy stormtol kapja a legtobbet.. Virs lee mindig elfelejted a dark covenantot, ami eleg jo elemental dmg t ad, nembeszelve a hatalmas regenrol... igaz 1.08 alatt total speedet adott, 1.20 alatt pedig csak movementet ad..., de eleg jo skill..
Az elementalist dologhoz annyit meg, ha storm spellekkel irtasz csak, akkor a dwelleren kivul nemsok mindent kapsz az earthtol + a némi intet amennyivel tobbet ad az earth mastery a spiritnel..
De ha csak storm spellekkel harcolsz, akkor a spiritbol alapbol tobb dmg-d lesz a dark covenant miatt + 100rec lévén van 1 allando outsidered meg liched + további aurak/fear es egyeb finomsagod +5 skilel siman hasznalhatoan.
Az intelligence bonus pedig éppen elleg ahhoz, hogy az olyan elementalist mukodjon ami mind a két masterybol hasznal tamado skillt.
Csak ugy kell megoldani a 100% rechargeot , hogy 1300 koruli inted azert legyen.
Virs lee: en nem vennem le a hekat, mert csak 260 a cast ratem vele, ha a +5 skill 100% rec + eleg jo resist cucc van rajtam.. 200 cast mar keves lenne., 250 meg eleg , foleg ha sokat lightningozol.. -
Meg a terniont biztos elfelejthetném, hacsak nem juttatná eszembe egy csomó alak, aki a neten abban a gaméban is képes ternionozni, amibe becsatlakozom. :) -
"Ott az eruption, ami hat a squallra. :P"
Hát a squallra nemigen...he-he, talán az Obscured Visibility re gondoltál? :) -
Én még nem láttam... jó tömör kis video :) -
virs lee #10379 Az oracle vagy conjurer se erősíti jobban egymást. Ott a ternionra hat az enchant, itt meg a spellekre, ennyi. Ráadásul terniont 1.20 után (kiegben pl.) elfelejtheted, az eruption + squall ott is működik.
a pyro-snak meg nincs semmije a soften metalon kívül ami ugye elég vicces, ami hatna a stormra is, csak a stat és "közkívánatra" mastery pontjai :)
Ott az eruption, ami hat a squallra. :P -
virs lee #10378 Aki még nem látta. -
Feleslegesen kötözködsz... :), alább már kitárgyaltuk a squallt... :) de akár tetszik-akár nem az egyik csak tüzes spellel operál a másik meg fagy-villámmal és ezek nem erősítik egymást, ergo ha valamelyik kasztra több pontot raksz akkor a másik gyengébb lessz, ellenben mondjuk egy oracle vagy conjuer-rel.... a sguall passzív meg wisp elemental dmg az ami hat a pyrora és slussz... a pyro-snak meg nincs semmije a soften metalon kívül ami ugye elég vicces, ami hatna a stormra is, csak a stat és "közkívánatra" mastery pontjai :) -
virs lee #10376 ??? Mi gyengít mit? A squall az eruptiont? :D -
A mastery bónusz elég egyértelmű egy ilyesmi gaméval játszadozónak :) de a karik build-jében meghatározó elem, hogy a két választott kaszt spelljei mennyire erősítik, esetleg gyengítik egymást... szerintem ez is eléggé egyértelmű :)
az elementalist build esetében ez talán röviden azt jelenti, hogy a magas int bónusz kompenzálja a két kaszt saját spelljeinek közvetve gyengítő hatását a másikra... -
virs lee #10374 Volt már 1 elementalistám, de rájöttem lehetne jobb is, letöröltem 61-es szinten, és kezdtem helyette ezt. ~~ -
virs lee #10373 Persze, de csak a statok miatt kell a bot, a sebzése tökmind1. Sok jó bot van, attól függ mire kell. Rec-re a heka egyértelmű, bár van lvl3-as staff of magi -15% rec-el, és az még relicelhető is, mondjuk %light dmg-vel cl-hez.
nem adódik össze mondjuk az int, health, dex, streng attribut-okon kívűl a spelldamage a két kasztnál
??? Miért ne adódna össze? A mastery bónuszok nem kizárólagosak. A spell dmg meg nyilván nem, a ww se kumulatív a batterral vagy a studyval.
Lentebb írtam mi van kimaxolva, gyakorlatilag minden ami kell, és még így is van vagy 50 skillpontom. És még van 9 szint amit lehet fejlődni. Nyilván minden szirszarra nem jut pont, de csak a hasznos skillek kellenek, arra meg van elég ha tudod mit akarsz.
+4 skill az nekem is megvan ha akarom, ott a zacsiban az afro, de mint írtam mana cost miatt van 2 high priest + polaris (a rec így is 132%, amiatt nyugodtan lehetne lehajigálni 1-2 reces cuccot). -
virs lee #10372 150 health a battlemage, kb ennyiben különbözik a 2. :) (Meg a -30 req az archmagen.) -
Valamit csak tart a kezében az a varázsló...a magas int miatt meg csak botot tud :)
A kevés más plusszt globálban értettem, hogy nem adódik össze mondjuk az int, health, dex, streng attribut-okon kívűl a spelldamage a két kasztnál talán ugye a wispet kivéve ami elementalt növel, pl. a bleeding dmg. a hunting, rouge, warfare esetében stb.
evidens hogy a core dweller és az eruption jobb, ha a tüzes spelleket fejleszted, amik növelik ezek hatékonyágát, és akkor nem sok marad a storm-ra és a stormos spellek lesznek gyengébbek... és viszont ha storm spelleket fejleszted nem marad elég a Pyróra és azok lesznek gyérek...nem véletlen Dudo igyekezete a +4 skill összeszedésére :)
De mivel nagy az az intbónusz, meg ugye mégis csak van két fél spell, ami mind a két kasztnál műkszik :) a Wisp meg a squall passzívja, meg pláne végigtoltad stormcallerral, nem kétlem hogy boldogulni fogsz az elementalistáddal is... -
dudovec #10370 Ja , az arch cipo is jo nagyon , 150 health is asszem , nemcsak mana:D Hat raver 30 at intbe , de ha nincs % os cuccod , akkor a 30 int az csak 5% elemtal dmg t jelent mig a masik cipoben legalabb 15% van.. A 10% movement jogos;) , de akkor megmindig ottvan az a +1 skill , amivel minden egyes skillednel amit maxolnal nyersz 1 pontot (ez legalabb 5-6).. -
dudovec #10369 Bot valasztas az nekem? Nalam a heka staff a nyero casternek:) TErnionra nyilvan zoldet vagy sargat hasznalnek.. A shift trukk nem ujkeletu dolog , sztem mindenki rajott 1 perc alatt aki diozott valaha:D
A high priest az jo moka 1.08 alatt , nekemis az az egyik favorit:) Mondtam anno , hogy nemkell ide 5000 mana , meghat nemis nagyon tudod megoldani , ha kell a 100% recharge..
Azt nemtom , hogy mennyi volt az avaraged , a ternionereddel , de nalam 3000 az avarage , tehat 1 ternion loves elvileg 9k teruletre.. Fogtam , levettem a ternionrol a skilleket , atraktam encruptionra , meg felraktam a 100% rechargeot az intem kárára , kb 2400 rol lementem olyan 1300 ra , eshat legend olympuson eleg rendesen szornom kellett az encet , hogy hulljanak es igyis beletelt 1 kis idobe amig elkezdte markansan vinni az eletuket.. Ternionnal ez a dolog ugy nezett ki , hogy lottem 2t elore (210% attack speed mellett , az 1 masodperc) es osszecsuklott tole az egesz csoport, de mondom 1.20 alatt biztos probalkoznek vele, csak kene akkor egy jo tank , vagy valami ami bestunolja oket es akkor alajuk nyitsz 5-6 encet azt kesz. -
virs lee #10368 Én archmage cipőt szoktam használni, 18 >> 48 INT, +150 mana, és 10%-kal gyorsabb futás (jól jön az mágusnak is). Igaz skillt nem ad, de az elemental dmg-t pótolja a +INT.