dudovec#10383
Hat a ternion eleg hurka lett ugytudom:D
Sztem elementalist pont azert tap, mert a storm! eleg jol erositi a firet es megalapozza neki azt, hogy tokeletesen mukodjon.. Az earth egy eleg nagy kaka onmagaban.., Spirittol, a vagy stormtol kapja a legtobbet.. Virs lee mindig elfelejted a dark covenantot, ami eleg jo elemental dmg t ad, nembeszelve a hatalmas regenrol... igaz 1.08 alatt total speedet adott, 1.20 alatt pedig csak movementet ad..., de eleg jo skill..
Az elementalist dologhoz annyit meg, ha storm spellekkel irtasz csak, akkor a dwelleren kivul nemsok mindent kapsz az earthtol + a némi intet amennyivel tobbet ad az earth mastery a spiritnel..
De ha csak storm spellekkel harcolsz, akkor a spiritbol alapbol tobb dmg-d lesz a dark covenant miatt + 100rec lévén van 1 allando outsidered meg liched + további aurak/fear es egyeb finomsagod +5 skilel siman hasznalhatoan.
Az intelligence bonus pedig éppen elleg ahhoz, hogy az olyan elementalist mukodjon ami mind a két masterybol hasznal tamado skillt.
Csak ugy kell megoldani a 100% rechargeot , hogy 1300 koruli inted azert legyen.
Virs lee: en nem vennem le a hekat, mert csak 260 a cast ratem vele, ha a +5 skill 100% rec + eleg jo resist cucc van rajtam.. 200 cast mar keves lenne., 250 meg eleg , foleg ha sokat lightningozol..