dudovec#10398
Romoto: nem , ugy ertem ahogy irom.. Az earthet tartom eleg kakinak, de akkor mukodik a legjobban ha a storm van melle valasztva.. Ezert irom , hogy tap az elementalist , mert a storm az alapbol eros, mig az earth eleg kaki, de mivel a stormbol erositi az earthet a whisp, tud resistet levenni a squallal, es tud stunolni is az encruption melle a thunderballal, ami szinten sebez a dwellerrel ellentetben (ami igyis megkapja az 1 pontjait vegig +5 skillel... ha stunolsz korulotte , akkor boven eleg ennyi pont ra) ezert ha earthel akarsz irtani , akkor az elementalist a legjobb valasztas.
Hameg Stormal akarsz irtani , akkormeg az Oracle a legjobb, de azt mar leirtam , hogy miert.
Virs lee: "Az oracle vagy conjurer se erősíti jobban egymást" -ra irtam a covenantot, mert egy javareszt stormal tamado kari jobban jar ha oracle , mintha elementalist lenne..
Szal azzal kapcsolatban , hogy "mi mennyire erositi egymast..." a mondokam lenyege kb az, ha stormos vagy akkor Oracle a nyero , hameg fire skillekkel is akarsz tamadni , akkor meg Elementalist..