dudovec#10369
Bot valasztas az nekem? Nalam a heka staff a nyero casternek:) TErnionra nyilvan zoldet vagy sargat hasznalnek.. A shift trukk nem ujkeletu dolog , sztem mindenki rajott 1 perc alatt aki diozott valaha:D
A high priest az jo moka 1.08 alatt , nekemis az az egyik favorit:) Mondtam anno , hogy nemkell ide 5000 mana , meghat nemis nagyon tudod megoldani , ha kell a 100% recharge..
Azt nemtom , hogy mennyi volt az avaraged , a ternionereddel , de nalam 3000 az avarage , tehat 1 ternion loves elvileg 9k teruletre.. Fogtam , levettem a ternionrol a skilleket , atraktam encruptionra , meg felraktam a 100% rechargeot az intem kárára , kb 2400 rol lementem olyan 1300 ra , eshat legend olympuson eleg rendesen szornom kellett az encet , hogy hulljanak es igyis beletelt 1 kis idobe amig elkezdte markansan vinni az eletuket.. Ternionnal ez a dolog ugy nezett ki , hogy lottem 2t elore (210% attack speed mellett , az 1 masodperc) es osszecsuklott tole az egesz csoport, de mondom 1.20 alatt biztos probalkoznek vele, csak kene akkor egy jo tank , vagy valami ami bestunolja oket es akkor alajuk nyitsz 5-6 encet azt kesz.