23078
  • ROMOTO
    Nna lett hivatalos site...pislog a csajszi rajta, komoly anim... :)
  • zsirfecske
    télleg, tq-ból kb. egyedül a választható fajok hiányoznak, pl. vmi jó kis drow karival szívesen nyomnám. persze ez nem egy salvatore világ én értem, de miért ne lehetne vmi szítírral vagy csontival is végigmenni. najó lehet ezt visszaszívom inkább...
  • ROMOTO
    Mellesleg Shorlex kíváncsi voltál arra a lányra aki tq-zik... :)
  • ROMOTO
    Hello Zuzu! A tárgyak részben szint, hely és enemy függők: pl, bow-ok a szatíroknál, maulok a küklopszoknál, spear-ek a macsekoknál-sárkiknál stb... mi kéne amúgy? írd meg smn en...wilingernek és írd a többihez :)
  • LegionarR
    Ok egyetértek, a nosztalgia soha nem árt
  • regis
    most rohanok is Malice anyahoz es a Pokkiralynohoz bunbocsanatert...jaj
  • regis
    legionarr! akkor tessek irni ide tq-val kapcsolatban, barmit, jot vagy rosszat, elmenyeket, eddig nem latott monsztakat, uberritka grantskilles mittudomen cuccokrol, melyik szerkot mivwl kombinalod, hogy elerd a hon ahitott eddig legmagasabb damaget( persze csit nelkul),bossoknal mi a nyero taktika( tipont lepcsorol kivegezni normalon elementalistaval csak botot hasznalva elso jatekra, ugy hogy akkor meg a forum,kozosseg nameg az rpg-k mibenleterol sincs lovesed) mi milyen resistet ad es az miert jo eppen arra a helyszinre. ezekrol szivesen olvasok es talan kicsit motival is, hogy "a francba az a csavo bazz, mekkorat damagel tiponon legend runon"... meg persze a tqfanok videoi a jotubon... es csak amulok, hogy masok hogy nyomjak... ez nekem mind ujdonsag, mert csak nemreg tertem at az rpg-ek vilagaba, de azonnal megfogott... egyebirant nekem bejottek a dio2-os screenek, igaz csak a szivemet fajditjak...:)
    sztem kis nosztalgia nem art meg senkinek, es a forum eletkepesseget is novelheti,mert ahogy latomtul sokan nem vagyunk...egyenlore...
  • Zuzu Wong
    please please please please please!!
  • Zuzu Wong
    Hi! Látom az utolsó üzenetek már elég régiek, mégis azért remélem valaki visszaír nekem. Arrólvan szó, hogy nem tudom, egyes tárgyakat hol keressek? állítólag a tárgyak helyszínekhez kötődnek, ez így van? tud nekem valaki segíteni?
  • LegionarR
    Én imádom a Dia 2-őt, de azért ez mégsem annak a rovata, annak ellenére hogy a nagytesója a Titannak... Kicsit már letértetek a témáról
  • virs lee
    :DD Naja, betárcsázós modemmel játszottam, meg is volt az eredménye. :)
  • dudovec
    Bar par hete kaptam egyet Paineytol, mikor mar reg nemjatszottal es mar akkoris nosztalgiaztunk eszunkbe jutott az allandoan lehalo Tahuti:D:D Pain telerakta egy ilyen fake tahutival a csatit, jot mokaztunk;)
  • dudovec
    Szep kis spam virs lee , nemmondom:P nekem sajna minden regi screenem elveszett, pedig voltak olyanok h hajaj...:D
  • regis
  • virs lee
    Brian_FA lagcsökkentő progijának tesztje:

Nem csökkentett semmit. ~~
  • virs lee
    Utolsó előtti képen megfigyelhető egy classicos fire(wall) sorci. ~~
  • virs lee
    Kis nosztaliga:

Osztálytalálkozó:

Classic sorci set:

Vita egy dual leech gyűrűn:

És a vita tárgya (már LOD-ban):

Kicsit túlfejlődtam:

:D

Tipikus PVP:

:D

Romeo és Júlia:

Classic dupe:

Természetesen nem jött össze. ~~

Ugyanaz:
  • regis
    dudovec! :D szal csak play disc van , se kulcs , se doboz...
    azert gyaknek vele kicsit. majd megszerzem vhogy ujra...
    azert koszi dude!
  • Lucifair
    Hy Constantin vagyok.Köszönöm s segítséget.Sokat segítettél.
  • Shorlex
    hát most érted, megkérdezem tőle mit kóstál aztán meglátjuk, mert te apám, te léhűtő nem voltál képes nekem megkérdezni...
  • dudovec
    hajra shorlex!
  • Crash88
    ELADÓ!!!!!!!!!!!! EGY TITAN QUEST EREDETI PC-S JÁTÉK , KÉZIKÖNYV,EREDETI CD KEY , MINDENNEL EGYÜTT

ár megeggyezés szerint , de sürgös lenne , idö hiányában adom el :((
    nincs használva , csak áll

MSN : [email protected] VAGY email : [email protected]
  • zsirfecske
    jahát betrayerrel más lenne az tény, abba attspeed menne. covenant rec az jótipp, kösz kipróbálom.
  • dudovec
    Regis: diohoz annyit , ha mar 1x fizettel erte , es megvannak a kulcsok install disc/lod disk.. akkor csak tolts le valahonnan 1 play discet isoban, aztan rakd fel emulalassal es kesz.. tudom manapsag nemnagy tétel a dio, de ha mar 1x fizettel erte az epp eleg:D
  • regis
    hurra, most buktam az 53 as thane-emet...
    probaltam megcsinaqlni vaultot, hogy rendesen mukodjon, mert igy mindig szelektalnom kellett a cuccok kozul a keves hely miatt. jo otlet az ironlore-tol. hogy 1.20.as peccs felmegy a tort jatekra, de a vaultozast nem engedi. mind1, ez ugyis az elso rpg jatek amivel jatszom, igy most kenytelen leszek megvenni.
    character recovery nem mukodik, nem ismeri fel a verziot, defiller szinten emiatt nem peccsel, persze most vault meg tq chest mukodik, csak a kari tunik el.:) 1up securom+ ironlore
    Diablo 2 para: megvettem eredeti dio2 goldot, de sajna unokaocsem elcseszte, marad belole 1 play disc plussz a LoD.
    Szeretnem ujra megvenni, csak ahol eddig megneztem, ott mar nem forgalmazzak ill. "jelenleg nem kaphato" label elott csorgatom a nyalam...:)
    szal ha tudtok 1 helyet ,ahol online megtudom rendelni az eredetit, irjatok le pls! elore is kosz!
    1ebkent zaszlot a thane-nel nem hasznaltam egeszen epic olympusig, ott kicsit odavagott tajfun, mehettem vissza chang'an-ba lebontani a bolt-ot, mert zaszlo nelkul cask rohangaltam korbe-korbe mint 1 idiota...
  • dudovec
    Ja hat 1.20 as ternion lehet mas egy picit.. covenant mellett jol birod manaval, amit egy heison + arch glove kiad, mert 60% rechargenal kb pont betolt a covenant mire lejarna:) Hameg elsore ol a loves, akkor nemveszed olyan sok hasznat a betrayernek, de az avaragem igyis 3k folott van, 36 reduced resistanceal ring/amukbol, igaz ez betrayerrel lenne v 70% :D
  • zsirfecske
    ja converted egyelőre a sacrifical amu miatt kell... speed-et én nem érzem olyan fontosnak, inkább elsőre öljön a lövés. 160 körül már lazán beteríted a képernyőt projectile-okkal és a mana is kevésbé fogy.
  • dudovec
    Enis intre mentem vegulis, csak ugygondoltam, hogy eleg ennyi belole.. Elemental res nemnagyon szokott erdekelni, mert elemental spellekkel nemnagyon utnek be, max a bossok.. dehat oda 3 tankom van, meg egyebkent is pillanat alatt behalnak a bossok:).. 1.08 alatt egyedul a pierce szopat meg az ijaszok miatt. De azt korulmenyes lenne jobbra megcsinalni , meg hiaba lenne 0 pierce resem -60 helyett, ugyanugy 1-2 nyilvesszo es halal..
    Szal marad a rohangalas, vision of death az ijaszokra, meg ugyeskedes, hogy ne talaljanak el.. Elementalbol egyedul a firem szar, de van heat shieldem arra, szal valamennyire megallja a helyet... Sima monsterek nemnagyon olnek le 2k lifet elemental attackal, a bossetol meg ugyis behalnal sztem, ha max lenne resed:D Mondjuk nagyon reg nemjatszottam a karival, de kieg utan lehet eloveszem majd;)

Attack speed az elvileg staffnal 210% ig tornaszhato, es ha ternionos vagy, akkor erdemes is ragyurni.. Betrayerbe csak attack speedest tennek , bar ugy nem lenne meg a max, de az a fegyo megerne az aldozatot, hogy mondjuk 180 koruli attack speedel menjek.
  • zsirfecske
    jaja dmg-ben persze jobb a te változatod, de én int-re mentem itt, magas elemental res mellett. próbáltam ugyanilyen staffot cold változatban kicsit több attspeeddel és sebzéssel, de vsz egy freezing betrayer staff lenne a legjobb választás... (a bökkenő az, hogy eddig összesen 3 db betryer staffot láttam amiből 1 volt még prefixes is)

tényleg mennyi 1.20-ban a max attspeed staffal? nem 190 mint más fegyverrel? 1.08-ban más volt, vagy neked ez vmi bug?

amúgy csak int-et nézve sidrost simán veri egy +20% int körüli mantle, és sapi/lábvért-en is lehetne nem keveset turbózni rajta. 3000-es int sztem simán kijönne a végére, főleg, hogy már ígyis 9 int-et ugrok 4 helyett egy attrib pont növeléssel.
  • dudovec
    En ha ternion, akkor inkabb iesmi staffra voksolok.. Igaz az intem nemsokkal tobb , pedig nagyobb a kari 15 szintel, dehat nincs sidros, meg a %is kevesebb, sőt alapban kisebb 30 al a dmg je a staffnak 1.08 miatt, de a dmg jobban ottvan igy szerintem:)
  • zsirfecske
    amúgy level45-ön beszarás milyen int jött ki:

+122% int és +95% energy ékszer+botból
    +114% elemental res és +51% elemental dmg mellett

nekem tetszik :)
  • zsirfecske
    jogos amit mondasz, de szerintem kinyírja a játékélményt (a maradékot is). 60 fölött már tökmindegy, ott elmegy. amúgy brigandommal single-be még copperrel sem tudnom elérni a lev63-at, mindig képes vagyok behalni fél óra game után :) énis próbáltam, nem vagyok már szent, 3-ik karim minden lilája dupis a jobb statok miatt :(

amúgy féligmeddig vicces beírásnak szántam...
  • dudovec
    Nemkell magyarazkodni:D , nem az a lenyeg mennyit szoptal a karival , hanem hogy mienre talaltad ki.. en mondjuk soha egy xp-s cuccot sem hasznaltam egyik karimnal sem , meg legitet sem..:D Dehat a legmagasabb karim 59 es asszem , beunom a faxba oket..

Amit irtam ne vedd fel ennyire reszemrol vicc volt , fecske oldarol mar kerdeses..
  • ROMOTO
    Ja gondoltam némi megjegyzés kíséri ezt a 200% at :), egyszerűen nincs időm meg nemvagyok ennyire mazohista, kivárni amíg 150 óra alatt kigyurmázom 65 szintüre, elég volt ezt 2 karival... (ha valaki végigtolta 65-ig akár eggyel, tudja miről van szó...nem soknak volt türelme ehhez úgy láttam...) meg van még kb. 4-5 kari ami 15-45 szint körüli ami nem csíter...., most úgydöntöttem hogy az utolsót nem szenvedem ki, hanem végiggyakom copperrel és egyáltalán nem érzem magam rosszul e-miatt, a végén levonom a statokból a plusszt és kész, tehát végeredményben a kari nem lessz csíter, mert "rendes" statjai lessznek...úgy-hogy lehet fikázni, de csak azoknak akik 2db. 65 szintű karit végigtoltak csít nélkül... :)
  • dudovec
    nemlesz igy pvp
    csiter banda:D
  • zsirfecske
    ez óriás csít, azokat a szarokat max level 60-tól engedélyezném. enyjebenyje...
  • Marci D
    Mit jelent hogy +200% exp? van valamid amivel normál modban már egyiptomnál 32-es szintű vagy? Hogy csináltad?
  • ROMOTO
    Ja nekem is kijött a különbség, mivel 2 copperrel tolom ami +200% exp. és normal egyiptomnál már 32 szintű. :)
  • zsirfecske
    shorlex: a +xp témához annyit, hogy érdekes módon assassinom nekem is gizánál lett lev42 :) azt lev18-tól +7%xp-vel toltam, majd athlon és prokopios szintjétől +20%-kal.

most oracle-m act1 telkine-nél lett level 42, tehát nálam kijött a különbség. lev18-tól +7%xp, 25-től +9%, 27-től +19% egészen lev38-ig, ahonnan +43%-kal toltam.

amúgy jó kari ez, hentelős, csak wisp-pel megyek és esélyem sem volt behalni level 41-ig, ahol talos helyrerakta az arcom. sacrifical amuval 1400 élettel tényleg hülyeség volt beállni a tüzébe :) 1 halál, a legvégén grr...
  • qwer2000
    Sziasztok!
    Nekem olyan gondom van,hogy egyszerűen nem bírok játszani,mert kb fél órnként kilép hogy hibát észlelt :(
    1.01 verzióm van megpróbáltam frissíteni,de se 1.08, se 1.11 se 1.20-as patchot nemengedi feltenni :( megkérdezi,hogy biztosan frissíteni akarom e 1.01-ről majd ha rányomok,hogy igen hibát ír ki és kilép :(
    Pls segítsetek ha tudtok erre vmi megoldást.
    Előre is köszönöm.