regis#10543
hurra, most buktam az 53 as thane-emet...
probaltam megcsinaqlni vaultot, hogy rendesen mukodjon, mert igy mindig szelektalnom kellett a cuccok kozul a keves hely miatt. jo otlet az ironlore-tol. hogy 1.20.as peccs felmegy a tort jatekra, de a vaultozast nem engedi. mind1, ez ugyis az elso rpg jatek amivel jatszom, igy most kenytelen leszek megvenni.
character recovery nem mukodik, nem ismeri fel a verziot, defiller szinten emiatt nem peccsel, persze most vault meg tq chest mukodik, csak a kari tunik el.:) 1up securom+ ironlore
Diablo 2 para: megvettem eredeti dio2 goldot, de sajna unokaocsem elcseszte, marad belole 1 play disc plussz a LoD.
Szeretnem ujra megvenni, csak ahol eddig megneztem, ott mar nem forgalmazzak ill. "jelenleg nem kaphato" label elott csorgatom a nyalam...:)
szal ha tudtok 1 helyet ,ahol online megtudom rendelni az eredetit, irjatok le pls! elore is kosz!
1ebkent zaszlot a thane-nel nem hasznaltam egeszen epic olympusig, ott kicsit odavagott tajfun, mehettem vissza chang'an-ba lebontani a bolt-ot, mert zaszlo nelkul cask rohangaltam korbe-korbe mint 1 idiota...