regis#10561
legionarr! akkor tessek irni ide tq-val kapcsolatban, barmit, jot vagy rosszat, elmenyeket, eddig nem latott monsztakat, uberritka grantskilles mittudomen cuccokrol, melyik szerkot mivwl kombinalod, hogy elerd a hon ahitott eddig legmagasabb damaget( persze csit nelkul),bossoknal mi a nyero taktika( tipont lepcsorol kivegezni normalon elementalistaval csak botot hasznalva elso jatekra, ugy hogy akkor meg a forum,kozosseg nameg az rpg-k mibenleterol sincs lovesed) mi milyen resistet ad es az miert jo eppen arra a helyszinre. ezekrol szivesen olvasok es talan kicsit motival is, hogy "a francba az a csavo bazz, mekkorat damagel tiponon legend runon"... meg persze a tqfanok videoi a jotubon... es csak amulok, hogy masok hogy nyomjak... ez nekem mind ujdonsag, mert csak nemreg tertem at az rpg-ek vilagaba, de azonnal megfogott... egyebirant nekem bejottek a dio2-os screenek, igaz csak a szivemet fajditjak...:)
sztem kis nosztalgia nem art meg senkinek, es a forum eletkepesseget is novelheti,mert ahogy latomtul sokan nem vagyunk...egyenlore...