dudovec#10540
Enis intre mentem vegulis, csak ugygondoltam, hogy eleg ennyi belole.. Elemental res nemnagyon szokott erdekelni, mert elemental spellekkel nemnagyon utnek be, max a bossok.. dehat oda 3 tankom van, meg egyebkent is pillanat alatt behalnak a bossok:).. 1.08 alatt egyedul a pierce szopat meg az ijaszok miatt. De azt korulmenyes lenne jobbra megcsinalni , meg hiaba lenne 0 pierce resem -60 helyett, ugyanugy 1-2 nyilvesszo es halal..
Szal marad a rohangalas, vision of death az ijaszokra, meg ugyeskedes, hogy ne talaljanak el.. Elementalbol egyedul a firem szar, de van heat shieldem arra, szal valamennyire megallja a helyet... Sima monsterek nemnagyon olnek le 2k lifet elemental attackal, a bossetol meg ugyis behalnal sztem, ha max lenne resed:D Mondjuk nagyon reg nemjatszottam a karival, de kieg utan lehet eloveszem majd;)
Attack speed az elvileg staffnal 210% ig tornaszhato, es ha ternionos vagy, akkor erdemes is ragyurni.. Betrayerbe csak attack speedest tennek , bar ugy nem lenne meg a max, de az a fegyo megerne az aldozatot, hogy mondjuk 180 koruli attack speedel menjek.