23078
  • ROMOTO
    Ne húzd fel magad virs lee :) jogosan lehettek májerek és ez rendben is van, ha valaki ennyit foglalkozik "ésszel" a gaméval az nyílván májer lessz, de a mondanivaló közlésében nemcsak a tartalom számít, hanem a forma is... pl. fikázásnál különösen...
  • virs lee
    Eltévesztetted a házszámot! Dudovec és shorlex kollégád veri a nyálát a "saját" "felfedezéseikre", és fikázza le másokét. Legközelebb figyelj a névmások helyes használatára!
  • Tetsuo
    :DD Ez jó.
  • ROMOTO
    Ez van...
  • ROMOTO
    Furi egy hack&slash ba minek a fordítás?? a sok aúúú-hoz kell? amúgy ott a görög mitológia pl. ezek:

Aiszkhülosz: Leláncolt Prométheusz, 1985.

Cotterel, Arthur: Mítoszok és legendák képes enciklopédiája, 1994.

Cox, George William: Görög regék, 1991.

Graves, Robert: Görög mítoszok I–II, 1970.

Hahn István: Istenek és népek, 1968.

Hamilton, Edith: Görög és római mitológia, 1992.

Hésziodosz: Istenek születése, 1974.

Homérosz: Íliász, 1981.

Homérosz: Odüsszeia, 1985.

Homéroszi himnuszok, 1981.

Kerényi Károly: Görög mitológia, 1977.

Mitológiai ABC, 1973.

Ovidius: Átváltozások, 1975.

Panini, Giorgo P.: Mitológiai atlasz, 1996.

Pecz Vilmos (szerk.): Ókori lexikon I–IV., 1902.

Petz György: Kérdések és válaszok a görög mitológiáról, 1974.

Román József: Mítoszok könyve, 1963.

Román József: Zeusz, 1966.

Szabó György (szerk.): Mediterrán mítoszok és mondák, 1973.

Szimonidesz Lajos: A világ vallásai, 1988.

Tokarev, Sz. A. (szerk): Mitológiai enciklopédia, 1988.

Tótfalusi István: Ki kicsoda az antik mítoszokban, 1993.

Trencsényi-Waldapfel Imre: Görög regék, 1979.

Trencsényi-Waldapfel Imre: Mitológia, 1974.

Zamarovsky, Vojtech: Istenek és hősök a görög és római mondavilágban, 1970.

tök olvasmányosak és jót tesz az álltalános műveltségnek is... :)
  • Ombika
    Honositasrol meg most sincs semmi info?
  • ROMOTO
    Szerintem veers lee valamiért ezt a fórumba beírkálást néha egy ki szarta a spanyolviaszt szerű vetélkedőnek fogja föl, ahol a főnyeremény mellesleg a legsuttyóbb beszólásért jár.... :) nemtom miért, néha tök korrekt a téma, de néha elborul és nincs benne semmi önkontroll...
  • zsirfecske
    hónapokig toltam briganddal, de gas bomb-ot nem próbáltam soha, mert gyíknak látszott. most elmegyek egy mystic-hez és meglesem.

kösz, nagyon bejön a video.
  • ROMOTO
    Ezt sem...
  • ROMOTO
    Nem adja be megen a jutub valamiért...
  • dudovec
    amen
  • Grusalak
    "Ha kaptok egy kellemetlen commentet, akkor ne reagáljatok rá! Lehet, hogy még 1-2-vel bővül, hogy felhúzzanak, de ha absz semmi reakciót nem mutattok, akkor előbb utóbb megszűnnek!!!" - Idézet a reggeli bölcsességek krónikájából...
  • dudovec
    Nekifutottam meg1x a dolognak eshat nemtudom 1 formbol lenyomni, bar ez most nem sokon mult.. Ha lenne squallom v plaguem valoszinuleg menne, de igy nem.. Mondjuk ha idezek petet akkor a titan halott mielott lejarna a form, dehat a solo run a kihivas;) [URL=http://www.youtube.com/watch?v=eRDVUBmZ-88]Conju vs Titan #2[/URL]
  • dudovec
    virs lee ha ennyire unatkozol, akkor inkabb probald uberelni ezt a csókát :D
  • virs lee
    Jajmár, 1.08-as skillről beszélsz, mikor a 9.99 sincs már sehol...
  • dudovec
    Na lassan keszen lesz a caster brigandom, ami elsore eleg morbid otletnek tunik, egy rogue+huntingal varazsolgatni tank nelkul, dehat mindent ki kell probalni.. Csak a gas bomb miatt raktam fel 1.20-at, mert ott talan eleget fog sebezni legenden, de persze azis lehet, hogy majd pofara esik. Mondjuk az mas kerdes, hogy direkt multi karinak keszult, Shorlex meg tankol neki, de ha belejovok a kariba es legenden is jol fog sebezni, akkor akar meg solozni is lehet majd vele.. Mar csak az afro amu hianyzik neki, de arra meg gyurni kell 3 szintet, mert meg csak 42 es. Tudom Shorlex lehagytalak 1 szintel, de ugyis behozol az incrased exped miatt:P

Legend meg odebb van, de addigis itt egy kis promo epicrol, bohockodtam vele kicsit...

Caster Brigand on Epic
  • dudovec
    1.08 alatt kurvajoskill, de 1.20 alatt legenden mar nemlesz olyan eros, bar ez igaz a shardra is, foleg ha nincs jo cast speeded hozza.
  • purblind
    Hali. A spiritnér a ternion attack-ot miért nem ajánljátok? Azzal mi a baj? Igaz még csak epic act 2 ön járok de azzal irtok mindent és 1-2 lövés és fexenek. Legendre lemerülne? Legalábbis amilyen ajánlásokat itt láttam azon nem volt megemlitve sose. Igaz azt énis látom hogy -os a mágikus sebzés de valamiért sokkal jobban öl nálam mint pl a jégszilánk vagy mi.
  • dudovec
    Ne bándd , lesz Core Dwellered! Azis nagyon jo am!! :DD
  • virs lee
    Annyira idióta lamer barom vagy, hogy tehetetlenségeből kifolyólag csak kiröhögni tudod saját magad. Gratulálok!

Ja és ne feledd, a mindenki által ismert 100% rec és hasonló lámerségeket csakis ti voltatok képesek "felfedezni"... LOÁL, köcsög!
  • Shorlex
    ne már a privát beszélgetéseinkből idézgetsz? ki adott neked erre engedélyt... :DDD
    különben is nem akartam hogy megtudja, hogy valójában én is elfogadom hogy az ő véleménye az isten, és azt sem akartam hogy megtudja, hogy bánom a battlemage-et, mert akkor hol vannak a refreshelt ancik... Bazmeg dudo, most nagyon csúnyán beégettél :DDDDDD
  • dudovec
    "HSándor üzenete (21:20):
    hallod nagyon bánom ezt a bm-et
    HSándor üzenete (21:20):
    ha nature lennék, most választhattam volna a refresh-elt ancikat...
    HSándor üzenete (21:20):
    most már mindegy... "

• virs lee
    Itt csak te kötözködsz, meg a shorlex haverod. De ettől nem leztek májerek, mégha azt is hiszitek.
  • dudovec
    btw meg mindig jobb egy bugyuta jatek videoinak keszitesevel es tapasztalatok megosztasaval elbaszni az idot, mint hogy egy ilyen jatek netes forumaban baszkuralni az embereket meg belekotni mindenbe.
  • dudovec
    Virs lee: javaslom a #2706-os postot, ez volt az elso hsz. em itt. Rendkivul tanulsagos. Ez utan kezdokent osszehordtam jopar hulyeseget 1-2 hetig amig bele nem jottem, de ezis azt igazolja, hogy tokkezdokent felfedezi az ember a refresht, igaz itt outsider volt ami hozva lett, nem anci na bumm..

Ez utan pedig javasolnam a #3565-t ami a tied, mar sok szazadik kommented lehetett.. amikor megcsak 1 kosza otlet volt refresht kombozni valami durva delayes skillel, persze kesobb ez lett a vege, de nekem ennyi eleg volt a nosztalgiabol.. ahogyan az 1.08-bol is.
  • Shorlex
    Virlsi, te olyan vicces, szánalmas vagy hogy komolyan, amikor ezeket az utolsókat elolvastam, egyszerűen kifakadtam a röhögéstől, hogy ebben az országban ilyen hülyék élnek mint te. Nagyon köszönöm, az utóbbi idők egyik legnagyobb lámerjeként sikerült téged megismernem, aki minden szavával megnevettet, miután bemutat egy kis részletet megából és a lámerságából. Nagyon király vagy, csak így tovább%!
    És ne feledd, a külföldi fórumok meg a refreshelt ancik rulez!!! :DDDDD
  • zsirfecske
    ne megéri benézni néha, megint téma van :)
  • virs lee
    kivéve a refreshelt ancikat, ami nekem, mint csont kezdő anélkül eszembe jutott[i]
    Nekem is eszembe jutott hogy kéne nagy dmg, sok rec, nagy minden, akkor most király vagyok? Ezentúl csak "uram"-nak szólíthatsz, és szigorúan a padlón a tekintet ha hozzám beszélsz, akkora májer vagyok...

[i]Szal télleg van egy ilyen effektus hogy egyesek jártatják a szájukat, kivétel nélkül mindig másokat fikáznak és húzzák csak hűzzák le a másik összes létező dolgát, ha van valami ami jó azt külföldi fórumról vetted

Látom magadra ismertél. Helyes. Már úgyis túl nagy volt a pofád.
  • dudovec
    amen.
  • virs lee
    Na itt a másik csóka, aki arra veri hogy külföldi fórumokról másolt megoldásokat editoros karival 5 perc alatt leutánozza... LOÁL a köbön vazze! Hogy ti mennyire szánalmasak vagytok. Ez itt az óvoda? Úgy veritek a nyálatokat mintha valami nagy teljesítményt mutattatok volna fel, elsőként a Marsra lépni, vagy ilyenek... de semmi!! Ez nektek itt valami? Ez csak egy szaros játék. ÉBRESZTŐ!! Én is csinálhatnék videókat, ami annyiból áll hogy megnyomom a rec meg a stop gombot, meg közben felváltva klikkelgetek a bal és jobb gombbal, de ez mi? Ez teljesítmény? Semmi olyat nem mutattatok fel, amit más ne tudna bármikor megcsinálni! Az összes "ötletetek" kinn van minden TQ fórumon, nagy bonyolultságú onnan lenézni, aztán klikkelni párat, és feltölteni egy szaros oldalra... Nekem ilyen pitiáner dolgokhoz se kedvem, se időm, nektek meg ez az életetek?

Majd ha megveritek Lékó Petit sakkban, akkor verhetitek a répát, de szánalmas klikkpartira elég ciki. Nőjetek már fel, gyerekek!
  • dudovec
    :DDDD
  • Shorlex
    Te dudo, hagyjad már... olyan szánalmas már ez.
    Az az igazság, hogy csináltál ezer filmet, ezek között volt jó és kevésbé jó, de egyben biztos vagyok, hogy érték mindegyikben volt, hol kisebb hol nagyobb. Mindegyikben volt valami új, valami ötletes, valami újítás, és én is ugyanilyen videokat próbáltam csinálni és hiszem hogy csináltam én is.
    Ennek ellenére van valaki, aki soha semmit nem mutatott, ami persze nem okvetlenül azt jelenti, hogy csinálni kellett volna videot, de mégis valami olyasmit, vagy legalább egy képet linkelni egy 20k-s kariról, vagy mittomén, de nem. Soha semmi eredmény, semmi újítás, jó ötlet, egy kanyi sem, kivéve a refreshelt ancikat, ami nekem, mint csont kezdő anélkül eszembe jutott, hogy valaha bármilyen fórumot olvasgattam volna... azt sem tudom hol vannak külföldi TQ fórumok... de mindegy, a refreshelt ancik az akkora ötlet, hogy hűha :DDDD
    Aztán mondom, hogy itt vannak ezek a hihetetlen ötletek, hát mutasson valamit, szeretném látni. Ott van az elementalista, ami olyan hű de eszetlen jó, hihetetlen saját fejlesztésű találmány, azt mondom, akkor álljunk ki egymás ellen, hadd lám, annak ellenére mondom, hogy tudom esélyem nincs, de akkor is, de még csak ezt sem... Miért? Ha az olyan jó kari. Fraps-al fel lehetne venni és a fórumban közkinccsé tenni ahogyan virsli lebassza shorlexet, mindenki rajtam röhögne, de akkor is, vállaltam, csak a másik fél nem.
    Szal télleg van egy ilyen effektus hogy egyesek jártatják a szájukat, kivétel nélkül mindig másokat fikáznak és húzzák csak hűzzák le a másik összes létező dolgát, ha van valami ami jó azt külföldi fórumról vetted (erre a nagymérget is megihatod, mert itt kivétel nélkül mindenki epekedve olvasgatja a külföldi fórumokat és másol, mi csak ebből állunk ugye, bezzeg a refreshelt ancik... :D), ha 17 mp alatt leoltod a titánt, akkor miért nem 13 alatt és ha 13 alatt sikerülne, akkor miért nem úgy oltottad le, hogy egyetlenegy chain lightninggal rábasztál egyet (szigorúan squall nélkül!!!) és meghalt tőle, stb... De még mindig sehol semmi bizonyíték, semmi olyan hogy tessék emberek itt van ez az én karim, megmutatom mit tud. Csak a szájjártatás és a fikázás, hogy ki milyen szar, lassú, másoló, csíter meg mittomén.
    MUTASS MÁR VALAMIT BAZMEG HADD LÁSSAM A NAGY POFÁD MÖGÖTT AZT AMIRE AKKORA MINT A BÉCSI KAPU! MUTASS VALAMIT, MUTASS, UTÁNA FIKÁZZ HA JOBB VAGY, DE BIZONYÍTSÁL MÁR!!!
  • virs lee
    A 100% rec is eszébe jutott minden kezdőnek, megnyugodhatsz. Sőt, az összes többi is. Erre meg neked volt az a reakciód hogy hűha, te is írkáltál a témában a gamebansheere, mint még vagy ezer másik ember, mindjárt hasra is borulok előtted, hűha...
  • dudovec
    Akkor megszegem a szavam:D
    Annyit mondtam neked, hogy a refresh anci mindenkinek eszebe jutott aki valaha 1.08 azott, kezdoknek is.. Erre neked azvolt a reakciod: hogy ezt bizony te irtad be eloszor ebbe a forumba, es a buildek amiket en kitalaltam az a legalabb 10, azt en csak osszelopkodtam mas forumokrol..
    De orulok neki h megint sikerul erdekekesen beallitanod a dolgokat, bar leginkabb annak orulnek, ha 1x mutatnal itt valamit, amire aszondom h ez igen, de ilyen sajnos nem tortenik, marad a vadaskodasod, ebbol mar nemkerek.
  • virs lee
    Itt csak te siránkozol, és még azt se érted amit kérdezel.

Ezt a masolos dumat meg ne eroltesd mar, annyira szanalmas h ezzel probalsz felbaszni
    Érdekes, amikor rólad van szó, akkor minden eredeti, saját ötlet, amikor rólam, akkor meg minden csak másolás, ami meg nem, az pedig csak szar lehet... LOÁL vagy, b+!

Nem az a baj hogy van pár saját ötleted, hanem hogy lefikázod a másikat ha neki is van.

alaptalanul vadaskodjunk, ahogyan teszed miota beleptel ide
    Ez rád is igaz. Sőt, leginkább rád.
  • dudovec
    Neserts meg, csak 9 vagyok..
    En nem varok el semmit, csak megoldast nyujtok, veled ellentetben aki sir.
    Ezt a masolos dumat meg ne eroltesd mar, annyira szanalmas h ezzel probalsz felbaszni.. Teis nagyon jol tudod, h senkit sem masoltam, de voltak paran akik engem igen.. Es megmondom oszinten orulok neki h azok ugymond sikereket ertek el emiatt.. Es ez nem ego, szimplan jo h tudtam masnak is segiteni, elvegre erre van a forum, nem arra h alaptalanul vadaskodjunk, ahogyan teszed miota beleptel ide.. mind1, reszemrol ennyi, lehet tied az utolso szo, nem erek ra egesznap szart dobalni veled.
  • virs lee
    Ne magyarázd a bizonyítványod! Nagy az arcod elvárod hogy mindenki téged istenítsen, mert tudsz másolni más fórumokról, de engem nem tudsz leugatni, ez a problémád. Tisztán látszik hogy mindig ott kezdesz el fikázni amikor nem a te megoldásod a legjobb, vagy akárcsak van másnak olyan ami legalább olyan jó, akkor előjön belőled a sértődöttség. Hány éves is vagy te? 14-nél még elmegy az ilyen.
  • dudovec
    Juj tanits mester...
    Vegulis orulok h feltunt, hogy a stone formot nem azer rakom h titan ne oljon meg a spelljeivel, hanem mert ugy rakom ra az eruptiont, h rajta van a reflect tuske, es amint elkezdek serulni a reflecttol formolok.. TEmeg rohangaszol korbe korbe es amikor bekapcsolja lehalsz. ennyi.

Tudom te csak legitet jatszol, enmeg cheatelek meg lopom masok karijait. En kerek elnenezest.. Nem tudom, hogy milyen hurok szorul de majd biztos megmagyarazod.. Mindenesetre nyugodtan olvashatsz visszafele is, hogy mikor jott ki belolem ez a kisse 'egos' viselkedes, akkor amikor jott valaki olyan mint te, hogy a kotekedesen kivul semmit nemtud mutatni ebben a forumban, es mindenki mast amolyan koholt vadakkal probal lehuzni a szintjere, szanalom. Egy postod volt szamomra ebben a forumban, amiben volt valami ertelem, felfedezes: a sacrifical amu relicelese.. Ezen kivul csak ez a piszkalodo kotekedes, rinyalas, mas sarozasa.. Volt h enis csinaltam iet, de eppen eleget tettem talan ehhez a forumhoz, hogy 100% reflectedem legyen az ilyen bohocokkal szemben, kedves profi cimboram.
  • virs lee
    Nem is jó elsődleges skillnek rec nélkül, de kiegészítőnek igen. Akkor még csak a ternion ment, max shard, a cl-re mindenki azt mondta felesleges, minek használom. Lapozz vissza, itt van a fórumban, nem magyarázkodni kell, ezek tények.

titanquest.com
    .net :P

Veled meg az a gáz hogy nagy az arcod a semmire. Aztt hiszed te szartad a spanyolviaszt, mindenki más meg hülye. Hát nem. Jtszod az agyad hogy milyen májer vagy, mennyi mindent kitaláltal, közben mind ott van az összes külföldi fórumon. Amit meg nem jutott eszedbe lemásolni, az meg fúj, szar, nehogymár elismerd hogy lehet jó az is. Editorozni én is tudnék, ha akarnék, ezzel nem kell májerkodni, bárki összedobhat ilyen-olyan karikat, felrakhatja rá a legtápabb cuccokat, én viszont csak legitet játszom.

A kötözködésedről meg annyit hogy azt se tudod mit is beszélszu, ha látod hogy szorul a hurok, elkezded csűrni csavarni a szót, hogy te nem is erre, hanem arra gondoltál, meg fikázni a másikat, mintha attól igazad lenne. De nem lesz, kér erőlküdnöd. És tényleg, van még hova fejlődnöd.
  • dudovec
    Ja a chainlightningot, amire most aszondod h recharge nelkul kuka.., miutan gyozkodtelek napokig h jolenne ha kiraknad a 100 recet.. jolvan:D
    Nem olvastam soha a titanquest.com forumot es igazabol nem is erdekel.. Jeleglegi osszes skillt kiprobaltam elegszer, nemhiszem h talalnek ujat, de sose lehet tudni.. Megnezheted nyugodtan a youtuben a videokat amiket raktam fel, es a masik tobb ezret is amit mas, h mennyi hasonlot talalsz.

Eruptiont meg azer rakom a titan ala mert az epicentrumban sebez a legjobban, mig ha ele raknam es neki allna castolgatni, akkor csak 4 edet kapna be annak mint ami kijon belole.. Igazabol leszarom ha 2-3 sec castolgatas utan elindult felem, mert addigis joval tobbet serult, ha meg ottmarad akkor sokat buktam azzal, hogy nem ala tettem. Nyugodj meg a moboknal vegig elejuk pakolom, sot magam ele is rakok.. Squallt amugy nemtom mire irtad, ugytom egy conjuernek nincs squallja.

Tudod az a gaz veled profi pajtas, hogy direkt probalod huzni az emberek agyat.. Ez az egy amihez ertesz sajnos.. Mindig csak sirod tele a forumot, mint anno a diablo2-jet is, hogy ez a szopas, az a szopas, igy beszivat ez, meg ugy.. Jajj hogy a nagy reflect, uristen de gaaaz.. Enmeg fogom , felrakom a megoldast a problemadra , mint ahogy rengeteg mas problemara is raktam mar fel ezt azt, ami mukodik.. Temeg fogod magad es belekotsz valami sokadrangu dologba, pedig 1 szaros stone form hasznalata nem jutott eszedbe a nagy mage skilleddel.. Most erre mitmondjak? Ancizz meg kicsit meg bujd a forumjaidat, van meg hova fejlodni.