• dudovec
    Ja a chainlightningot, amire most aszondod h recharge nelkul kuka.., miutan gyozkodtelek napokig h jolenne ha kiraknad a 100 recet.. jolvan:D
    Nem olvastam soha a titanquest.com forumot es igazabol nem is erdekel.. Jeleglegi osszes skillt kiprobaltam elegszer, nemhiszem h talalnek ujat, de sose lehet tudni.. Megnezheted nyugodtan a youtuben a videokat amiket raktam fel, es a masik tobb ezret is amit mas, h mennyi hasonlot talalsz.

Eruptiont meg azer rakom a titan ala mert az epicentrumban sebez a legjobban, mig ha ele raknam es neki allna castolgatni, akkor csak 4 edet kapna be annak mint ami kijon belole.. Igazabol leszarom ha 2-3 sec castolgatas utan elindult felem, mert addigis joval tobbet serult, ha meg ottmarad akkor sokat buktam azzal, hogy nem ala tettem. Nyugodj meg a moboknal vegig elejuk pakolom, sot magam ele is rakok.. Squallt amugy nemtom mire irtad, ugytom egy conjuernek nincs squallja.

Tudod az a gaz veled profi pajtas, hogy direkt probalod huzni az emberek agyat.. Ez az egy amihez ertesz sajnos.. Mindig csak sirod tele a forumot, mint anno a diablo2-jet is, hogy ez a szopas, az a szopas, igy beszivat ez, meg ugy.. Jajj hogy a nagy reflect, uristen de gaaaz.. Enmeg fogom , felrakom a megoldast a problemadra , mint ahogy rengeteg mas problemara is raktam mar fel ezt azt, ami mukodik.. Temeg fogod magad es belekotsz valami sokadrangu dologba, pedig 1 szaros stone form hasznalata nem jutott eszedbe a nagy mage skilleddel.. Most erre mitmondjak? Ancizz meg kicsit meg bujd a forumjaidat, van meg hova fejlodni.