• Shorlex
    Te dudo, hagyjad már... olyan szánalmas már ez.
    Az az igazság, hogy csináltál ezer filmet, ezek között volt jó és kevésbé jó, de egyben biztos vagyok, hogy érték mindegyikben volt, hol kisebb hol nagyobb. Mindegyikben volt valami új, valami ötletes, valami újítás, és én is ugyanilyen videokat próbáltam csinálni és hiszem hogy csináltam én is.
    Ennek ellenére van valaki, aki soha semmit nem mutatott, ami persze nem okvetlenül azt jelenti, hogy csinálni kellett volna videot, de mégis valami olyasmit, vagy legalább egy képet linkelni egy 20k-s kariról, vagy mittomén, de nem. Soha semmi eredmény, semmi újítás, jó ötlet, egy kanyi sem, kivéve a refreshelt ancikat, ami nekem, mint csont kezdő anélkül eszembe jutott, hogy valaha bármilyen fórumot olvasgattam volna... azt sem tudom hol vannak külföldi TQ fórumok... de mindegy, a refreshelt ancik az akkora ötlet, hogy hűha :DDDD
    Aztán mondom, hogy itt vannak ezek a hihetetlen ötletek, hát mutasson valamit, szeretném látni. Ott van az elementalista, ami olyan hű de eszetlen jó, hihetetlen saját fejlesztésű találmány, azt mondom, akkor álljunk ki egymás ellen, hadd lám, annak ellenére mondom, hogy tudom esélyem nincs, de akkor is, de még csak ezt sem... Miért? Ha az olyan jó kari. Fraps-al fel lehetne venni és a fórumban közkinccsé tenni ahogyan virsli lebassza shorlexet, mindenki rajtam röhögne, de akkor is, vállaltam, csak a másik fél nem.
    Szal télleg van egy ilyen effektus hogy egyesek jártatják a szájukat, kivétel nélkül mindig másokat fikáznak és húzzák csak hűzzák le a másik összes létező dolgát, ha van valami ami jó azt külföldi fórumról vetted (erre a nagymérget is megihatod, mert itt kivétel nélkül mindenki epekedve olvasgatja a külföldi fórumokat és másol, mi csak ebből állunk ugye, bezzeg a refreshelt ancik... :D), ha 17 mp alatt leoltod a titánt, akkor miért nem 13 alatt és ha 13 alatt sikerülne, akkor miért nem úgy oltottad le, hogy egyetlenegy chain lightninggal rábasztál egyet (szigorúan squall nélkül!!!) és meghalt tőle, stb... De még mindig sehol semmi bizonyíték, semmi olyan hogy tessék emberek itt van ez az én karim, megmutatom mit tud. Csak a szájjártatás és a fikázás, hogy ki milyen szar, lassú, másoló, csíter meg mittomén.
    MUTASS MÁR VALAMIT BAZMEG HADD LÁSSAM A NAGY POFÁD MÖGÖTT AZT AMIRE AKKORA MINT A BÉCSI KAPU! MUTASS VALAMIT, MUTASS, UTÁNA FIKÁZZ HA JOBB VAGY, DE BIZONYÍTSÁL MÁR!!!