dudovec#10810
Juj tanits mester...
Vegulis orulok h feltunt, hogy a stone formot nem azer rakom h titan ne oljon meg a spelljeivel, hanem mert ugy rakom ra az eruptiont, h rajta van a reflect tuske, es amint elkezdek serulni a reflecttol formolok.. TEmeg rohangaszol korbe korbe es amikor bekapcsolja lehalsz. ennyi.
Tudom te csak legitet jatszol, enmeg cheatelek meg lopom masok karijait. En kerek elnenezest.. Nem tudom, hogy milyen hurok szorul de majd biztos megmagyarazod.. Mindenesetre nyugodtan olvashatsz visszafele is, hogy mikor jott ki belolem ez a kisse 'egos' viselkedes, akkor amikor jott valaki olyan mint te, hogy a kotekedesen kivul semmit nemtud mutatni ebben a forumban, es mindenki mast amolyan koholt vadakkal probal lehuzni a szintjere, szanalom. Egy postod volt szamomra ebben a forumban, amiben volt valami ertelem, felfedezes: a sacrifical amu relicelese.. Ezen kivul csak ez a piszkalodo kotekedes, rinyalas, mas sarozasa.. Volt h enis csinaltam iet, de eppen eleget tettem talan ehhez a forumhoz, hogy 100% reflectedem legyen az ilyen bohocokkal szemben, kedves profi cimboram.