23078
  • Shorlex
    sztem conq-ot csak kifejezett céllal csinálj, mert különben a defenderhez jobban illenek dolgok, illetve hasznosabbat is találsz hozzá (pl. az új dream).
    Ha conq-ot akarsz (egy kis bemutató) akkor sztem ilyenre érdemes csinálni, de ez 100 reces kihúzott kari, én többre tartanám a templart ha kezdő lennék és nem lenne cuccom.

de ha mindenáron conq-ot akarsz akkor írd le milyet (dual wielder - cucc nélkül halál - vagy pajzsos, én azt ajánlom)
  • Shorlex
    na fecske, itt a Neked való bonusz, most majd azon gondolkodsz hogyan tudod a speed-et másképp megoldani :DDD
  • Ravasak
    na ilyet meg nem lattam Chill of tartarus complet bonusza
    114 bleed damage 3 sec, 23 cold damage, 23 vitality damage
    :)
  • Seneditiz
    uhh, köszi Shorlex, vissza is vásároltam skilleket, aztan felnyomtam ugy ahogy irtad, egesz jo, meg a +1k life is ami plusba jön a warfare meg earth masteryböl ^^
    conqueror fejlesztést irtatok már le? mer akkor elkezdem visszakeresni, ha nem akkor azt is megköszönnem :)
  • Ravasak
    Sajna nekem csak offensive articom van :)
  • zsirfecske
    hamacsi automatikusan frissíti magát...

arctic gyűrűtök nincs véletlen valami normális suffix-el? több dmg-t ad mint egy hale gyűrű +26% strength-tel... elsősorban grace (dex) kéne, de bármi jó ami nem offensive ability meg ilyen hülyeségek...
  • the elder
    milyen verziójú hamacsival szoktatok jáccani?
  • Shorlex
    Elder, kértél tőlem valamit, bocsánat elfelejtettem, de adj meg valamit ahova küldhetem.
  • Shorlex
    nem foglak tudni meggyőzni róla ha nem akarod, de 1) annyi manát nem fogsz tudni inni, 2) a paszívja ad egy csomó sebzést, és ha felteszel magadnak egy converted to health valamit (amu, artifact, ilyesmi), akkor nem gond az hoyg szívja az életet.
  • virs lee
    Hátö, nekem 58-as conqueror majd 1 szintet lépett a teljes _normál_ act4-ért, a 65-ös oraclem meg vagy 3 cm-t kapott érte. És nincs is semmi xp modom, meg +xp cuccot se hordok.
  • Ravasak
    dark covenant sebzest is ad rendesen azert jo
  • Kolbaszharisnya
    Köszi megfogadom a tanácsod mert eddig bevált!!!

De amugy nem nagyon értem,hogy miért is a a Dark Covenant a legjobb varázslatom?mert nekem azért annyira nem tetszik,hogy az éeltemet csapolja,hogy legyen manám...inkább innék löttyöt...!Meg amugy is majdnem 10-es a mana regenerationom..:)
  • AC2
    Mi az isten f***ért nem tok játszani epicen, amikor már rég végigtoltam a gémet? Most ha kieg van fönn akkor az egész alapot + kieget végig kell tolnom ahhoz h az alapon epicen nyomjam?
  • dudovec
    Legend egypt.. 8 tol mar tuti leszek , de lehet elobb is:D
  • Shorlex
    indulok haza, nem tudom hogy vagy e ma este, de kicsit lehetne dumálni, ha igen, te ősfake :D
    ha egyiptom epicen van karid, akkor gyere velem :D
  • dudovec
    Kilassitottam vegassal, de nemigazan ertem, elso asszem egy Hew, aztan 1 sima utes , aztan meg a sima dual wield, es utana stunol le. Eleg fake.D
  • dudovec
    Kosz:D 9-12k kritek mennek ra amugy.
  • Shorlex
    szép, de tényleg.
  • Shorlex
    Nos, nem csinálod rosszul, csak sztem kicsit másképp kéne időzíteni. Én a helyedben levennék deathchill auráról, elég rá egyelőre egy pont, hogy a passzív megmaradjon, meg a squallnál is elég csak 1 pont egyelőre (mindkettőnél az alap, a passzív maradhat) és a dark covenantot maxold ki, annál jobb skilled kevés lesz.

Ilyesmi

de különben OK, aztán majd maxold ki amit korábban linkelte, elsőként a covenant passzívját, aztán a deathchill aurát, aztán jöhetnek a petek, stb stb.
  • dudovec
    Na raktam fel egy kis promot a slayerbol mostmar:) Igaz szarul csinaltam a swapolast , mert amikor jon a burning , rogton elvaltom , ezert -1 skillel castolom a studyt , amikor meg jon a lightningos lepese es kene a resist akkormeg dualba vagyok -52% lightning resistel..:D Igaz a conqal szerzett tapasztalatok alapjan arra jutottam , hogy talos lightningos lepese tartalmaz vitality dmg t is , vagy valamilyen % os levetelt , mert rally mellett 4 ilyen lepessel leszedte a sajat eletet 1.08 alatt. A 150 vit dmg resist ved ez ellen , szal a lightningot szopom csak be , amit meg fos resistel is siman tulelek;) Corrupted fegyo kezdoutes ezuttal elmaradt , de szerintem nem is kell.

LvL 61 Slayer vs Legend Talos
  • dudovec
    Secondary resekrol annyit ,hogy a 63% slow meg a tobbi 50 vit dmg resist az masik sisoval van , mint ami a kepen van , a relic ugyanaz benne , csak ameiket fotoztam az 19%str/9%hp a masik meg 63%slow res 50% vita dmg resist +1 to all skill.. Igazabol osszevissza valtogatom oket , aktualis kedv szerint , bar valoszinuleg a slowosat fogom hasznalni a vegjatekban , bar ugy csak 1.8k str em lesz 2k helyett es kb 400 al kevesebb lifem.
  • Kolbaszharisnya
    Bocs,elcsesztem a linket...:)

Szoval ez lennék én...
  • dudovec
    Hat elbasztam , ezvan:D Bar igazabol total harcos karit akartam, mindenfele fiszfasz nelkul, studyval levenni a resistet aztan utni kurvanagyokat.. Csakhat studyzni ugylenne csak jo , ha legalabb fennlenne 1 szaros clasp, mert akkor lenne 4x% rec meg 100% cast, mert igy mire kicastolom a studyt, addigra levernem a csoportot, meg egyenlore nincs olyan mob aki kibirna 1 utest, max a sarga kentaur ha jo napja van:D

170k amugy normalon volt meg , nemvolt nagy % dmg s cucc , de marker study, lethal, 2x apollo, hood , blade honing + mastery shrineal volt,. Igen fake, de eddig ez a rekord, bar kiegben tuti meg lehetne donteni, foleg ha magadra raksz meg ilyen szarokat , amik %dmg to etnikum, mert az totaldmg kent hat a tamadasaidra.. Szal ha duallal utottem 42k t egy daemonra , akkor lethallal mennyit utnek ra vajon:D

Dexre amugy nem tettem 1 pontot se , sot masra sem.. Minden str en van.. KB pont level 70 re lesz meg a 2000 str em, ami eleg kemeny lenne:)

Teny ,hogy utobbi idoben nem hasznaltam immortalt , de nem a Myrmidons miatt, hanem az Afro +2 skillje es a jo resei miatt. Az inventorymban egyebkent szerintem nem Myrmidons van , hanem Blessing of The gods.. az egyik runnal azt dobta a hydra..:D

Off ability amugymeg elvileg ugy van, ha nagyon alacsony akkor "miss" , ha megfelelo akkor "hit" , es ha magas , akkor "critikal hit".

Bossokra jo , hogy ravilagitasz , mert sulyos pofonokat nyelek be. Hat ez egy olyan kari aminel kell bizony inni , lehet a breakernel nem kene az eletszivas miatt.. Bar ha a mobokat nezzuk , egyedul az undeadoknal kell a health potier nyulnom.. Bossoknal is remekul szivom az eletet, persze ottvan a kezem a tolton.. Level 70 re lesz kb 7k lifem , meg 33% absorpom a bossoknal.. Resistjeim ahogy latod ultraszarok, de ezert van a jokis megoldasom a swapon.. Corrupter fegyo (66 reduced resistance , 60 reduced armor for 3 seconds - ezzel utom az elsot - mar amikor van kedvem vele pocsolni egyaltalan..) a masik kezbe pedig az Aionios vagy miafasz a neve , az a shield amit a charmerem hord, vegig 80% os resistekkel mindenre.. Amikor jon a bossnak a halalos spellje, vagy kapok egy durva burninget, poisiont meg mittomen , csak nyomok 1 swapot es maris alig sebez , utok egyet a corrupterrel , swap es folytatom a dual gyakalast.. Azert tettem be , hogy ne kelljen a bossok spelljei elol ellepkedni , bar hozzateszem , hogy eddig nemvolt ra szukseg..
    De neha azert szoktam vele bohockodni , amikor rohanok 10 ijasz fele , akik 1 kepernyore vannak , amig odafutok beswapolok , de igazabol felesleges , mert amint odaerek , ket utes es maxon van amit lelottek rolam a minus resist ellenere is. Akkor tud meg jo lenni , amikor war hornal esetleg lestunolnak a kentaurok , es a 100 resist ellenere is allok benne vagy 2 secet, akkor csak 1 swap es maris kapok 20% ot az amoromra, meg resisteket is , ha stunnedkent nem is tudna blokkolni a shield.

A secondary reseim sajna nem latszanak , de van 150 vitality dmg resistem , szal a %ban leszedo dolgok , meg az egyeb szopatasokat, foleg amik majd act4 ben fognak jonni.. meg sem erzem, tovabba van 63% slow resistem is, igy hiaba nincs WW m , nincs az h lelassitanak es matrix effektusban kergetem a menekulo mobokat. A stun resistem az fixen 100 a ringjeim miatt. Neha hasznalok amugy hephaistos ringet is , feldobom egy heat shield cast erejeig , ami ugyan fire protectes , de van benne 15% damage resistance is , ami ha logikusan nezzuk , illetve figyelembe vesszuk a fire spellek tulajdonsagait , akkor arra jutunk , hogy ez fizikal sebzesre vonatkozik , ami onslaughtal mar 33% fiz resist felett van 2.1k armor mellett. Van egesz jo dodgeom is , meg magas armor , szal a fos def ability ellenere sem szivatnak be. Kozelrol , foleg hogy aki kozelkerul az rogton meghal:)
  • Kolbaszharisnya
    Hello Shorlex!

Olvastam,hogy Seneditiznek tudtál segiteni,remélem nekem is tudsz!
    Tul képp semmi baj nincsen,az a kari megy mint az állat,amit leirtál nekem multkor,most tartok lvl 30-nál,most nyirtam ki Typhont,ö mondjuk elég nehéz volt,de inkább a csicsoi voltak kemények...!Minden esetre csak tanácsot akarnék kérni,hogy jo uton haladok e...

Egyenlöre igy fest...

Remélem nem csesztem el nagyon a fejlesztést...!

Ja és még egy kérdés,a battle-neten vannak magyarok is?
  • Shorlex
    170k greatest...
    normal, helos vagy annak a környéke, szatír, battle marker, call-art, mittomén, minden, olyan fegyó és gyűrű amiben van ilyen esély a plusz 200% damage-re vagy valami hasonló, maxon felüli study, piercing csít, és critikal együtt, és sztem még így sincs meg a 170k, de lehet hogy megvolt, hajrá.

myrmidons sokkal jobb az immortal amunál te is tudod, az utóbbi időben soha nem is használtad az immortalt, egyébként minek van bent az inventiory-ban azt megkérdezhetem, ha olyan beginner? :D
    Bocs, nem is néztem hogy slayer vagy, meg nem is gondoltam bele, csak az ikont láttam, elnézést, visszavonom.
    nekem a 4750 kicsit soknak tűnik, de nehoyg linkelj egy képet, elhiszem, ha mondod, olyan 3,5-4 között még el tudnék fogadni, de 4,7 kicsit sok, bár onslaught mellett lehetséges végül is.
    Az off ability meg olyan, hogy sztem felesleges olyan sok, mert vagy ütsz kritet vagy nem, nem hiszen hogy függ az off ability nagyságától, de lehet hoyg ebben tévedek, szal de végül is látom hogy alig tettél dex-re (talán nem is tettél) úgyhogy az így is úgy is annyi.

Na jó ez a kari, tetszik, szép az ütése, remélem bossok nem ba..ák le, mert a def ability-je az valami nagyon satnya lehet. de hogy minek pont hunter a második ág... :D
  • dudovec
    Jaj lehet kicsit szigoru voltam:) mind1 , max majd leoltasz ujra:D Az , hogy mi van weapon swapomon, azis meger egy misét:)
  • dudovec
    ROFL.
    - Ezt mondom , hogy nem a piercere kell tekerni, mert az a fake, nade mind1. Raadasul kiegben mar csak 50% pierce a thorny , szal....
    - En veled ellentetben ugy screenelem a karit ahogy hasznalom ,es igenis igy hasznalom , szarok a resistekre es minden egyeb dologra.
    - Szerinted megis hogyan novelne a sebzesem az adrenaline , mikor grant skillbol adta a pancel , es 10 health regenen kivul nemsok mindent kapok belole.. Lehet neked defender leven ad dmg-t , de eleg vicces lenne , ha egy slayernek none a sebzese egy grant skilles adrenalintol:D
    - Myrmidons meg kicsit beginnerstyle, mar elnezest:D bar 1-2 karinak jo lehet talan..

Megtevesztesrol meg annyit , hogy direkt ugy screeneltem , hogy nincsen rajtam a Djinnemnek a buffja , ami tovabbi 10% total dmg meg total speed. Tovabba , lehet , hogy baromi surun megy a battle rage 100% rec mellett , de a nelkul is hidd el nagyon surun rajtam van.. A zaszlot nemis hasznalom , mert nincs ra szukseg, bossoknal szoktam kirakni csak , ugyanez igaz a studyra is meg a callra is.. Sőt , callt leginkabb olyan terepen hasznalom , ahol sok a beast/beastman igy 33% total dmg t kapok ellenuk.

Annak mindenesetre orulok , hogy bedobsz ide nekem egy Thornynoobot:D de aze megkene nezni , hogy mennyi converted is van ezzel a karival? Meg mennyi offensive ability , meg attack speed? Ennyi erovel berakhatnam megin a screent , amin egy brigandal 170k greatest volt, ennek ha a negyedet meguti ez a kari , mar boldog lehetsz:D

A karirol amugy annyit , hogy csak onslaught es art of the hunttal van 4750 avaragem , 178% attackspeed mellett , 1500 offensive abilityvel + 40% koruli convertel. Ha rajtam a battle rage , akkor kb 5500 , ha van zaszlo is , akkor lesz 6300. Zaszlo es rage mellett amugy az 1500 base off abilitymbol , 2200 lesz, a study leszedi a boss def abilityjet kb 50% al , szal szamolhatunk 4.4k off abilityt bossok ellen:P

Jol leoltottal;)
  • zsirfecske
    jólvan ezt megértem.
  • Shorlex
    Te fecske, ha nekem gyakorlatilag egész normalt úgy kellene végigtolnom, hogy odamegy-püföl-szaladgál utána-püföl-iszik-püföl-szaladgál utána-iszik-püföl, akkor én asszem meg is halnék, de hogy nem kezdenék karit az egyszer 100%.
    Nekem az a célom, hogy a létező leggyorsabban eljussak legendre, ezért normalt meg epicet szinte ledarálom, de hogy ne veszítsek a rohanás miatt, exp multi megy, aztán ha odaértem legendre, ahova akarit szánom, akkor már érdekel, hogy mit tud, naná. na akkor jöhet a legit dolog. szal én legszívesebbeen legenden kazdenék karit, mittomén lvl 45ről, de olyat nem lehet, na ezért csítelek én.
  • zsirfecske
    szééép, mondjuk shorlex jól leoltott :)

nekem mindkettőtök screen-je tetszik...
  • zsirfecske
    figyu én normal elysium-nál lettem full legálisan lev42, bejött az instant phantom betrayerrel és minden csoport repül, 44% converted, halom reduced meg satöbbi. innentől teljesen ipari a játék, kb 5x gyorsabb a haldás, mindenki egy ezred ütés stb. néha kell inni de amúgy semmi sem állít meg. ja és -38% hp-vel tolom 4k élettel +26%xp-vel. buááá

viszont ha te ezt nyomtad csít amuval elejétől, akkor hol maradt az izgalom? mert én így normált baromi vidáman toltam végig, idővel meg úgyis ráun az ember :)
  • Shorlex
    A képről annyit, kedves mindenki, aki esetleg nem szakértője a témának, hogy dudovec pajtásunk megvárta, míg egyidőben beindul a battle rage és az adrenalin, amik ilyen 1kval dobják meg a sebzést kb, aztán odatette a zászlót, ami szintén ilyen 500-al, sőt ennyi str-nél még többel, szal olyan 7-800 lehet, benyomta a call of the huntot, ami kurva lassan tölt, és az igazán neki, mivel fizikális csak attack speedre jó, továbbá a kép kedvéért felvette az imoortal amut a myrmidons helyett, még annak árán is hogy a resistjei ilyen szarok lesznek.

ÉS mivel NEM 100% recharger, ezért ez a kari, ha leszámítjuk a fent leírt dolgokat (hiszen a pálya 99%-ban nem ezekkel megy végig) olyan 3-3,5k között üthet, nagyjából 140-150% speed-el ha myrmidons van.
    Szal dudo, aki itt meg akarja téveszteni a jónépet és szemfényveszt, az te vagy, te ŐSFAKE!!! :DDDDD

Ja de ha már ennyire villantani akarsz akkor tessék:

:D
  • dudovec
    hydra 5 sec;)
  • dudovec
    Na igy nezek ki full buffban , battle marker nelkul. Tiszta fizikal dmg , asszem van benne 50 bleeding kb a call miatt , de semmi pierce fake es egyebek:)
  • dudovec
    Kieza Shorlex csavo aki allandoan cheatre buzditja a nepet?
  • Shorlex
    ó hát köszönöm, majd elkérem, de addig is, amikor karit kezdesz, ha valaha még kezdesz, akkor ajánlom a következő kombót:
    2 copper seal (ugye az exp mellett 100% req minusz és fire damage), egy 100rec 95 nrg cost amu, és a defilerből a 32szerező mod, így hamar eléred a lvl42-t (esetleg 45-t amuk miatt, vagy 55 az artik miatt) és onnantól kezdve becsületeskedhetsz :DDDDDDDD
  • zsirfecske
    ezek szerint létezik?

neked meg nesze level req nélküli zöld, felveheted mínusz 5-üös szinten is :)
  • Shorlex
    fecske ne legyél láma, gyúpolj és tedd össze :DDDDD
  • Shorlex
    soulseekor's tq defiler :D

Kly9:
    a fegyvereden múlik nagyrészt, meg a cuccokon.
    Még amikor bika jó fegyód van és teszel egy pontot str.re akkor is ilyen 10-20-al kicsit többel növelli a sebzésed. szal cuccra és fegyóüra fel. nézz körül a galériámban, ott vannak ám fegyverek :D
  • zsirfecske
    chill of tartarus attack speed bónusz?