• Shorlex
    170k greatest...
    normal, helos vagy annak a környéke, szatír, battle marker, call-art, mittomén, minden, olyan fegyó és gyűrű amiben van ilyen esély a plusz 200% damage-re vagy valami hasonló, maxon felüli study, piercing csít, és critikal együtt, és sztem még így sincs meg a 170k, de lehet hogy megvolt, hajrá.

myrmidons sokkal jobb az immortal amunál te is tudod, az utóbbi időben soha nem is használtad az immortalt, egyébként minek van bent az inventiory-ban azt megkérdezhetem, ha olyan beginner? :D
    Bocs, nem is néztem hogy slayer vagy, meg nem is gondoltam bele, csak az ikont láttam, elnézést, visszavonom.
    nekem a 4750 kicsit soknak tűnik, de nehoyg linkelj egy képet, elhiszem, ha mondod, olyan 3,5-4 között még el tudnék fogadni, de 4,7 kicsit sok, bár onslaught mellett lehetséges végül is.
    Az off ability meg olyan, hogy sztem felesleges olyan sok, mert vagy ütsz kritet vagy nem, nem hiszen hogy függ az off ability nagyságától, de lehet hoyg ebben tévedek, szal de végül is látom hogy alig tettél dex-re (talán nem is tettél) úgyhogy az így is úgy is annyi.

Na jó ez a kari, tetszik, szép az ütése, remélem bossok nem ba..ák le, mert a def ability-je az valami nagyon satnya lehet. de hogy minek pont hunter a második ág... :D