• dudovec
    Hat elbasztam , ezvan:D Bar igazabol total harcos karit akartam, mindenfele fiszfasz nelkul, studyval levenni a resistet aztan utni kurvanagyokat.. Csakhat studyzni ugylenne csak jo , ha legalabb fennlenne 1 szaros clasp, mert akkor lenne 4x% rec meg 100% cast, mert igy mire kicastolom a studyt, addigra levernem a csoportot, meg egyenlore nincs olyan mob aki kibirna 1 utest, max a sarga kentaur ha jo napja van:D

170k amugy normalon volt meg , nemvolt nagy % dmg s cucc , de marker study, lethal, 2x apollo, hood , blade honing + mastery shrineal volt,. Igen fake, de eddig ez a rekord, bar kiegben tuti meg lehetne donteni, foleg ha magadra raksz meg ilyen szarokat , amik %dmg to etnikum, mert az totaldmg kent hat a tamadasaidra.. Szal ha duallal utottem 42k t egy daemonra , akkor lethallal mennyit utnek ra vajon:D

Dexre amugy nem tettem 1 pontot se , sot masra sem.. Minden str en van.. KB pont level 70 re lesz meg a 2000 str em, ami eleg kemeny lenne:)

Teny ,hogy utobbi idoben nem hasznaltam immortalt , de nem a Myrmidons miatt, hanem az Afro +2 skillje es a jo resei miatt. Az inventorymban egyebkent szerintem nem Myrmidons van , hanem Blessing of The gods.. az egyik runnal azt dobta a hydra..:D

Off ability amugymeg elvileg ugy van, ha nagyon alacsony akkor "miss" , ha megfelelo akkor "hit" , es ha magas , akkor "critikal hit".

Bossokra jo , hogy ravilagitasz , mert sulyos pofonokat nyelek be. Hat ez egy olyan kari aminel kell bizony inni , lehet a breakernel nem kene az eletszivas miatt.. Bar ha a mobokat nezzuk , egyedul az undeadoknal kell a health potier nyulnom.. Bossoknal is remekul szivom az eletet, persze ottvan a kezem a tolton.. Level 70 re lesz kb 7k lifem , meg 33% absorpom a bossoknal.. Resistjeim ahogy latod ultraszarok, de ezert van a jokis megoldasom a swapon.. Corrupter fegyo (66 reduced resistance , 60 reduced armor for 3 seconds - ezzel utom az elsot - mar amikor van kedvem vele pocsolni egyaltalan..) a masik kezbe pedig az Aionios vagy miafasz a neve , az a shield amit a charmerem hord, vegig 80% os resistekkel mindenre.. Amikor jon a bossnak a halalos spellje, vagy kapok egy durva burninget, poisiont meg mittomen , csak nyomok 1 swapot es maris alig sebez , utok egyet a corrupterrel , swap es folytatom a dual gyakalast.. Azert tettem be , hogy ne kelljen a bossok spelljei elol ellepkedni , bar hozzateszem , hogy eddig nemvolt ra szukseg..
    De neha azert szoktam vele bohockodni , amikor rohanok 10 ijasz fele , akik 1 kepernyore vannak , amig odafutok beswapolok , de igazabol felesleges , mert amint odaerek , ket utes es maxon van amit lelottek rolam a minus resist ellenere is. Akkor tud meg jo lenni , amikor war hornal esetleg lestunolnak a kentaurok , es a 100 resist ellenere is allok benne vagy 2 secet, akkor csak 1 swap es maris kapok 20% ot az amoromra, meg resisteket is , ha stunnedkent nem is tudna blokkolni a shield.

A secondary reseim sajna nem latszanak , de van 150 vitality dmg resistem , szal a %ban leszedo dolgok , meg az egyeb szopatasokat, foleg amik majd act4 ben fognak jonni.. meg sem erzem, tovabba van 63% slow resistem is, igy hiaba nincs WW m , nincs az h lelassitanak es matrix effektusban kergetem a menekulo mobokat. A stun resistem az fixen 100 a ringjeim miatt. Neha hasznalok amugy hephaistos ringet is , feldobom egy heat shield cast erejeig , ami ugyan fire protectes , de van benne 15% damage resistance is , ami ha logikusan nezzuk , illetve figyelembe vesszuk a fire spellek tulajdonsagait , akkor arra jutunk , hogy ez fizikal sebzesre vonatkozik , ami onslaughtal mar 33% fiz resist felett van 2.1k armor mellett. Van egesz jo dodgeom is , meg magas armor , szal a fos def ability ellenere sem szivatnak be. Kozelrol , foleg hogy aki kozelkerul az rogton meghal:)