• dudovec
    ROFL.
    - Ezt mondom , hogy nem a piercere kell tekerni, mert az a fake, nade mind1. Raadasul kiegben mar csak 50% pierce a thorny , szal....
    - En veled ellentetben ugy screenelem a karit ahogy hasznalom ,es igenis igy hasznalom , szarok a resistekre es minden egyeb dologra.
    - Szerinted megis hogyan novelne a sebzesem az adrenaline , mikor grant skillbol adta a pancel , es 10 health regenen kivul nemsok mindent kapok belole.. Lehet neked defender leven ad dmg-t , de eleg vicces lenne , ha egy slayernek none a sebzese egy grant skilles adrenalintol:D
    - Myrmidons meg kicsit beginnerstyle, mar elnezest:D bar 1-2 karinak jo lehet talan..

Megtevesztesrol meg annyit , hogy direkt ugy screeneltem , hogy nincsen rajtam a Djinnemnek a buffja , ami tovabbi 10% total dmg meg total speed. Tovabba , lehet , hogy baromi surun megy a battle rage 100% rec mellett , de a nelkul is hidd el nagyon surun rajtam van.. A zaszlot nemis hasznalom , mert nincs ra szukseg, bossoknal szoktam kirakni csak , ugyanez igaz a studyra is meg a callra is.. Sőt , callt leginkabb olyan terepen hasznalom , ahol sok a beast/beastman igy 33% total dmg t kapok ellenuk.

Annak mindenesetre orulok , hogy bedobsz ide nekem egy Thornynoobot:D de aze megkene nezni , hogy mennyi converted is van ezzel a karival? Meg mennyi offensive ability , meg attack speed? Ennyi erovel berakhatnam megin a screent , amin egy brigandal 170k greatest volt, ennek ha a negyedet meguti ez a kari , mar boldog lehetsz:D

A karirol amugy annyit , hogy csak onslaught es art of the hunttal van 4750 avaragem , 178% attackspeed mellett , 1500 offensive abilityvel + 40% koruli convertel. Ha rajtam a battle rage , akkor kb 5500 , ha van zaszlo is , akkor lesz 6300. Zaszlo es rage mellett amugy az 1500 base off abilitymbol , 2200 lesz, a study leszedi a boss def abilityjet kb 50% al , szal szamolhatunk 4.4k off abilityt bossok ellen:P

Jol leoltottal;)