104
-
Magyar Bálint már politikai bűncselekményt emleget, - ki nem találod, melyik oldalról - lemondás helyett . . .
-
Az SG meg kapott egy ingyenreklámot főmüsoridőbe 
-
Nem akarok újjal mutogatni de gondolom azt ti is kitaláljátok, hogy kinek jött jól ez a botrány... mert ugyebár azt senki nem gondolja komolyan, hogy ez csak egy "diákcsíny" -
M2 #60 Korrupt ország - korrupt érettségi.
Legalább a becsületesek már ott is felkészülnek az életre, hadd szokják... ez az igazi érettség.
-
Remek, akkor mostmár bele kell gebednünk, és gürizhetünk UGYAN AZÉRT. -
? -
nézem a hiradót erre mondja faarcu bige hogy ezsgé
mondom mi a sz... ez má :D -
raingun #56 "Akik neten néztek utána az érettségi tételeknek, igen nagyot fognak koppanni, majd az egyetemen. Lehet hogy túljutnak az érettségin de majd az egyetem első félévében kiszitálják majd a férgesét"
Ezt azért te sem gondolod komolyan...
Főleg ha nem is lesz matekja... :-D -
Felületes tudással rendelkező, a valódi összefüggéseket felismerni képtelen emberkék kerülnek majd ki iskoláinkból. Jók lesznek EU-állampolgárnak. -
Akik neten néztek utána az érettségi tételeknek, igen nagyot fognak koppanni, majd az egyetemen. Lehet hogy túljutnak az érettségin, de majd az egyetem első félévében kiszitálják majd a férgesét. 1 vizsgámra kell készülnöm annyit, mint az egész érettségire... 
Istenem, inkább érettségiznék kétszer, mint egy matek szigorlat... -
hát ez kemény... ennyit az eddigi rendszerröl
-
hohohhóóóó
akkor most már soha a büdös életben nem váltok logót, hallod. :D -
SoDI! Neked meg a logód ott feszített a gagyitv híradójában full képernyőn a botrány kapcsán! He-He!
-
Vicc, hogy ilyen szintű érettségi vizsgával - úgy hogy a tételeket egyesek már előre tudják - fognak emberek bekerülni az egyetemekre. Ezzel rontják azok esélyeit akik az előző években érettségiztek jó eredménnyel, - de idén nem szintemelőztek - azonban mégsem jutottak be felsőoktatási intézményekben, mivel a felvétei, és az érettségi szint között mérföldek voltak... Habár így több ezren kerülnek be egyetemekre/főiskolákra, melyek után az intézmények megkapják majd a fejpénzt, de ilyen hozott szellemi anyagból nehéz lesz dolgozni, így elég gyorsan ki fogják szórni a férgesét... Lehet hogy ezután a vállalatok megnézik hogy a felvenni kívánt alkalmazott mikor érettségizett... -
mindentol fuggetlenul ugyesek voltak akik, amit, ahogy csinaltak. le a kalappal elottuk
-
Robin Hood #48 Ha a nemtanulást is díjazzák, azzal csak a papír értékét veszik el (így se sokat ér, de a GDF, Kodolányi és tsai miatt már a diploma is inflálódik), azt bűntetik aki megdolgozik a tudásért. Az ilyen kiszivárogtatás is ugyanolyan bűncselekmény mint a közokirathamisitás. -
Robin Hood #47 Remélem az egészet megismétlik a picsába, ne adjanak link, nemtanuló gyerekeknek ugyanolyan papírt mint a szorgalmasaknak, azzal csak előlük veszik el a munka-, vagy fősuli helyet. -
"és a minden középiskolában jelenlévő nyomtatóval és fénymásolóval ott helyben, az iskolában nyomtatnák ki"
Nem vagyok benne biztos, hogy ezt minden iskolában meg tudnák oldani. Elég szép példányszámot kell másolni/nyomtatni. Sok helyen alapból rossz a fénymásoló... -
Murdoc #45 Bennem az a kép maradt meg, mikor valamelyik tv-n kérdeztek egy gyereket, nehéz volt-é a magyar érettségi? A srác a röhögőgörcsét leküzdve mondta, hogy nem volt olyan nehéz. Sírni tudnék vazeg! Bár Szlovákiában is ugyanez a probléma volt, legalább ebben már Eu-konform vagyunk! :) -
Nekem meg Mikro az prog elmelet! :) -
Holnap torit 10-tol kezdiek emiatt es ujak lesznek!! LOL!! :))) -
Igen, ez már Európa.
-
mstummer #41 " ...képet közlő, regisztrált fórumozót ip-cím alapján azonosították, adatait, amennyiben a rendőrség hivatalosan kéri, kiadják. Kővári elmondta, hogy a feladatlapról készült képet a kepfeltoltes.hu oldalra töltötte fel, és onnan linkelte be a The Party Face nevű felhasználó.
"
Igy járt a szerencsétlen :)
Amúgy vicc ami itt folyik,a régi sokkal jobb volt, a francnak kellett megbolygatni.Hála égnek én már rég túlvagyok rajta...
Esetleg nemtudja valaki a holnap Elektotechnikai áramkörök 2 ZH-m kérdéssorát? :)))) -
keziccsókolom, ez még európa? :D -
Hála annak a jó égnek hogy mikor én éretségiztem akkor nem volt ilyen! 
Amúgy meg tiszta vicc ez az egész oktatási minisztérium, meg a többi idióta társulat!
-
MuldR #38 Erettsegizteto tanar a diakoknak:
Mindenki hozott magaval tetelsort, vagy osszak?
:) -
cumi..
bár várható volt..tudjátok ami Mo-n nincs lebetonozva... -
Emmegki #36 Ennyi erővel nem kellett volna kimoderálni a fórumból se a magyart. Amikor kitört a botrány, már megírták. -
Megpróbált nagyot alkotni és nem sikerült.
Hátha tanul belőle :) -
Eza Magyar Bálint egy demagóg barom. Már elnézést. De az egyetemi leépítéseknél is az egyetemistákat nézte hülyének. És ennek hangot is adott. -
Nem linkelem, már nem poén :( -
Ha már az Index is :) -
Megváltoztatják a szerdai történelemérettségi tételeket
Ez azt jelenti, hogy most már nyugodtan belinkelhetem, nem kell retorziótól tartani? -
DE jo ,hogy nem ebben a rendszerben erettsegiztem! :) -
Supergamer_real #28 Érettségi: új tételsor történelemből, vizsga szerdán 10 órakor
2005. május 10. 14:51
A szerdai történelem írásbeli érettségi vizsga reggel 8 óra helyett 10 órakor kezdődik, és a diákok új tételsort kapnak - jelentette be a kormányszóvivői sajtótájékoztatón Magyar Bálint. Ez - tette hozzá - a magyar nyelven irandó történelem érettségire vonatkozik. Azok, akik idegen nyelven írnak érettségit történelemből, azoknak a vizsga május 21-én lesz. A sajtótájékoztatón László Boglár kormányszóvivő azt mondta: Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Magyar Bálint oktatási miniszter megállapodott a tételsorok újranyomtatásában.
forrás: http://hirek.mti.hu/cikk/66270/ -
Supergamer_real #27 "Magyar Bálint eléggé fantáziaszegény, én a helyében a nemzetközi terrorizmusra, az éhínségre, és a globális felmelegedésre fognám a dolgot. Politikai bűnözés"
SARS, ózonlyuk, a föld lassuló mozgása :D:D and so on -
RpPRO #26 Meg valamit elfelejtettem mondani: mi van, ha ez (is) a terroristak kezebe kerul? 

-
RpPRO #25 Ha jol remlik, akkor nalunk olyan volt a matek erettsegi, h bekapcsoltad a tv-t es szepen felolvastak kb 8 szamot, melyet a kb 4000 feladatos, mindenki altal ismert fel.gyujtemenybol vettek ki.
Magyar ugyanez: elmondtak 3 temat, a tanar(no) felirta a tablara, te meg valasztottal.
Ennel mi lehetne biztonsagosabb, olcsobb???
Ide a rozsdas bokot, h jovore is botrany lesz az erettsegibol... -
Ez nagy télleg *esz*rás :)
De jó reklám , különben is azért valami szintű odafigyelést tehetne a tanítási minisztérium vagy micsoda, hogy ilyen botrányok elkerülhetőek legyenek. -
Véleményem az egészről: :DDDDDD
Magyar Bálint eléggé fantáziaszegény, én a helyében a nemzetközi terrorizmusra, az éhínségre, és a globális felmelegedésre fognám a dolgot. Politikai bűnözés :DDD