104
  • OliApa
    Magyar Bálint már politikai bűncselekményt emleget, - ki nem találod, melyik oldalról - lemondás helyett . . .
  • Felfedező
    Az SG meg kapott egy ingyenreklámot főmüsoridőbe
  • Felfedező
    Nem akarok újjal mutogatni de gondolom azt ti is kitaláljátok, hogy kinek jött jól ez a botrány... mert ugyebár azt senki nem gondolja komolyan, hogy ez csak egy "diákcsíny"
  • M2
    Korrupt ország - korrupt érettségi.
    Legalább a becsületesek már ott is felkészülnek az életre, hadd szokják... ez az igazi érettség.
  • smv
    Remek, akkor mostmár bele kell gebednünk, és gürizhetünk UGYAN AZÉRT.
  • Ombika
    ?
  • Rafaelo
    nézem a hiradót erre mondja faarcu bige hogy ezsgé
    mondom mi a sz... ez má :D
  • raingun
    "Akik neten néztek utána az érettségi tételeknek, igen nagyot fognak koppanni, majd az egyetemen. Lehet hogy túljutnak az érettségin de majd az egyetem első félévében kiszitálják majd a férgesét"
    Ezt azért te sem gondolod komolyan...

Főleg ha nem is lesz matekja... :-D
  • Laci73
    Felületes tudással rendelkező, a valódi összefüggéseket felismerni képtelen emberkék kerülnek majd ki iskoláinkból. Jók lesznek EU-állampolgárnak.
  • Looserke
    Akik neten néztek utána az érettségi tételeknek, igen nagyot fognak koppanni, majd az egyetemen. Lehet hogy túljutnak az érettségin, de majd az egyetem első félévében kiszitálják majd a férgesét. 1 vizsgámra kell készülnöm annyit, mint az egész érettségire...
    Istenem, inkább érettségiznék kétszer, mint egy matek szigorlat...
  • craesh
    hát ez kemény... ennyit az eddigi rendszerröl
  • SoDI---
    hohohhóóóó

akkor most már soha a büdös életben nem váltok logót, hallod. :D
  • OliApa
    SoDI! Neked meg a logód ott feszített a gagyitv híradójában full képernyőn a botrány kapcsán! He-He!
  • TheGOro
    Vicc, hogy ilyen szintű érettségi vizsgával - úgy hogy a tételeket egyesek már előre tudják - fognak emberek bekerülni az egyetemekre. Ezzel rontják azok esélyeit akik az előző években érettségiztek jó eredménnyel, - de idén nem szintemelőztek - azonban mégsem jutottak be felsőoktatási intézményekben, mivel a felvétei, és az érettségi szint között mérföldek voltak... Habár így több ezren kerülnek be egyetemekre/főiskolákra, melyek után az intézmények megkapják majd a fejpénzt, de ilyen hozott szellemi anyagból nehéz lesz dolgozni, így elég gyorsan ki fogják szórni a férgesét... Lehet hogy ezután a vállalatok megnézik hogy a felvenni kívánt alkalmazott mikor érettségizett...
  • PeeTeR
    mindentol fuggetlenul ugyesek voltak akik, amit, ahogy csinaltak. le a kalappal elottuk
  • Robin Hood
    Ha a nemtanulást is díjazzák, azzal csak a papír értékét veszik el (így se sokat ér, de a GDF, Kodolányi és tsai miatt már a diploma is inflálódik), azt bűntetik aki megdolgozik a tudásért. Az ilyen kiszivárogtatás is ugyanolyan bűncselekmény mint a közokirathamisitás.
  • Robin Hood
    Remélem az egészet megismétlik a picsába, ne adjanak link, nemtanuló gyerekeknek ugyanolyan papírt mint a szorgalmasaknak, azzal csak előlük veszik el a munka-, vagy fősuli helyet.
  • TeszteloPontHu
    "és a minden középiskolában jelenlévő nyomtatóval és fénymásolóval ott helyben, az iskolában nyomtatnák ki"

Nem vagyok benne biztos, hogy ezt minden iskolában meg tudnák oldani. Elég szép példányszámot kell másolni/nyomtatni. Sok helyen alapból rossz a fénymásoló...
  • Murdoc
    Bennem az a kép maradt meg, mikor valamelyik tv-n kérdeztek egy gyereket, nehéz volt-é a magyar érettségi? A srác a röhögőgörcsét leküzdve mondta, hogy nem volt olyan nehéz. Sírni tudnék vazeg! Bár Szlovákiában is ugyanez a probléma volt, legalább ebben már Eu-konform vagyunk! :)
  • Ombika
    Nekem meg Mikro az prog elmelet! :)
  • Ombika
    Holnap torit 10-tol kezdiek emiatt es ujak lesznek!! LOL!! :)))
  • Esrohnoil
    Igen, ez már Európa.
  • mstummer
    " ...képet közlő, regisztrált fórumozót ip-cím alapján azonosították, adatait, amennyiben a rendőrség hivatalosan kéri, kiadják. Kővári elmondta, hogy a feladatlapról készült képet a kepfeltoltes.hu oldalra töltötte fel, és onnan linkelte be a The Party Face nevű felhasználó.
    "

Igy járt a szerencsétlen :)

Amúgy vicc ami itt folyik,a régi sokkal jobb volt, a francnak kellett megbolygatni.Hála égnek én már rég túlvagyok rajta...
    Esetleg nemtudja valaki a holnap Elektotechnikai áramkörök 2 ZH-m kérdéssorát? :))))
  • SoDI---
    keziccsókolom, ez még európa? :D
  • item
    Hála annak a jó égnek hogy mikor én éretségiztem akkor nem volt ilyen!

Amúgy meg tiszta vicc ez az egész oktatási minisztérium, meg a többi idióta társulat!
  • MuldR
    Erettsegizteto tanar a diakoknak:
    Mindenki hozott magaval tetelsort, vagy osszak?

:)
  • _Atti_
    cumi..

bár várható volt..tudjátok ami Mo-n nincs lebetonozva...
  • Emmegki
    Ennyi erővel nem kellett volna kimoderálni a fórumból se a magyart. Amikor kitört a botrány, már megírták.
  • maozedong
    Megpróbált nagyot alkotni és nem sikerült.
    Hátha tanul belőle :)
  • Kis-Bob
    Eza Magyar Bálint egy demagóg barom. Már elnézést. De az egyetemi leépítéseknél is az egyetemistákat nézte hülyének. És ennek hangot is adott.
  • SoDI---
    Nem linkelem, már nem poén :(
  • SoDI---
    Ha már az Index is :)
  • SoDI---
    Megváltoztatják a szerdai történelemérettségi tételeket

Ez azt jelenti, hogy most már nyugodtan belinkelhetem, nem kell retorziótól tartani?
  • Ombika
    DE jo ,hogy nem ebben a rendszerben erettsegiztem! :)
  • Supergamer_real
    Érettségi: új tételsor történelemből, vizsga szerdán 10 órakor
    2005. május 10. 14:51

A szerdai történelem írásbeli érettségi vizsga reggel 8 óra helyett 10 órakor kezdődik, és a diákok új tételsort kapnak - jelentette be a kormányszóvivői sajtótájékoztatón Magyar Bálint. Ez - tette hozzá - a magyar nyelven irandó történelem érettségire vonatkozik. Azok, akik idegen nyelven írnak érettségit történelemből, azoknak a vizsga május 21-én lesz. A sajtótájékoztatón László Boglár kormányszóvivő azt mondta: Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Magyar Bálint oktatási miniszter megállapodott a tételsorok újranyomtatásában.

forrás: http://hirek.mti.hu/cikk/66270/
  • Supergamer_real
    "Magyar Bálint eléggé fantáziaszegény, én a helyében a nemzetközi terrorizmusra, az éhínségre, és a globális felmelegedésre fognám a dolgot. Politikai bűnözés"

SARS, ózonlyuk, a föld lassuló mozgása :D:D and so on
  • RpPRO
    Meg valamit elfelejtettem mondani: mi van, ha ez (is) a terroristak kezebe kerul?
  • RpPRO
    Ha jol remlik, akkor nalunk olyan volt a matek erettsegi, h bekapcsoltad a tv-t es szepen felolvastak kb 8 szamot, melyet a kb 4000 feladatos, mindenki altal ismert fel.gyujtemenybol vettek ki.

Magyar ugyanez: elmondtak 3 temat, a tanar(no) felirta a tablara, te meg valasztottal.

Ennel mi lehetne biztonsagosabb, olcsobb???

Ide a rozsdas bokot, h jovore is botrany lesz az erettsegibol...
  • Kaplan
    Ez nagy télleg *esz*rás :)
    De jó reklám , különben is azért valami szintű odafigyelést tehetne a tanítási minisztérium vagy micsoda, hogy ilyen botrányok elkerülhetőek legyenek.
  • dikki*yysw
    Véleményem az egészről: :DDDDDD

Magyar Bálint eléggé fantáziaszegény, én a helyében a nemzetközi terrorizmusra, az éhínségre, és a globális felmelegedésre fognám a dolgot. Politikai bűnözés :DDD