104
-
blackgamer #22 azért emelik (kellene), mert nincs külön felvételi fősulira/egyetemre -
M2 #21 Nem mondjátok, hogy BENNE VOLTUNK A TÉVÉBEN!?
-
Shadow_THH #20 :DDDD -
Shadow_THH #19 lol egész eddig nem tudtam bejelentkezni, túl volt terhelve a server :DDD
na szal fél óráj láttam ezt pont a hír tv-n télleg jó reklám az sg-nek :) én nem láttam a tételeket itt sehol, de ha mégis vannak elég érdekes, hogy az érettségiző diákok egyből az m1-hez és igazgatójukhoz szaladnak a megoldásokkal megmutatni hogy megtalálták.
bálint elvtárs pedig mihamarabb lemondhatna -
Az OM-nek lehet egy új reklámszlogenje is. "Internet. Az érettségi tételek megismerhetőek." :D -
aDannyBoy #17 (www.webaudit.hu) teljesen nyilvános adatbázis
-
fflx #16 abba a regi erettsegibe azert nem igen kellett belegebedni... en legalabbis nem hallottam senkirol, hogy ne ment volna at valahogy. szerintem pedig nem rossz dolog, hogy picit probaljuk visszaemelni az erettsegi szinvonalat. mert ugye evek folyaman egyre ment lejebb es lejebb. az persze senkinek nem fajt. most hogy emelni akarjuk persze, hogy van akinek nem jo. -
DE még mindig jobb mint amiban ahol a "High School"-ban tanulnak szorozni, osztani. -
Miért nem volt jó a régi künyörgöm? F@szé kell kib@szni velem. Mire odakerülök, én is nehezített érettségin szenvedhetek, mert 1-2 nagyokosnak nem tetszett, hogy szegény gyerekek így is majd bele döglenek az érettségibe. az egész tanrendszer elavult és úgy rossz ahogy van... szerintem. Ez a 2szintű éretségi meg halottnak a csók. -
Legalább jó reklám az sg-nek.
Tényleg kíváncsi lennék mennyire ugrott meg a webstat tegnaptól.
-
Cicero #12 Azért az is gáz, hogy ugye most akarják behozni a "sokkal jobb" kétszíntű érettségit és rögtön ellopják a tételeket? Pff... No Comment :| -
azthiszem akkor is volt boríték , de futár vitte és volt benne 3 sor .. nem fejenként több száz forintos csomag .. -
akko' ő a tettes!! rohatt!!!444 :DDDDDDDDD -
Azért kiváncsi vagyok, hogy a 2.5 megás, sok oldalas törit is megírtatják-e reggel.
abban azért vanak olyan specifikus kérdések, ahol nézem, hogy ha valaki felkészül belőle... hát... finoman szólva megbukni már biztos nem fog :D -
palika22 #8 Az én időmben a magyar és a matek érettségi tételeket a rádióban mondták be reggel. Igen igen, szükséges a milcsiket költeni az őrzésre, nyomdára disztribúcióra stb. Másként honnan kapnának némi plussz pénzecskét?? Nade, hogy ez::: """Magyar Bálint közlése szerint a dolog egyértelműen politikai célokat szolgál""" hát ez akkora..... de erről inkább nem mondok véleményt, mert a végén még az én IP címemet is vissza keresik 
-
A végszóhoz: igen ám, csak akkor nem lehetne millákat eltapsolni nyomda-, szállítási és őrzési költségekre.
-
mekkora önreklám :D -
Ez kellett ide! Egy jó szaftos botrány :D
Osztályfőnökünk már félévkor megmondta, hogy ebből az új érettségi rendszerből hatalmas botrány lesz, mert ki fog kerülni a netre. -
érdekes -
há' es-gé-pont-hú .. bemondták a televízióba is :)) a világ közepe :DDD odab@sz ;] -
no comment