Börtönnel sújtottak négy brit kalóz szoftverlopásért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyes távolkeleti országokban elérték a Win árának csökkentését. Azzal, hogy sokkal jobban nyomták a Linux-ot. De idehaza ugye az iskoláknak adott "x milliós szoftveradományokkal" le is lettünk kenyerezve.
Változtatni csak a fogyasztók tudnak ezen mert ha csökken a kereslet csökken a bevétel ez már alapbol egy jó érv arra, hogy lejebbvigyék az árakat vagy a pénzedért egy olyan rendszert kapj ami már kiszolgálja az elvárásaidat. Ez minden szoftverre igaz.
Ma már sokmindenben az.
"Az ,hogy a múlti cégek milyen kizsákmányolók ez egy dolog ezen aztán sokat lehetne vitázni de semmi értelme mert nem változik semmi."
Ez nem egészen igaz. Az 1-2 halk szitokszó melletti beletõrõdés csak bátorítja õket. De nem véletlenül vannak olyan intézmények, hogy Fogyasztóvédelem (bár általában azok is inkább a kisebb piaci árusokra szállnak rá - de van rá példa, hogy multit büntetnek). És a politikusokon is sok múlik. Ha az emberek megintcsak nem hagynának rájuk mindent. Nyugatabbra bezzeg nem ennyire szemtelenek a multik. Lényeg, hogy ehhez az egészhet még a magyar társadalomnak is fejlõdnie kell.
"A multicégek kizsákmányolása ennyire egyszerûen megszüntethetõ hogy ne legyünk LUSTÁK megtanulni más dolgokat. Mert a linux sem sokkal nehezebb."
Ez igaz. Legalábbis bizonyos mértékig.
Nagyon jókat nevettem a beírásokon köszönöm szépen az élményt, Kossuth 48-as forradalom
Harmadik világ gyógyszerproblémái hihihihihiiii.
Egy nagyon frapáns beírást olvastam Disni tõl.
Nos szerintem a számító gép használat nem lét kérdése.
Az ,hogy a múlti cégek milyen kizsákmányolók ez egy dolog ezen aztán sokat lehetne vitázni de semmi értelme mert nem változik semmi.
Az egyetlen megoldás erre hogy az ember ne legyen LUSTA szerezzen egy linuxot ajánlom az UHU Linuxot vegyen hozzá egy kezelõi könyvet ami 3-5 ezer forintig van és abban mindent megtalál. PL exel, world internetes böngészõk mindenféle kis kütyü.
A multicégek kizsákmányolása ennyire egyszerûen megszüntethetõ hogy ne legyünk LUSTÁK megtanulni más dolgokat. Mert a linux sem sokkal nehezebb.
Aki még nem használt semmiféle rendszert annak meg tökmindegy milyen OP rendszert tanul meg.
Aki meg játékra akarja használni a számítógépét vegyem magának play stationt.
Ha valakit megsértettem ezzel a beírással elõre is bocsánatot kérek de ha van más lehetõség ki kell használni.
<#nezze>#nezze><#nemtudom>#nemtudom>
Helyette egy kis gondolatébresztõ:
Vajon mit szólnál hozzá ha évekig dolgoztál egy programon és mindenki ingyen használja? Azt mondanád, hogy jár nekik, mert én egy mocskos, kapitalista kizsákmányoló vagyok?
Próbáljátok meg legyõzni legalább egy pillanatra a szûklátókörüségeteket!
ui. én is warezt használok, de veletek ellentétben én nem gondolom, hogy ez nekem megjár. Tudom, hogy másoknak rengeteg munkájuk volt vele, de szarok rá ha ingyen is megszerezhetem.
A kalóz windows változatot MS sales-ek gyártatják és értékesítik saját zsebre (lásd: oktatási verzió értékesítése fullverzióként, illetve license-ek gyártása házilag nagy tételben).
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Hehehe. Amerika keze mégsem ér el mindenhova, ideje lenne már észrevenniük. <#mf1>#mf1>
A piratebay-es levélváltások is a fenyegetõ amcsi ügyvédekkel egy viccesek 😊
shit happens
Azért van különbség a kapitalizmus, és a vadkapitalizmus között. Lehet, hogy itt még mindíg a második van. Persze miért is lenne más...
Egyébként elég, ha a legalacsonyabbnál 1-2 fokkal magasabb pozicióban van egy multinál.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Az ember nem azert vesz meg egy termeket, hogy masodpercenkent azt kelljen figyelni, hogy mikor jon ki ra egy uj bugjavitas. Nem mindenki olyan szamitogepmokus mint te.
A hülye júzerek meg nem is értem miért érzik kizsákmányolásnak a szoftverárakat, hisz gondolom a világ leggazdagabb emberei nem ebbõl szedték meg magukat hanem facsemeték nevelésébõl.
Például ennél a Microsoftnál is milyen rendesek, amint megjelenik valami alternatíva a termékükre, rögtön megsegítik az adott szoftvercéget.
1. Játszani nem kötelezõ.
2. Esetleg próbálta már valaki megkérdezni a játék készítõit, vajon miért nem írják át Linuxra? Mert akkor esetleg azonnal kiderülne... (Például mondjuk azért, mert egy vacak ATI driver feltelepítésénél is vért hugyozik az ember? És ez csak egy példa.)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
...de azért a kurva anyját a májkroszoftnak, mi, ha esetleg szólni merészel a netszolgáltatónak, mert fájlcserén kap valakit, ugye?...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Tipikus júzer error.
Senki sem akadályoz meg abban, hogy DOC helyett RTF-ben mentsd el a doksidat. A megszokáson kívül, persze...
Az nem rablás az m$-tõl ,hogy te megveszed ( ha megveszed ) drágán a rendszert és 2 perc múlva a netrõl összeszedett elsõ jött-ment virus tönkrevágja ?
Igen, teccik tudni, ezért adnak ki szoftverfrissítéseket, hogy ne legyenek ilyen problémák. Jaaa, hogy a júzer nem rakja fel? Az viszont már egyéni szoc. probléma.
Megkérdezném a Windows-fikázóktól: hány olyan konkrét vírusfertõzést vagy bármilyen rosszindulatú behatolást, támadást tudnak mondani az XP pályafutása alatt, amelyek nem vezethetõek vissza felhasználói hanyagságra és amelyek nem voltak elháríthatóak a megjelenéskor az XP-ben rendelkezésre álló eszközökkel?
Ez igaz. De igaz az is, hogy mégis ez a legtökéletesebb rendszer, amit valaha kitaláltak.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
És ebben az a legelszomorítóbb hogy pl. a gyógyszergyár vezetõsége pont így gondolkodik, hogy ha nincs rá pénz nem kötelezõ megvenni, õk bizony annyiért adják, mert sokba került a fejlesztés, és akinek nem telik rá az akár fel is fordulhat, nem az õ problémájuk.
Nem a faszt nem... Próbálj linuxon directx-es játékkal jáccani. Ja, hogy nem lehet? De nem vagy rákényszerítva a windowsra...
Az nem rablás az m$-tõl ,hogy te megveszed ( ha megveszed ) drágán a rendszert és 2 perc múlva a netrõl összeszedett elsõ jött-ment virus tönkrevágja ? Itt kezdõdik a gondolkodásmód , valaki ezt természetesnek veszi és ballag is pluszba megvenni ( ha megveszi ) a virusírtót. Maradjunk annyiba ,hogy ez nem természetes ,ez csak az m$ rendszerekben ilyen és sajnos még pénz is kérnek érte. Ja nem köt. megvenni > ugrás a2. mondatomra .
Ugy néz ki,mintha lenne,de ez irányított választás.
Bár itt a "rabló"-dolog sem állja meg a helyét...
Mi abban a kizsákmányolás, hogy gyártok egy terméket amit eladok. Nem kötelezõ megvenni. A kizsákmányoláshoz ráutaltság kell, itt az nincs meg.
Az a "multikapitalista" egyébként mit jelent? Ha multikra gondolsz, õk KONKRÉTAN hol zsákmányolnak ki téged???? És miért életképtelen ez a rendszer? Írd le nagyon érdekelne!
Nem bûnösebbek ezek a "kalózok", mint azok akiket megkárosítottak...
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket