731
segítség frapshez
  • CroftManor
    nem. windows media playerrel játszom le. de ha berakom sony vegasba vágásra, ott is elvan csúszva a hang
  • KILLER2
    Nem lehet, hogy csak a lejátszó rossz?
  • CroftManor
    olyan gondom van, hogy ha veszek fel játékból videót, akkor egy idő után (kb 2 perc) nincs szinkronban a hang a felvétellel. tehát mikor lejátszom akkor előbb van a hang egy kicsivel és aztán a jelenet. elvan csúszva a kettő egymástól. Tudna valaki segíteni h mit tegyek? nem hiszem h a gépem kevés lenne neki
  • THE matrica
  • bertino
    először tanuld meg használni az internetet.
  • imihaver
    SEGÍTSETEK LÉCCI HOGYAN KELL BEALLÍTANI A FRAPSOT KÉKETET RAKHJATOK MÁR FEL LÉCCI SEGÍTSETEK
  • KILLER2
    Más játéknál is ezt csinálja? Nem régi az a fraps? Esetleg próbálkozz másik verzióval.
  • Reteek
    próbáltam kisebb felbontásban is, az 1.6 alap hogy fix 100 al megy :) Mellesleg 300 is fixen van
  • KILLER2
    És mit akarsz felvenni? Mennyivel megy amúgy a játék? Vagy a játék a gond vagy valami beállítás van, ami nagyon leterheli a gépet, mert mást nem tudok már. Próbáltad kisebb felbontásban? Esetleg arra tudok gondolni, hogy a vinyó lenne lassú, de ez nem túl valószínű.
  • Reteek
    Azért ilyen gépet nem fog lehúzni megnyugodhatsz :D
  • KILLER2
    A géped lesz szerintem. Eléggé lehúzza az FPSt, ha megy a felvétel.
  • Reteek
    Nekem lenne egy olyan gondom hogy a fraps nem hajlandó normális videót felvenni. 20 fps körülieket vesz fel pedig 30 ill 60 is volt már beállítva és nem tudom mi lehet a gond.
  • vamatty
    Tudnátok adni egy teljes,regisztrált frapset?
  • Ferrari25
    Meg a stereo mixet kiválasztani se tudom!
  • Ferrari25
    Császtok!Nekem annyi lenne a kérdésem, hogyha felveszek hangot játékból akkor miért ilyen fura?Vagyis rossz a hangminőség!Realtek HD Audio-m van és nem tudom mit csináljak, hogy olyan minőségbe vegyek fel mint mások!Választ előre is köszi!
  • tajthy95
    Hello! Nekem az lenne a kérdésem, hogy valahogy meg lehet-e oldani azt, hogy ha a neten nézek egy videót, de nem tudom letölteni, fel lehet-e venni valahogy Fraps-szal? Kösz a választ!
  • Evin
    Virtualdub
  • helliSh
    hello bello, engem az érdekelne amit felveszek fraps al videót mivel tudnám tömöríteni mondjuk mp4 be, vagy akár xvidbe. Az "Xilisoft Video Converter Ultimate" próbáltam, de a vége előtt 1-2-3-4 mp el állandóan lefagy. Lehet a Windows 7 teszi de lehet a program sz@r alapból. Ha valaki tud valami értelmes programot konvertálásra az íírrrjon :) Ha nem ingyenes nem gond Pbay a barátom :)
  • totti10
    hi

valaki tudja hogy mitől lehet hogy kb 1 percnyi felvétel után beszaggat a játék amikor veszem fel frapsel? kb 1 percig szépen veszi fel utánna beszaggat..

• morphologu
    Sziasztok, tudja valaki miért nem jelenik meg játék alatt a fraps, Vistat használok és van pár játék ami alatt nem fút?
  • vizipipa19
    Sziasztok! Tudtok olyan videocapture progit, amivel winamp vizualizációkat tudok felvenni, jó minőségben és mondjuk nem 25 30 fps el? (hanem többel)
  • Colton
    Hali! az elenne a kérdésem hogy a Frapsal hogyan tuok folvenni hangot ugy hogy ne a mikrofonon legyen! tehát a videó hangját!
  • dnna
    csá
    ha valaki tud ehez programhoz hasolo programot az irjo nekem ere a cimre [email protected]
  • benkoszabi
    stiasztok. sajna nekem is az a problémám, hogy hiába állítom be hogy vegyen fel hangot, csak a videót látom lejátszás közben, hang az nincs...ez mitől lehet?
  • grebber
    Ezt én sem értem.Van olyan game aminek az fps-e szinte nem is csökken miközben veszel fel vele,ellenben van olyan ahol -60% fps egyből befigyel :(
  • berlinboy6329
    Az mitől van,h nem vesz fel videót rendesen a Fraps?beállitom neki a 60fpst,de 25ttel vesz fel Cod:WaWban.A többivel tökéletes,egyedül azzal rossz.Xfire is ugyanez.
  • KILLER2
    Inkább olvass vissza
    Szerintem ha valahol segítséget vársz, ott nem biztos, hogy nyerő ez a stílus.
  • VL1
    Hello valaki elmagyarázhatná nekem hogy miért nem vesz fel hangot egyátalán a játékokból a fraps nálam pedig be van kapcsolva a record sound.
    És légyszives nemondjátok hogy olvassak vissza mert ha azt ide tudjátok írni akkor már válaszolni is tudtok.
  • Darkwizard
    Sziasztok!

Egy furcsa hibával találkoztam, és nem találok rá gyógyírt. A FRAPS valamilyen oknál fogva a World of warcraft c. játékból nem akar videót felvenni, kép készítéskor pedig egy teljesen fekete, 2305kb méretű képet készít.
    Másik játékban mind a két opciója működik (counter-strike).
    Megnéztem a gyors billentyű egyezést (játékon belüli és frapsos), újra telepítettem, rebootoltam, különböző sorrendben indítottam el a frapsot és a játékot. Az adott játékon belül is próbálgattam a videó beállítások megváltoztatását, de az összes kombinációt nem játszottam el. :)

Ha valakinek erre van megoldása, előre is köszi.
  • Evin
    Felrakod, és leginkább játékokból vagy 3D-s alkalmazásokból tudsz vele képet vagy videót rögzíteni(Teljes képernyőn, nem adhatod meg, hogy melyik programól. Ami fut, abból vehetsz fel.)
  • Del Ete
    Sziasztok! Én még túl hülye vagyok ahhoz hogy tudjam mi is ez a FRAPS Elmondaná valaki?
  • grebber
    2.7-es az régi.

2.9-es verziok
    Ez is az
  • AxoPy
    Ha valakinek kéne a "Fraps" teljes verziójú program, akkor tudom ezt a linket ajánlani!!!(ez 1 torrent)!!!Fraps teljes verzió!!!
    Egyébként az összes programot le lehet tölteni teljes verzióban torrent-el!!Beírod a google a program nevét, és utána írod, h. "torrent"...pl.:
    "Fraps torrent", majd enter...és a találatok között keresd ezt a honlapot!http://thepiratebay.org
  • Pepsi Twist
    uff, tudom hogy normális de számomra anomália :D XP-ben a térgörbületek mindennaposak
  • KILLER2
    Nem anomália ez, winfosnál ez a normális működés :)
  • Pepsi Twist
    az... biztos valami anomália...
  • KILLER2
    Windows élmény :)
  • Pepsi Twist
    azert biztos hogy nem megy ilyen mert tegnap még faszán ment de ma már nem igazán :S azóta semmi nem települt és semmi nem fut pluszba
  • KILLER2
    Akkor passz :S
  • Pepsi Twist
    semmi nem megy olyan mellette :S