fraps

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CroftManor
Hát a fraps verziója az 2.9.4-es, de nem merek másikat feltenni mert már nem is tom ezt is hogy buheráltam mg hogy ne csak 30 mpt rögzítsen :S

Nothing is True, Everything is Permitted

Evin
Talán régi a fraps. (mert a gép biztos elég alá)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

CroftManor
hali
továbbra is az a problémám h el van csúszva a videók alatt a hang :S és tök nagy meló ahhoz igazítani magát a videót . Úgy tudtam megoldani h felgyorsítom pár százalékkal a jelenetet és úgy okés.. de mondjuk ez egy 10 perces videónál vagy több.. elég nagy meló. Mi lehet a probléma?

tomo05
hali!az lenne a problémám hogy fennt van a 2.9.2 és a gta 4be fel akarok venni vidit amikor elindítom akkor megáll a játék majd bezárja magát a fraps és utána a mentett vidi mérete amit nem tok megnyitni se az 2-4gb.<#wow3><#rinya>mi tudok tenni?van másik hasonló progi?

|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|

Wreck86
Én csak arról tudok,hogy olyat kell leszedni a mi tört,vagy regisztrált.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

gamehunter
És hogyan lehet regisztráltá tenni a programot? mert csak bmp formátumba enged menteni

gamehunter - Crimson Snake - Senior Luohan Monk

gamehunter
Nekem az lenne a problémám hogy 30 másodperces videókat készít. Miért van ez? hogyan lehet átállítani?

gamehunter - Crimson Snake - Senior Luohan Monk

Köszi szépen.😊 Igen egybefûzöm.😊
Zero07
nekem is így szokta és erre én egyet tudok mondani:azt hogy nekem az E meghajtó 250giga szabad hely van és oda mentem.ha neked is van ennyi szabad helyed tedd oda.amúgy meg csak annyi hogy importálod a darabokat nem törik bele a kisujjad szerintem 😉

Sziasztok.Mi az oka,hogy a Fraps darabolva vesz föl,olyan 3.9 Gigás darabokban?Ki lehet ezt valahol kapcsolni vagy így mûködik ez a progi? Köszi.
KILLER2
Úgy tudom, hogy nem igazán lehet feltenni egy regelt verziót, ha már fent volt az eredeti.

Töltsük le az internetet!

Sziasztok lene egy kérdésem. Megvan nekem a fraps unregistred version.
Le töltöttem egy registrált versiot és mikor fel teszem rá katolok nem hoz be semmit miért van ez.pls help jah és már vagy 3-al ki probáltam
mindig ugyanez a baja:S elõre is thx
KILLER2
Valóban nincs benne ilyen.

Evin
Szerintem ilyen nincs is benne. Csak akkor indul, ha megnyomod a hozzá társított gombot.

Sziasztok. Az lenne a problémám hogy azt hogy lehetne kikapcsolni mikor a játék elindul a fraps elkezdi venni a videót?
Válaszotokat elõre is köszönöm 😄
KILLER2
Ha az egyik nem mûködik jó, válaszd a másikat. Elég sokat elárul a nevük. Az elsõ a legjobbnak tûnõ bemenetet használja, a második pedig az alapértelmezett rögzítési eszközt használja.

hooah
Sziasztok, valaki meg tudná mondani, hogy a videó felvétel beállításoknál, melyiket kell kiválasztani:
Detect best sound input vagy Use windowsés input , és hogy miért?

Köszönöm.

KILLER2
A hangbeállításokban a rögzítésnél állítsd be, hogy a nem csatlakoztatott és letiltott eszközöket is mutassa és aztán állítsd alapértelmezettnek a sztereó keverõ-t. Ezután ha a fraps-ban arra mész, hogy az alapértelmezett eszközzel rögzítsen, akkor elvileg mennie kell.

Valaki tudna segíteni ? Nem tudom windows 7-en hogy lehet beálítani hogy ne mikrofonon vegye

CroftManor
nem. windows media playerrel játszom le. de ha berakom sony vegasba vágásra, ott is elvan csúszva a hang

KILLER2
Nem lehet, hogy csak a lejátszó rossz?

CroftManor
olyan gondom van, hogy ha veszek fel játékból videót, akkor egy idõ után (kb 2 perc) nincs szinkronban a hang a felvétellel. tehát mikor lejátszom akkor elõbb van a hang egy kicsivel és aztán a jelenet. elvan csúszva a kettõ egymástól. Tudna valaki segíteni h mit tegyek? nem hiszem h a gépem kevés lenne neki

THE matrica

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

bertino
elõször tanuld meg használni az internetet.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

imihaver
SEGÍTSETEK LÉCCI HOGYAN KELL BEALLÍTANI A FRAPSOT KÉKETET RAKHJATOK MÁR FEL LÉCCI SEGÍTSETEK

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

KILLER2
Más játéknál is ezt csinálja? Nem régi az a fraps? Esetleg próbálkozz másik verzióval.

próbáltam kisebb felbontásban is, az 1.6 alap hogy fix 100 al megy 😊 Mellesleg 300 is fixen van

| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |

KILLER2
És mit akarsz felvenni? Mennyivel megy amúgy a játék? Vagy a játék a gond vagy valami beállítás van, ami nagyon leterheli a gépet, mert mást nem tudok már. Próbáltad kisebb felbontásban? Esetleg arra tudok gondolni, hogy a vinyó lenne lassú, de ez nem túl valószínû.

Azért ilyen gépet nem fog lehúzni megnyugodhatsz 😄

| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |

KILLER2
A géped lesz szerintem. Eléggé lehúzza az FPSt, ha megy a felvétel.

Nekem lenne egy olyan gondom hogy a fraps nem hajlandó normális videót felvenni. 20 fps körülieket vesz fel pedig 30 ill 60 is volt már beállítva és nem tudom mi lehet a gond.

Tudnátok adni egy teljes,regisztrált frapset?
Meg a stereo mixet kiválasztani se tudom!

Császtok!Nekem annyi lenne a kérdésem, hogyha felveszek hangot játékból akkor miért ilyen fura?Vagyis rossz a hangminõség!Realtek HD Audio-m van és nem tudom mit csináljak, hogy olyan minõségbe vegyek fel mint mások!Választ elõre is köszi!

Hello! Nekem az lenne a kérdésem, hogy valahogy meg lehet-e oldani azt, hogy ha a neten nézek egy videót, de nem tudom letölteni, fel lehet-e venni valahogy Fraps-szal? Kösz a választ!
Evin
Virtualdub

helliSh
hello bello, engem az érdekelne amit felveszek fraps al videót mivel tudnám tömöríteni mondjuk mp4 be, vagy akár xvidbe. Az "Xilisoft Video Converter Ultimate" próbáltam, de a vége elõtt 1-2-3-4 mp el állandóan lefagy. Lehet a Windows 7 teszi de lehet a program sz@r alapból. Ha valaki tud valami értelmes programot konvertálásra az íírrrjon 😊 Ha nem ingyenes nem gond Pbay a barátom 😊

AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4

totti10
hi

valaki tudja hogy mitõl lehet hogy kb 1 percnyi felvétel után beszaggat a játék amikor veszem fel frapsel? kb 1 percig szépen veszi fel utánna beszaggat..

hajrá,lilák!

morphologu
Sziasztok, tudja valaki miért nem jelenik meg játék alatt a fraps, Vistat használok és van pár játék ami alatt nem fút? <#help><#help><#help>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

Sziasztok! Tudtok olyan videocapture progit, amivel winamp vizualizációkat tudok felvenni, jó minõségben és mondjuk nem 25 30 fps el? (hanem többel)
Colton
Hali! az elenne a kérdésem hogy a Frapsal hogyan tuok folvenni hangot ugy hogy ne a mikrofonon legyen! tehát a videó hangját!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

csá
ha valaki tud ehez programhoz hasolo programot az irjo nekem ere a cimre [email protected]
stiasztok. sajna nekem is az a problémám, hogy hiába állítom be hogy vegyen fel hangot, csak a videót látom lejátszás közben, hang az nincs...ez mitõl lehet?
grebber
Ezt én sem értem.Van olyan game aminek az fps-e szinte nem is csökken miközben veszel fel vele,ellenben van olyan ahol -60% fps egybõl befigyel 😞

Next PC upgrade: 2022

berlinboy6329
Az mitõl van,h nem vesz fel videót rendesen a Fraps?beállitom neki a 60fpst,de 25ttel vesz fel Cod:WaWban.A többivel tökéletes,egyedül azzal rossz.Xfire is ugyanez.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

KILLER2
Inkább olvass vissza<#mf2>
Szerintem ha valahol segítséget vársz, ott nem biztos, hogy nyerõ ez a stílus.

Hello valaki elmagyarázhatná nekem hogy miért nem vesz fel hangot egyátalán a játékokból a fraps nálam pedig be van kapcsolva a record sound.
És légyszives nemondjátok hogy olvassak vissza mert ha azt ide tudjátok írni akkor már válaszolni is tudtok.<#mf2>

Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500

Sziasztok!

Egy furcsa hibával találkoztam, és nem találok rá gyógyírt. A FRAPS valamilyen oknál fogva a World of warcraft c. játékból nem akar videót felvenni, kép készítéskor pedig egy teljesen fekete, 2305kb méretû képet készít.
Másik játékban mind a két opciója mûködik (counter-strike).
Megnéztem a gyors billentyû egyezést (játékon belüli és frapsos), újra telepítettem, rebootoltam, különbözõ sorrendben indítottam el a frapsot és a játékot. Az adott játékon belül is próbálgattam a videó beállítások megváltoztatását, de az összes kombinációt nem játszottam el. 😊

Ha valakinek erre van megoldása, elõre is köszi.
Evin
Felrakod, és leginkább játékokból vagy 3D-s alkalmazásokból tudsz vele képet vagy videót rögzíteni(Teljes képernyõn, nem adhatod meg, hogy melyik programól. Ami fut, abból vehetsz fel.)