731
segítség frapshez
  • SirAlo
    Egyaltalan lehet Xp-rol windows hangokat felvenni ? Mert Xfire, es Livestreamba se tudom a windows hangokat kozvetitni/felvenni csak Inputot
  • SirAlo
    Hat az oke csak jobban lefogja a jatekot, de a masik problemamra van megoldas? a Fraps-ba csak audio inputot lehet beallitni, es ha en outputot akarok felvenni mit csinaljak ?:S Windows 7-en tudtam venni fel hangot de itt Xp-n sehogy nem akar mukodni
  • bertino
    pedig az a jobb, ha tomoritetlenbe veszi a kepet, hogy kesobb ugy alakitsd, ahogy te akarod.
  • SirAlo
    Hello, nekem a Fraps nem vesz hangot pedig be pipaltam a Record Soundot, tudna valaki segiteni?:( Es meg egy olyan video rogzito se lenne rossz ami mar tomoritve veszi a videot , nem kellene meg a konvertalassal is bajlodni
  • Wreck86
  • gergo21310
    és honan szerzek én olyat?:D
  • Wreck86
    Gondolom ez a kipróbálási verzió.Olyat tegyél fel ami regelt.
  • gergo21310
    Hy
    valaki mondja már meg miért csak 10 másodpercet vesz fel ez a fraps nevezetű progi?
    Ha van olyan progi ami többet vesz fel pls írjátok le.
  • abydos
    Sziasztok!

Nagy szükségem lenne a segítségetekre és remélem sikerül megoldást találnunk

Elkezdtem videókat felvenni és bemutatókat csinálni játékokból. Minden tökéletes is volt, hosszasan keresgéltem programok után, melyik képes a legjobban felvenni a képernyőt. A HyperCam 2 volt az egyik első amit kipróbáltam, de nem voltam elégedett a képfrissítésével. Fen hagytam, mert ha pusztán csak a képernyőt akarom felvenni és nem egy videojátékot, akkor arra ez is jó lesz.

Megtaláltam a Frapsot és azzal minden tökéletes volt. A képet és a hangot tökéletesen felvette, legnagyobb meglepetésemre alig lassultak be tőle a játékok.

A minap viszont fel akartam venni a HyCammal a képernyőmet.... Próbálkoztam, hogyan lehetne a legjobban felvenni a dolgokat, de valami gond mindig volt. Váltogattam a codecec közül, az alapértelmezett túl gyors volt, míg a többi hibásan vett fel stb. Fel is adtam, nem szórakoztam vele tovább. Ám a Fraps-al fel akartam venni egy játékot, és nem volt hangja.... Nem tudok most már hangot felvenni, ez számomra hatalmas érvágás így nem tudok ezzel dolgozni.

Le is írom mivel próbálkoztam eddig:
    - Rendszervisszaállítás.
    - A HyCam 2 szoftvert megpróbáltam úgy visszaállítani, ahogyan volt.
    - Fraps újratelepítése, a registryből törlése, minden hozzátartozó fájl törlése.
    - Hangkártyánál a rögzítő eszközöknél való állítgatás, egyesével letiltani mindent, illetve újraengedélyezni. Stereo Mixert bekapcsoltam (eddig nem volt) illetve Wave beállítás kikapcsolása (ami eddig be volt.)

Amire jutottam:
    Eddig a Frapsnál az alapértelmezett beállítás ez volt: Record Win7 Sound - Stereo
    Ez eddig tényleg hibátlanul működött. Most viszont a legfőbb problémám az, hogy: A Record External Imputnál nem tudok hangkártyát választani a recorder részből, csak a mikrofon működik. Ha a mikrofont letiltom, akkor megjelenik a Wave és fel tudom venni a játék hangját! Igen ám, de ezzel az a baj, ha nincs mikrofonom, nem tudom azonnal alákommentálni a mondandómat és ép a kommentálás a lényege a videóimnak. A másik, ami még feltűnt, hogy ilyen állapotban borzasztóan lelassulnak a játékok és még a legegyszerűbbek is késve reagálnak. Egyszóval ha nem is venném fel a hangot, akkor se lenne megoldás, hogy emiatt a legrégibb játékok is szaggassanak

Ami dolog még fenn áll (valahogyan ezt kellene megjavítani), az az, hogy "Record Win7 Sound - Stereo" módban vesz fel hangot a gépemből, de nem a játék hangját! Ha zenét, videót vagy böngészőt indítok el a játék alatt és annak a hangja is megy a felvétel közben, akkor csak azoknak a hangját veszi fel, magának a játéknak a hangfelvételét kihagyja!

Szóval ez lenne a problémám, eléggé zavaró, rengeteg beállítást próbáltam, nagyon kellene a segítségetek.

Az alapértelmezett integrált hangkártyám le van tiltva. Asus Xonar D1-et használok.

Köszönöm Szépen
    Üdv!
    abydos
  • bertino
    jolvan, legyen igazad, hisz finggal sem lehet pl piros tojast festeni
  • Evin
    Akinek van esze, meg notesze, az nem, de te írtad, hogy "lenyegeben szinte barmivel", amibe a Word is beletartozik.
  • bertino
    hat loller bakker, ki akar word-el tomoriteni egy videofajlt ?!

ehh.

neidegesiccse' fel
  • Evin
    Ez így nem igaz. Bármelyik videókonvertáló/szerkesztő progival.
    Mert a bármibe pl beletartozik a Word, Excel, Winamp, stb is :)
  • bertino
    lenyegeben szinte barmivel, hogyha teljesen oszintek akarunk lenni.
  • Evin
    #634 + xvid/divx etc.
  • Rotyoka
    Én megütném az elcsépelt kérdést újra... Milyen programmal lehet normálisan tömöríteni a Fraps-al felvett csodákat? Azért minősége maradjon de ne 600 megás legyen egy 50mp es alkotás
  • Hencman
    Helló! Nekem lenne egy olyan problémám, hogy elindítok egy játékot felveszem. Ezaz minden okés. Aztán felakarok venni egy másik játékot, de annál nem írja ki felül azt a jelelet(pl Pokoli szomszédok, Heroes 4)Tehát ilyenek, de a többinél meg igen. Mi lehet a probléma?
  • Evin
    Visszaolvasással. (VirtualDub)
  • redmonk
    sziasztok

kezdő vagyok ilyen fraps dolgokban. felvettem egy egy-néhány perces videót ami 1.59GB lett. ezt hogy tudnám csökkenteni?
  • Evin
    Már valahol 3.2 környékén jár, talán frissítés segítene.
    Ha warezban találsz egyet, akkor az nem fog 30mp-esen működni, ha a próbaverzió óta rendesen törölve lettek a bejegyzések.
  • CroftManor
    Hát a fraps verziója az 2.9.4-es, de nem merek másikat feltenni mert már nem is tom ezt is hogy buheráltam mg hogy ne csak 30 mpt rögzítsen :S
  • Evin
    Talán régi a fraps. (mert a gép biztos elég alá)
  • CroftManor
    hali
    továbbra is az a problémám h el van csúszva a videók alatt a hang :S és tök nagy meló ahhoz igazítani magát a videót . Úgy tudtam megoldani h felgyorsítom pár százalékkal a jelenetet és úgy okés.. de mondjuk ez egy 10 perces videónál vagy több.. elég nagy meló. Mi lehet a probléma?
  • tomo05
    hali!az lenne a problémám hogy fennt van a 2.9.2 és a gta 4be fel akarok venni vidit amikor elindítom akkor megáll a játék majd bezárja magát a fraps és utána a mentett vidi mérete amit nem tok megnyitni se az 2-4gb.mi tudok tenni?van másik hasonló progi?
  • Wreck86
    Én csak arról tudok,hogy olyat kell leszedni a mi tört,vagy regisztrált.
  • gamehunter
    És hogyan lehet regisztráltá tenni a programot? mert csak bmp formátumba enged menteni
  • gamehunter
    Nekem az lenne a problémám hogy 30 másodperces videókat készít. Miért van ez? hogyan lehet átállítani?
  • CsabiPécs
    Köszi szépen.:) Igen egybefűzöm.:)
  • Zero07
    nekem is így szokta és erre én egyet tudok mondani:azt hogy nekem az E meghajtó 250giga szabad hely van és oda mentem.ha neked is van ennyi szabad helyed tedd oda.amúgy meg csak annyi hogy importálod a darabokat nem törik bele a kisujjad szerintem ;)
  • CsabiPécs
    Sziasztok.Mi az oka,hogy a Fraps darabolva vesz föl,olyan 3.9 Gigás darabokban?Ki lehet ezt valahol kapcsolni vagy így működik ez a progi? Köszi.
  • KILLER2
    Úgy tudom, hogy nem igazán lehet feltenni egy regelt verziót, ha már fent volt az eredeti.
  • andris003
    Sziasztok lene egy kérdésem. Megvan nekem a fraps unregistred version.
    Le töltöttem egy registrált versiot és mikor fel teszem rá katolok nem hoz be semmit miért van ez.pls help jah és már vagy 3-al ki probáltam
    mindig ugyanez a baja:S előre is thx
  • KILLER2
    Valóban nincs benne ilyen.
  • Evin
    Szerintem ilyen nincs is benne. Csak akkor indul, ha megnyomod a hozzá társított gombot.
  • sracsa
    Sziasztok. Az lenne a problémám hogy azt hogy lehetne kikapcsolni mikor a játék elindul a fraps elkezdi venni a videót?
    Válaszotokat előre is köszönöm :D
  • KILLER2
    Ha az egyik nem működik jó, válaszd a másikat. Elég sokat elárul a nevük. Az első a legjobbnak tűnő bemenetet használja, a második pedig az alapértelmezett rögzítési eszközt használja.
  • hooah
    Sziasztok, valaki meg tudná mondani, hogy a videó felvétel beállításoknál, melyiket kell kiválasztani:
    Detect best sound input vagy Use windowsés input , és hogy miért?
  • Héeder
    Köszönöm.
  • KILLER2
    A hangbeállításokban a rögzítésnél állítsd be, hogy a nem csatlakoztatott és letiltott eszközöket is mutassa és aztán állítsd alapértelmezettnek a sztereó keverő-t. Ezután ha a fraps-ban arra mész, hogy az alapértelmezett eszközzel rögzítsen, akkor elvileg mennie kell.
  • Héeder
    Valaki tudna segíteni ? Nem tudom windows 7-en hogy lehet beálítani hogy ne mikrofonon vegye