fraps

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sniperelite
vagy valami ilyesmi féle videófelvevõ progi kéne amit könnyen lehet kezelni!! Nagyon kellenének már a videók nagyon,nagyon,nagyon fontos!!<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

sniperelite
de olyat honnan szedjek??? légyszi segíts!! tehetetlen vagyok<#confused>

grebber
Akkor olyat szedjél le ami regisztrálva van és akkor tudsz felvenni hosszabbat is.
Néhány game felvétel közben igen belassul a frapstól.Sajnos ez van.

Next PC upgrade: 2022

sniperelite
Hello!! Nekem az lenne a problémám hogy leszedem a fraps-ot és csak 30 mp-ig vesz fel videót és akad miatta a játék ez mért lehet??? NEMÉRTEM!!<#confused> lécci segítsetek!!

Evin
Vagy ott a trial verzió.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

KILLER2
Vedd meg vagy töltsd le máshonnan. SGn nincs warez fiam.

Töltsük le az internetet!

Kongy
Le akarom tölteni a legújabb fraps-et,de 99.4%-nál leáll a torrent. :P Ha meg le is tölti,akkor meg nemtom installálni. Elõjön error-al... Micsináljak?!<#confused>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

KILLER2
Hogy úgy mondjam, nem éppen kielégítõ az információ mennyisége, amit közöltél velünk a probléma megoldásához.

vistád van?Bocsi de nem nagyon tudom rá a választ!

berlinboy6329
Hi all!

Letöltötetm a Frapset és nem emgy..hiába kattingatok az exere ks homokóra aszt szevasz...Semmit nem csinál.Eddig jó volt.....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

JetiRulez
És lássatok csodát! Ez mûködik! Kösszépen.

JetiRulez

Vagyis amiben benne van a Stereo Mix!

Sziasztok ha tudnátok adni egy ilyen drivert azt megköszönném!Mert sehol nem találok!Mármint egy olyan drivert Realtek High Definition Audio hangkártyára azt nagyon megköszönném!

KILLER2
Bocs, keresgélés közben elírtam a nevet.
Szóval a ZD Soft Game Recorder-rõl írtam és nem a guncamról.

KILLER2
Találtam egy viszonylag jó alternatívát a frapsra.
Guncam game recorder
Kb ugyanúgy zabálja az FPSt, de ebben állítható (tetszõlegesen akármennyire) a videó felbontása és formátumat is, amit lehet rögtön tömöríteni vele. Az új gamecam-al együtt teszteltem, és bár a gamecam kevésbé vitte le az FPSt, az 1:23 hosszú 512x408as videója 40,4 mb voltm míg egy ugyanilyen hosszú videó az említett programmal csak 25.9 mb, szóval ebben megveri a gamecam 2.1et és ez is fut vistán és a gamecam 2.1 nincs feltörve
Nagyobb videóval nem nagyon próbáltam még, de mivel tömörít, ezért nyilván jobb, mint a fraps tömörítetlen videója (viszont lehet ezzel is tömörítetlent csinálni, ha túlzottan szaggatna a játék). Ezen kívül jóval több beállítási lehetõsége van, mint a frapsnak. Kicsit csúnyácska szegény, de szerintem végeredményben jobb, mint a fraps.

Gondoltam leírom, hátha jól jön valakinek, aki szeret videózgatni, viszont nem szereti a sok GBs pár perces videókat.

JetiRulez
Ugyanaz.

JetiRulez

Evin
Driver és dx9 frissítés talán.

JetiRulez
Erre van valamilyen gyógyír?

JetiRulez

KILLER2
Akkor irány az asus.com és tölts le hozzá egy sound drivert.

Alaplapom:Asus K8-VM
Oprendszer:Windows xp

KILLER2
Hát codec az tuti nem lesz, mert amennyiben jól tudom, a codec az másra való.
Neked inkább driver kell. Alaplapi hangkártya, nem? Név alapján az. Milyen alaplap és milyen oprendszert használsz?

Sziasztok!Nem tudtok olyan kodeket Realtek High Definition Audio hangártyámhoz amiben benne van a Stereo Mix?Lécci segítsetek!Köszönöm!<#help><#help><#help><#help>

JetiRulez
Helló!
Mit lehet csinálni olyankor, ha egy játékot nem vesz fel a Fraps? A probléma a következõ. Amint indítom a felvételt, kifagy a játék, ha más felvevõkkel próbálkozom azok mennek, de a felvételen villog a játék.
Kösz.

JetiRulez

KILLER2
Sikerült vele felvennem Crysisból. Van egy közepes minõségû 640x480as videóm. Nem szép, 3 perces és 53 mb. Valamint van egy jó minõségû 1280x1204es 2 per 14 mp-es videóm, az 244 mb. Az FPSt kb annyira húzza le, mint a fraps. Azt nem tudom, hogy a fraps mekkora videót csinál ekkora méretben, de aki tudja, az döntse el, hogy melyik a jobb.
Én továbbra is a gamecam mellett állok, csak azzal meg úgy néz ki, nem lehet nagy felbontású videót csinálni.

KILLER2
Nem tudom, hogy mi volt a baj, a Crysis szerkesztõjében gond nélkül vett fel. Hát arra jutottam, hogy ha megnyomom a felvételt, akkor bármikor vesz fel. Most 6 mp lett 10 mega 1280x1024ben, viszont lehet választani, hogy hogyan mentse, így tömöríteni is tud. Szerintem megéri kipróbálin, hátha jobban beválik, mint a fraps.

KILLER2
Én most egy ZD Soft Game Recorder nevû programmal próbálkozok. Fut vistán és lehet vele nagy videót készíteni.
Crysisban teszteltem, mivel jelenleg csak ez van fent a gépemen, mint játék.
A következõkre jutottam:
-DX10ben nem mûködik, bár ez egyenlõre nem érint sok játékot
-felvétel közben nem terheli a gépet kevésbé, mint a fraps
-mintha több lehetõség lenne a videó beállításaira, mint a frapsban
-nincs benne benchmark
Mondanék én még videóméretet, meg mindent, csak az a helyzet, hogy eddig nem volt még képes felvenni videót. Egy videó készül, de az a Crysis menüjében. Az 5mp volt és 1 MB 1280x1024ben

KILLER2
Próba és azt meg nem szeressük.Egyszer csak kikerül torrentre

KILLER2
HyperCamot próbálta már valaki? Mert én még soha és nem tudom, hogy az milyen.

grebber
Itt le lehet szedni a 2-es Game Camot Csak nemtudom hogy ez full-e vagy csak próba verzió.

KILLER2
Hát sajnos nem erõssége a nagy felbontás, de valahogy biztos megoldható. Sajnos nem tudok ebben segíteni, mivel most nincs meg a program és már nem nagyon emlékszem a pontos beállításaiban. De tudod, van minden játékhoz egy beállítása. Ha ott nem tudod felhúzni a minõséget, akkor ez van. Amúgy ez a hátránya, hogy nem szeret nagy felbontásban filmezni.

grebber
Gamecam-al hohgyan lehet felvenni kiváló minõségben?Mert nekem csak kis fos szar minöségûeket sikerült mindig :(

KILLER2
Ja igen, a GameCam sajnos az FPSt nem írja ki. De tényleg rengeteg funkciója van, pl lehet vele nagyítani a felvétel képét, némítani a videót, szünetelni, meg minden szar. De ami a legfontosabb, hogy tömöríti a videót, így az normális méretû lesz és a felbontása is állítható, de ami még jobb, hogy alig viszi le az FPSt.

KILLER2
Akkor ott természetesen a gép a gond. Azért sem szeretem a FRAPSot, mert a felvétel nagyon lehúzza az FPSt. Mint FPS mutató szinte mindig megy nálam, meg screenshotokat is gyakran csinálok vele, bár sajnos azok sem kicsik vele, de videózásra szar, csak mivel ez a legismertebb az amúgy sem nagy kínálatból, ezért mindenki ezt használja. Nem tudom, hogy pl gamecam hogy csinálja, hogy alig viszi le az FPSt és nem is csinál nagy videót és van egy rakat beállítása is. Csak hát az meg látszatra bonyolult és ez sok embert riaszt, pedig nem nehéz azt kezelni. Csak sajnos Vistán csak a 2es verzió indul el, az meg nincs meg nekem.

grebber
Mindig lemegy bárhogy állítom.Van sok game amit nagyon behuz a fraps.

KILLER2
Nem.
#495: Magasabb limittel nem megy le addig?

Am nem lehet hogy a Stereo mix-hez valamit le kell szedni?Pl valamilyen kodeket?

grebber
Ezt értem de pl ha valami fut pl 45 fps-el és bevan állítva pl 30 fpsre a felvétel miért megy le 15 -20 fps-re.

CroftManor
Attól is függ h mennyivel döcög, h magában a fraps progiban mennyire van állítva az fps. 25-30-50-60.

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Á szóval ezért nem jelenik meg a fraps mappájában a benchmark. Akkor én is át teszem a D-re.

Nothing is True, Everything is Permitted

KILLER2
Nem neked írta.

Nekem nem vistám van!

Evin
Valószínûleg a te hangkártyád nem ismeri. Nálam alaplapinál van SB128-on nincs.

grebber
Na azért nem vette fel nekem Vista alatt benchmarkot mivel ugye nem engedi írni a C: meghajtót.Uninstall feltettem máshova és egybõl van benchmark.

De csak 4 hang van ott!Frontmic,Vonali hangerõ,Cd hangerõ és Mikrofon!

Evin
A Win hangbeállításainál van.

Sziasztok!Én nem találom a Stereo Mix nevû felvevõt vagy mi az!Hogyan lehet elõhozni vagy ilyesmi?Mert nem tudok felvenni hangot a frapsel!Lécci lécci lécci segítsetek!

grebber
Legújabb van fennt!

Nálam is volt ilyen konkrétan krízis+vista combónál. Tegyél fel újabb fraps verziót hátha az kiírja.

grebber
Valakinek van valami ötlete hogy az mitõl lehet hogy a fraps nekem vista alatt nem akar benchmarkot csinálni??
Képet meg videot azt felvesze de benchmarkot nem akar csinálni :(

Evin
Szerintem a megjelenítendõ világtól függ, és, hgy a játék maga mennyire igényel erõforrást a géptõl.