731
segítség frapshez
-
#571 Nem lehet, hogy megy valami program, ami használná a mikrofont és átállítja? Én régebben team speak miatt szívtam vele, hogy mindig áttette a mikrofonra. -
#570 hi
van nékem 1 frapsom és az a bajom hogy felveszek 1 30 seces részletet majd mikor a 2. 30 seces részletet venném fel akkor nincs hang és az elsőbe van... SoundMax-ba hanghullám kimenet keverőbe vesz csak fel hangot de mikor a 2. 30 secet kezdeném akkor átvált mikrofonra... na most ezt hogy lehet megakadályozni?
plz help köszi! -
joecole17 #569 Ezt is sikerült megoldanom magamtól. Csak egy másik verzió kellett. -
joecole17 #568 Hello!
Fent volt a trial verzió, aztán most leszedtem egy teljeset, de nem indul.
"This installation has been corrupted. Please reinstall Fraps on this machine."
Regcleanerrel kitöröltem cuccokat amik a Frapshoz köthetőek hátha az a baj mert valahol hallottam hogy ezért nem engedte. Na most vajon nekem is ez a bajom és szarul csináltam vagy nem? -
#567 A hangbeállításoknál kell a rögzítőeszközt a stereo mixerre tenni.
Nem biztos, hogy pont ott van, de kb igen. -
#566 Ez a baj, hogy én sem, pedig valószínűleg az a gond.
Talán a hangok tulajdonságainál(jobb lent az óra mellett a hangszóró ikonban) vedd ki a pipát a mikrofontól. -
#565 Most nem vagyok megfázva. -
#564 Amit a Sound input alatt ír? Azt nem tudom, hogyan kell kivenni, vagy megváltoztatni.
*Detect best sound input van bejelölve a pöttyel. Többet nem tudok tenni. -
#563 Akkor jól mondtam én. Ha köhögsz, akkor azt nem veszi fel véletlenül? :) -
#562 Miért a mikrofon van kiválasztva?! -
#561 *Detect best sound input. E mellett van a pötty.
LINK a képhez. -
#560 A frapsben mi van a felvevő eszköznél? -
#559 + kicsit vízhangos. Mondom, nekem leginkább arra hasonlít, mintha egy hosszú csőből szólna. -
#558 Nem recseg, de inkább kicsit gyengébb a hangereje. Ezekkel a hangbeállításokkal vagyok:
Tulajdonságok
Fő hangerő
Felvétel -
#557 Olyannak kéne lennie. Nem recseg? Mintha nagyon hangos lenne? Mert akkor lehet, hogy csak lejjebb kéne venni a stereo mixer hangerejét. Vagy nem lehet, hogy mikrofonból veszi fel? -
#556 A játékból felvett videót lejátszottam, és hát olyan a hang mintha egy hosszú csőből szólna. Ez nem is lesz jobb? Nem lesz olyan a hang mint a játék alatt? -
#555 Mivel van hangja a videónak, ezért nyilvánvaló, hogy nem a frapsal van baj, hanem mivel csak a vegasban nincs hangja, ezért inkább azzal van valami. Gondolom valami codec baja lehet. -
#554 Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy ha felveszek Fraps-szel egy videót egy játékból akkor Windows Movie Makerben - meg persze sima lejátszáskor is - van hangja, de Sony Vegas Pro-ba importálva már nincs.
Mi lehet a gond? Olyan sok állítási lehetőséget nem láttam a hangnál, és ha nem a "Detect best sound input" van kipipálva, hanem a "Use Windows input" akkor el sem indul a felvétel, szóval nincs sok választásom. -
edisonae86 #553 Szevasztok
Nekem olyan problémám lenne, hogy én átlagban 25 fps-re állítom a felvételt és aközben 18-al veszi, ez eddig természetes mivel lehúzza az fps-t, de a gond ott van hogy a kész videó is ugyanolyan lassú theát 18 fps. Mikor anno először felraktam akkor gyönyörűen 20 felett volt felvétel közben és maga a kész videó pedig 25 volt. Szerintetek mi lehet a probléma? :S Próbáltam most a gamecam-et de tiszta kék tónusú a felvétel, aztán próbáltam a ZD soft-ot ott meg az a gondom hogy nem folyamatos a videó apró szaggatások vannak benne ugyan de zavaró.
Tehát a fraps lenne a jó de vmi nem stimmel vele.
Előre is kösz a help-et. -
joecole17 #552 Igen.
De már megoldottam. A Vsyncet kellett kikapcsolnom. -
#551 Akkor más játékokból most vesz fel? Mert ha igen, akkor valami a játékkal van szerintem. Ha nem, akkor nincs ötletem, hogy mi lehet a baj. -
joecole17 #550 Hello mindenki!
Az lenne a problémám hogy a Fraps nem akar sem videót felvenni sem képet készíteni. Nem reagál a hotkeyre. Emellett a játékot is megbolondítja a menüből nem tudok továbbmenni mert belassul meg össze vissza ugrál.
Régebben megvolt, működött is gond nélkül. Kipróbáltam 3 verzióval is aztán már a demot is leszedtem az eredeti oldalról és azzal sem.
Most Sp1 -es windows van fent lehet ez a gond? Vagy szerintetek?
GameCamot is leszedtem az meg el sem indul hibát észlel az exe.
Hypercammal is próbálkoztam, felvetem fél percet erre a videóban csak csak az első meg az utolsó képkocka volt. Más ilyen jellegű progit nem ismerek.
Amúgy a Pes 2009- ből akarok videót kiszedni nem hinném hogy azzal lenne a gond mert a 6-ból és a 2008-ból is tudtam. Youtubeon is vannak 9-es videók frapssal felvettek.
Egy egész napom ráment mostmár tényleg tanácstalan vagyok. Meg kissé ideges. Ötletek? -
#549 A Tulajdonságoknál kivettem a pipát a mikrofontól és a Felvétel panelen(?) ahol a hangerőszabályzó csúszkák vannak a Sztereo keverő alatt pipát tettem.Szerintem lényegében eddig is ezt csináltam csak a Tulajdonságok alatt ott volt a mikrofonnál a pipa de Felvétel panelen a Sztereo keverőhöz tettem.
Hallani a játékban a hangokat de most is erős a zaj és kicsit torz. -
#548 VirtualDub+Xvid
qtab986
Vedd ki a pipát a mikrofontól, met gondolom semmi sincs bedugva, és a semmiből csak zaj jöhet. -
#547 Miért olyan erős az alapzaj?Hangosan zúg. -
#546 Hello, nekem is ez a "hangot nem vesz problémám van", kérek valakit, hogy segítsen, amúgy M2N-SLI Deluxe lapm van, mint lent írom is.
Előre is köszi a segítséget. Meg még ha valaki tudna videókonvertálásban segíteni, hogy a fraps videóit jó minőségben kisebb méretben konvertáljam(nem 10G-ben gondolkodom), ki milyen kodeket, meg konvertálót használ, milyen beállításokkal. -
#545 Hát ha megfigyeled, a fraps a mikrofont veszi. A hangbeállításoknál a rögzítést kell stereo mix-re tenni. -
#544 Hogyan kell beállítani,hogy felvegyen hangot is?Abit NF7-es alaplapom van és a ráintegrált hangkártyát használom mert nem vettem külön hangkártyát.Nem jövök rá hol állítottam be rosszul.
Fraps
Hangerő1
Hangerő2
Hangerő3 -
#543 :( -
#542 Ennél egyszerűbb és könnyebben kezelhető felvevő NINCS. -
#541 valaki mondjon lécci egy könnyen kezelheteő videófelvevő progit pls -
#540 oké de én azt nemértem hogy youtube-n vannak olyan sniper elite-s videók ami frapsal van felvéve!!!! és nemigaz hogy pont nekem nemmegy!! és más ilyen könnyen kezelhető videófelvevő progit nemtalálok -
#539 Sok esetben bivaly erős gépet is megizzaszt.Játékok válogatják mi akad felvétel közben és mi nem! -
#538 oks -
#537 Leveszed a felbontást a felére, az fps-t meg 20-ra. Ennél lentebb nem lehet és nincs értelme venni. Max még annyit, hogy kikapcsolod a hang felvételét, ha nem kell.
Ne a C:\-re és ne a játék partíciójára vegyél fel. Ha lehet, egy teljesen másik vinyóra.
Egyéb esetben, frissíts minden drivert, használj XP-t, és friss rendszert.
Ha ez sem segít, akkor új gép kell. -
#536 Nekem is ez a problémám!!! A Sniper Elite-ből szeretnék videókat felvenni de azok a számok a sarokban lemennek 1-2 vagy 3-ra és nemtudom mittegyek..... -
jaki88 #535 Sziasztok! Fraps-el akarnék felvenni a Mafia-ból jeleneteket (nem mai a játék, bőven jobb a config), és mikor elindítom a felvételt pár másodperc után elkezd iszonyatosan lemenni az fps és elkezd szaggatni kegyetlenül. Ez miért van, elvileg meg se kéne röccenie, vagy az a baj, hogy régebbi a játék? Előre is kösz. -
#534 köszíííí te egy hős vagy te vagy a legkirályabb -
#533 ok megnézem köszönöm!!! -
#532 Itt keress rá én innen szoktam szedni.