731
segítség frapshez
  • Győri Devi
    KÖSZ!!!
  • Yoda001
    SZIVESEN A VÁLASZT
  • Győri Devi
    de a gamecamban meg ott virit a nagy logo...
  • Yoda001
    ugy hogy amikor felvetted a videot(nem piros az fps) bemész a windows movie makerbe(alap az xpbe) és elmented wmvbe..
  • KILLER2
    Sehogy. Nem tömöríti a videókat, ezért ezt neked kell madj utána. Újabb előnye a GameCamnak.
  • Győri Devi
    vki megtudná mondani hogy kell ugy beállitani a frapsot hogy egy 10másodperces video ne 40-50mega legyen?
  • KILLER2
    http://www.planetgamecam.com/
    Innen gondolom trial-t, abban kevesebb dolgot lethe, de szeritnem egy próbát megér. Én a teljes verziót torrewntről szedtem le.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha kell írj priviben és feltöltöm valahova
  • Yoda001
    igen? és ezt honnan lehet leszedni? :)
  • KILLER2
    Na úgy látszik sikerült pótolnom a FRAPSot a GameCam szemályében. Elég fasza és a videók mérete is kielégítő. 5 másodperc kb 1,5 mega 640x480ban. Elég professzionális. Fraps talán egyszerbben kezelhető és kevésbé macerás volt, de ez is nagoyn jó. Meg aztán leeht szünetelni a felvételt, amivel akár a vágást is megspórolhatjuk.
  • KILLER2
    Majd kb 1 óra múlva tudok. De a legjobb lenne, ha feltöltenéd valahova (csak ne rapidshare és hasonlók legyenek). De ha nem tudod, akkor várj 1 órát, mert most nem érek rá. Köszi.
  • Yoda001
    elfogadtad? nekem még mindig az msn cimed irja..
  • Yoda001
    meek
  • Evin
    Csak végső megoldásként javasoltam.
    Én még nem találkoztam ilyen problémával(meg próbaverzióssal).
  • KILLER2
    Nem gyüssz MSNre?
  • KILLER2
    1 óra + beállítás és telepítés. Én esetemben még a Vista boot menüjét is rendbe kellene hozni. Szóval 2-3 óra.
  • KILLER2
    Tudom, de most valahogy nincs kedvem. Az elmúlt 2 héten kb 8szor húztam úra a wint. Fel az XP, de nem jó a partíció, akkor le az XPt, fel a Vistát, akkor fel az XP-t, akkor nem jó a Vista, szóval le a Vistát, fel a Vistát, akkor nem látja az XPt, akkor le mindkettő, fel az XP, fel a Vista. Akkor megjöttek a gépbe a cuccok, amiket rendeltem, akkor új alaplap, proci, RAM, minden, akkor megint le azz XPt, le a Vistát, fel az XPt fel a Vistát. SZóval ezek után most örülök, hogy kb be van állítva minden és hellyel közel minden jól mködik is.
    #232: MSN az adatlapomon, már jelentkezek is be.
  • Evin
    Vmi vmiért.
  • Yoda001
    hja persze.. 1 ora. semmiség :))
  • Evin
    Ha sehogysem sikerül, egy Win-reinstall biztos megoldja dolgot.
  • Yoda001
    figyu.. van msned? átküldeném az enyém 2.8.1-es és müxik.. pedig volt már fennt trial is meg minden.. enyém [email protected]
  • KILLER2
    Hova pakolhatja ez be magát a regbe? Milyen systemes helyek vannak? Mert most találtam egy olyat, hogy lincenses, oda is bekerült, töröltem, de nem lett jó. Milyen ilyen helyek lehetnek még?
  • KILLER2
    Rendszeradatbázis a regedit.exe-t fedi, szóval megvolt. De azért még1x körülnézek benne.
  • Evin
    Start->futtatás->regedit
    Keress rá a fraps szóra, és amit talál szerintem törölheted.
    Nem garantált, hogy ezután jó lesz!
  • KILLER2
    Nem tudom jár-e még valaki ide, de remélem, hogy valaki olvassa ezt és tud segíteni.
    SZóval az lenne a baj, hog a FRAPS oldaláról leszedtem a 2.8.2es 6488as verziót. Az nem vol ugye aktiválva, hát akkor gondoltam visszateszem a régit, ami crackelve van, de nem akart elindulni. Hát akkor leszedtem a 2.8.2es verzió 6486os verzióját, majd 6488as verzióját (ezt szedtem le a hivatalos oldalról), de egyik sem akar elindulni, csak az, amit a rendes oldaláról szedtem, ami 30 nap múlva lejár. Leszedtem a programot és midnent, amit kereső FRAPS néven talált, valamint szintén mindent kiszedtem amit a Rendszeradatbázisban talátlam. Mit kéne kitörölnöm, hogy végre fussanak a program feltört verziói? Vistán futott, ezt XPre tettem fel, szóval nem a programmal van a baj, hanem szeritnem a letöltött verzió buzerálja valamivel a crackelteket, de nem tudom, hogy mivel. Ebben kéne segítenetek.
  • Yoda001
    kéne a fraps 2.7.1 nemrég szedtem le valamelyik oldalrol. egy linket pls!! a keresö nem talál semmit
  • Yoda001
    hy.. melyik a legujabb FELTÖRT verzio?(és ami fennt van neten) valaki egy linket? pls
  • Ombika
    Privi ment!
  • vzoole
    Ezért is ajánlottam a 2.3.3-asat, legalábbis nekem bevált, ég és föld a különbség.
  • Ombika
    Nalam se 2.7.0 se 2.8.0 ne mvalt be,pont az altalad emlitett okok miatt!!
  • vzoole
    Na sikerült részben...

A hangerőszabályzó felvételi beállytásaiban a sztereo keverőt kellett kiválasztani.

Jobb lett volna a "what you hear", mert most igy gyengének tünik a hangminőség, és nem tudom hogy a TS menni foge-e hogy nem a mikrofon van kiválasztva.

FPS probléma:
    Nekem 2.3.3 verzió van, de letöltöttem a 2.8.0-t hátha azzal jobb lesz a hang.
    De az újnál igen lement az FPS játék közben, pedig erős gépem van, és csak fél méretbe mentettem.

Ajánlom mindenkinek a régebbi verziót, nekem az tökéletes, semmit nem venni észre ha éppen megy.
  • vzoole
    Sziasztok!

Hogy nekem miért csak a mikrofonrol alar felvenni?

Ez a program nagyon gagyi, hogy nincs semmiféle állítási lehetőség...
    (vagy én lennék ilyen béna... nam hiszem)
  • Evin
    Vegyél nagyobb gépet.
    Vagy vedd lentebb a felvételi minőséget. Pl.: half-size, 20fps, vagy ha tudod hanyagolni, hang nélkül
  • nfs world
    hell nekem az bajom van nemtom ismerotek-e :il-2 sturmovik 1946
    na szal ha a frapsal venni akarok benne rohadtul akadozni kezd a játék.van ere vmi megoldás?
  • trick
    srácok nekem azabajom hogy windows media playerben minden oké felveszi meg minden, jó hangot nem de az nemis kell, viszont seismovisionben megnyitom a demót ugyanúgy megnyomom a hotkeyt 2x kilépek és a videó sehol.Mér lehet ez?
  • nesto
  • Ombika
    JEzus marim,ha ennyira lama vagy,akkor hagyd !!
    A program elindit ott vannak benne hot gombok es sajat magad konfiguralhatod!!
  • frc0032 #215
    nekem megvan a teljes. arró érdeklődnék, hogy hogyan kell ezzel valamit is csinálni? mert hiába induél el nemtom hogy hogyan kell elkezdeni a videófelvevést!
  • rolikacsa
    Sziasztok tudna nekem valaki segíteni abban hogy mi lehet a bajom?Az baj hogy a fraps progi nagyon halkan veszi fel a hangot és már probáltam a hangerőszabályzót a felvételnél is a bemenetet is kiválasztottam hangkártyát is cseréltem xpt ujra raktam de semmi.Másik progi van esetleg ami jó és ezt tudja nekem elsősorba filmfelvételre kellene.Köszi a segítséget elöre is.
  • nesto
    ez fizetős program. ha nem csinált semmit akkor már bizonyára volt fent a gépeden egyszer. én sem tudok vele mit csinálni. felraktam régen, letöröltem mert csak 20mp-et lehetett vele felvenni, aztán felraktam egy crackelt verziót és nem csinál semmit...
  • DupiDani
    sziasztok! nos azt szeretném kérdezni hogy regelt frapst honnan lehet leszedni ingyenesen? mert a haverom adott egyett de azt elinditottam és nem csinált semmit... :'(