731
segítség frapshez
-
#291 Nem. -
#290 Ombika vagy KILLER2: valamelyikötök ismeri PSP 007-et ? -
#289 A FRAPS meglehetősen terheli a gépet felvétel közben, ami teljesen logikus.
Ombika: Tudom ajánlani a GamCamot, mintha az nem terhelta volna annyira a gépet. -
#288 ja. nekem ott a gépem,szentem az se szar, és azon is ami 30-40 fps lemegy 8-ra. NA AZT MEG HOGY A FRANCBA? :O -
#287 Mire vagysz hogy lefotozzam gepemet es akkor elhiszed,h szar a fraps vagy mire? 1 FOS!! :( -
#286 én kérek elnézést GT* -
#285 Akkor mond meg nekem miert?
Mellesleg 7600 gtxrol meg sose hallottam!!! -
#284 figy én egy "mezei" 7600 GTX-el is elég jól boldogulok szinte bármelyik játékkal, így nehezemre esik elhinni hogy a jelenleg kapható leggyorsabb videókártyával nem megy a felvétel -
#283 Akkor aruld mar el,hogy mivel van a baj tan c2d 3300 mhz-es procival vagy a 2gb memoriaval vagy a kulon vinyora mentessel,mikor mar probaltam mind2re ,vagy az ujrarakott xpvel vagy 7600 gt/8800 gtxel???
Vagy esetleg a kiprobalt tobb driverrel ,mert nemhinnem!!! -
#282 ha ilyen kártyával nem bírsz normálisan frapsolni, akkor nem a programmal van a baj -
#281 Ennel nagyobb gepet hova epitsen az ember!! :(( -
#280 na ja. -
#279 Fraps tényleg elég gépigényes. Spider-Man 3-at próbáltam vele. Minden maxon, de frapsal beszaggatott, míg GameCamal szinte észre sem lehetett venni, hogy megy a felvétel. -
#278 kösz :PP nekem ott az aláiroásomba a gép de pl csak sanandreas nem kottyab meg.amugy minen játék fullon,lehet ez a baj? :S -
#277 Nah emberek 8800 GTX 768 rammal es leesik video felveves kozben,errol a programrol vegleg letettem!! :(( -
torrento #276 hi!
valaki tudja hogy ha én egy játkot elinditok (bloodlines), csíkozódik mint állat, nem latok semmit csak futó csíkokat a képernyőből, viszont ha megy a FRAPS alatta és shotolok, akkormeg normális shotot csinál a játékból; miért van az hogy jó a shot én viszont semmiit sem látok a monitoron? -
#275 te fennvagy nekem msnen? -
#274 Asszem a windowsban kell átállítani a hengfelvevőt, hogy a gép hangjait vegy és akkor jó lesz. Bár az utóbbi időben nekem se nagyon sikerült. -
#273 huhúúú nekem is igyvan, de nemmegy!!! vagy bekapcsolom a hangot de akkor hallatszik a bill nyomogatás is stb.. ha meg nem akkor semmi :S ha rájösz beszéljünk még :) nekem se megy :( -
Gyurk #272 Regisztrálva van és a hanghoz az van írva hogy Sound Device: SoundMAx Digital Audio; Sound Input: Mikrofon. És ha mikrofonnal hogyan (odaeszem a hangszórókhoz)? -
#271 regisztrált a frapsod és van valamid amivel tud hangot venni(mikrofon pl)? -
Gyurk #270 Segíteni kéne. Mikor kipipálom a fraps-ben (2.8.2) hogy vegyen hangot aztán felvesze amit akarok és mikor lejátszom egyszerűen nincs hang.
Mit tegyek? -
#269 hát nem azért, de akinek kell az utána tud járni(torrent oldalakat nem kivánok leirni :D) -
pocok16 #268 nekem a 2.6.0-es Fraps van meg regisztrálva! És eddig semmi gond nem volt vele!Regisztrálva telepíti, szal nem kell semi sz@r kódot keresni hozzá, mert már eleve teljes verziót telepít! Akinek kell ide írjon levelet és elküldöm= [email protected]
-
#267 fullal mostmár addig NEM fog menni amig nem törlöd le a winfost.:D -
#266 Én is beleestem ebbe a 2.8.2-es hibába! Ha valaki tud már a töréshez megoldást, hogy ne 30másodpercet vehesek fel vele megköszönném! Ezért nem akarom úrarakni a vistát! -
#265 Mondtam én, hogy nem megy. -
#264 bemész és ott lesznek ilyen kék betük :DD ott a video importálása.. aztán szépen lassan betölti a fileokat(amikor betöltötte fel forgja darabokni) neked át kell huzni ezeket az idöcsikra és ha kész vagy akkor mentés számitogépre. ha nem nagyon érted akkor irj privit/vegyél fel msnen: [email protected] :) -
Axl Rose #263 Megvan WMM, kicsit bővebben címszavakban ?
Mondjuk van 2 filém. Hova katt, micsiri ?
-
#262 WINDOWS MOVIE MAKER -.- (alap a winfosba) -
Axl Rose #261 Sziasztok
Valaki tud olyan progit, amivel a Fraps által felvett tömörítetlen avikat egyszerre lehet betömöríteni ?
Hogy szép sorban csinálja meg egymás után.
Mert a VirtualDub ezt nem tudja, csak egyesével, úgy meg elég körülményes. -
#260 a 2.8.2-t szedtem le, az akkori legujabbat és a 282 feltört nem ment :\
-
#259 Akkor csak nekem nem ment? Mert feltettem a legújabb trial és utána se ennek, se a régebbieknek a tört verziója nem indult el. -
#258 de elindul... -
#257 A legújabbat raktad fel igaz? Ami ki van téve az oldalára. Mert akkor b*sztad, mivel ha az fent van, akkor nem indul el egyik feltört sem. -
#256 megveszed és nem 30mp-t tudsz felvenni* -
#255 megveszed és nem kell fizetned(de ha utánanézel neten találsz feltörtet;) ) -
zoolee #254 Hali, egy hülye kérdés.
ma felpakoltam a frapsot, és azt írja, hogy nem regisztrált ezért csak 30 mp t tud felvenni egyszerre...
A kérdés pedíg a fraps fizetős??? -
#253 :D nm -
#252 Ki lehet mindent kapcsolni.