fraps

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
amikor veszi a játékba a videót mit kéne látnom?

...

Nekem is ez a bajom. Felraktam ezt a nem regisztráltat, akárhogy uninstalálgatok meg telepítgetek nem megy a regisztrált változat. Reg Cleanerrel is kutakodtam, úgy sem lett jó. <#nemtudom>
magyarvok
Áá, inkább marad a 2.6.0., nem akarom áttúrni registry-t.

A 2.7.1 nálam mindkét gépen mûködik.A 2.7.2 valóban nem megy sehol,hibás törés,a commentekben is írták.
Uninstall a 2.7.2,registry-ben minden fraps bejegyzés kitöröl,akkor visszamegy a 2.7.1.
magyarvok
Kössz szépen, de sajna nemmegy (lásd elõzõ üzi)

magyarvok
Na, van 1 kis xtra problémám.
Felraktam a 2.7.2-t. Ment, de nem regisztrált.
Ezután letöröltem, majd felraktam a 2.7.0 regisztráltat.
NEM INDUL :'(
Visszaraktam 2.7.2-t, megy, de ugyebár nem regisztrált >> nem jó!
Letöröltem.
Felraktam 2.6.0-t. Regisztrált. Megy.
Tudja valaki miért lehet?
( a 2.7.1. és a 2.7.2.-es crack-elt verzió se indul!!)

Mail ment.
Egyébiránt: Fraps v2.7.2.
magyarvok
2.7.2-höz törés?
2.7.0-s tört verzió megvan, de mivel felraktam a 2.7.2-t, nem tudom visszarakni régit.
Ill. még feltelepíteni feltelepíti, de nem lehet elindítani 😞

Emberek miért van az hogy belépek a játékba megnyomom az F10et vagy F9et, mindegy melyiket, de nem történik semmi. 2.0 regelt, mit csináljak hogy megmoccanjon már végre? Elõre is kössz!
asfa
nah megvan sikerült kösz a segitséget

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
frissitettem de nem jo igy se! 😞 valami ötlet még?

asfa
ok megprobálom kösz

Sland
VGA HIBA! rakd fel a legújabb drivert

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

asfa
tudja vki miért ilyen a felvétel a frapsnak? 2.72-es nem regisztrált
pls segitség sürgõs

én is most szereztem meg a regelt verzióját...
mert eddig csak 30 mp-t tudtam felvenni.
Most próbálom a reglet verzióját, sztem kira!

megy.Bár egy hatalmas nagy szar

amatõr kérdés de hogyan kell elindítani?ott van hogy F9 azt megynyomom és semmi.Vagy most akkor mi van????

nsndhk
nekem nem vesz fel hangot

Serpa
a szaggatás vele jár?

phalanx
mert tömöríteni kell... pl virtual dub-al

Serpa
avi akarok csinálni, de vmi miatt nagyon belassítja a játékot.
20fps re állítom, de így is 100 megás avit csinál.

mit állítsak be, hogy jó legyen?
2.7.1.

littleNorbi
Twinseen
vagy valakinek van-e feltört verziója???<#conf>

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

Twinseen
Valaki tud cracket ezekhez a verziókhoz?(csak az egyikhez)
2.55 2.70 2.21 2.63

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

Fraps 2.7.1 corporate van torrenten.No crack,no serial.
littleNorbi
Tudna vki adni serialt v cracket a fraps 2.6.4hez?Nagyon fontos.

fistin
http://crackspider.net/
vírusírtókat bekapcsolni ! 😄

Istencsászár
fasza felraktam az ujat de nincs hozzá crack leszedtem vissza a crackalt régit
azt azóta semmi frpas nemindul el
😄:😄😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bodesz
vkinek új verzsön törve? 😛

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

SASboy
nekem sem.

nice legs. what time to open?

matyi08
én meg mindíg csak nyomkodom az F10-et, de nem csinál semmit.

pajti
hol lehet beszerezni crackelt frapset? Lehetõleg az újat <#papakacsint>
linket vagy vmit pls <#integet2>

De olyan kéne ami el is indul mert már van egy rakat olyan ami nem indul el és elegem van belõle
Tudnátok adni egy bármilyen verziójú fraps-et ami több mindt fél percet vesz fel? az hogy nem tömörít az nem olyan nagy gond csak egy normálisan mûködõt please.

Remélem valaki még elolvassa az üzimet
Malachi
valaki toljon már fel valamilyen linket crack miatt 😞

Istencsászár
hali!
Van 1 kis problémám multkor csináltam egy muvit és akkor minden rendbenvolt demost ha felveszem a cuccsot frapsal és lejáccom kb 3 fps az aviban is miért??? mitõl lehet??

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JAh, elfelejtettem hozzátenni, hogy v255 nekm nem megy valamiért, de a 263 igen. Csak az meg trial :-((((
Nekem akkor vette fel a hangot, ha "Felvétel fõ hangereje " volt becsekkolva felvételhez. Merrt amúgy onna vesz, ami alapbol a vindózban be van jelölve.
Nekem viszont azt árulja már el valaki, hogy hol találok törést a v2.6.3 (Built:4963) Fraps-hez?
Hellómindenki. remélem olvassa ezt még valaki...
Nem tudja valaki, hogy a frepset hogy lehet úgy állítani, hogy hangot is vegyen fel?
Kipipálom a record sound-ot, és nem vesz fel játékból semmit, csak mikrofonból, de abbol se mindig.
help plz!!!!
Cujo01
ET-bõl meg screenshot-onként csinálj múvit... ..sokkal jobb lesz a minõsége! (persze, ha max fps-el veszed fel (F5))aztán Premierben összefûzöd... (van ET múvikészitésrõl egy tutorial a www.enemy-territory.hu-n)

Cujo01
jobb vas és nem eszi meg az fps-t! 😊

phalanx
hi
nincs valami plugin fraps-hoz h ne csak full és half size-ban lehessen felvenni?
mert a half size az nagyon szar minõséget eredményez a full meg megeszi az fps-t <#shakehead> a kettõ közötti, (800x600) lenne nekem a legideálisabb

fistin
hát ez igazán zsír, vsak tényleg nincs crack a 2.5.5-öshöz sehol sem. legalább én sem nagyon találtam valamit is

DayWalker
ez persze Tucok-nak szólt 😊

DayWalker
én már azt használom, és semmi bajom sincs vele
itt a link #29

A fraps csak aviba tud tömörítés nélkül felvenni. Ha közben realtime tömörítene akkor a géped nagyon akadna, vannak hasonló programok amik tudnak ilyet, de én nem bízok bennük. Inkább a 10Gb -nyi anyagot összevágom és utána valamelyik codeccel lenyomom picire.

Kijött a Fraps 2.5.5 de crack illetve key sehol sincs hozzá. Minden oldalon csak kedves trójaiak zúdulnak az emberre lényegi infó nincs, ha valakinek megvan már akkor küldje el a hozzávaló törést vagy küldjön Privátot nekem.
Azt szerettem volna mondani (csak rosszul írtam le), hogy ha játszom, akkor a game (Enemy Territory) jóval több mint 30FPS-el megy. Ezt felveszem demóba, a saját demorecorderével. Ez visszajátszáskor olyan, mint amikor játszom. Ha viszont elkezdem menteni a Fraps-al, akkor kiírja, hogy 18-25 FPS felvétel közben, de állítom hogy az nincs meg a húsz. Ugyanezt csinálja a 2.5.5 demo is. Egyedül a 2.2.1 ment rendesen, de az meg nem vette fel egyben a filmet, hanem 150-200MB-os darabokra vágta.

haggyá békén....

Cujo01
mi az hogy akkor már? 30 FPS a max...

fistin
hát ja, akkor már azé nem olyan folyamatos!!
de mit állítasz, és hol????