fraps
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uninstall a 2.7.2,registry-ben minden fraps bejegyzés kitöröl,akkor visszamegy a 2.7.1.
Felraktam a 2.7.2-t. Ment, de nem regisztrált.
Ezután letöröltem, majd felraktam a 2.7.0 regisztráltat.
NEM INDUL :'(
Visszaraktam 2.7.2-t, megy, de ugyebár nem regisztrált >> nem jó!
Letöröltem.
Felraktam 2.6.0-t. Regisztrált. Megy.
Tudja valaki miért lehet?
( a 2.7.1. és a 2.7.2.-es crack-elt verzió se indul!!)
Egyébiránt: Fraps v2.7.2.
2.7.0-s tört verzió megvan, de mivel felraktam a 2.7.2-t, nem tudom visszarakni régit.
Ill. még feltelepíteni feltelepíti, de nem lehet elindítani 😞
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
pls segitség sürgõs

mert eddig csak 30 mp-t tudtam felvenni.
Most próbálom a reglet verzióját, sztem kira!
20fps re állítom, de így is 100 megás avit csinál.
mit állítsak be, hogy jó legyen?
2.7.1.
ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP
2.55 2.70 2.21 2.63
ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP
azt azóta semmi frpas nemindul el
😄:😄😄
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
linket vagy vmit pls <#integet2>#integet2>
Remélem valaki még elolvassa az üzimet
Van 1 kis problémám multkor csináltam egy muvit és akkor minden rendbenvolt demost ha felveszem a cuccsot frapsal és lejáccom kb 3 fps az aviban is miért??? mitõl lehet??
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Nekem viszont azt árulja már el valaki, hogy hol találok törést a v2.6.3 (Built:4963) Fraps-hez?
Nem tudja valaki, hogy a frepset hogy lehet úgy állítani, hogy hangot is vegyen fel?
Kipipálom a record sound-ot, és nem vesz fel játékból semmit, csak mikrofonból, de abbol se mindig.
help plz!!!!
nincs valami plugin fraps-hoz h ne csak full és half size-ban lehessen felvenni?
mert a half size az nagyon szar minõséget eredményez a full meg megeszi az fps-t <#shakehead>#shakehead> a kettõ közötti, (800x600) lenne nekem a legideálisabb
Kijött a Fraps 2.5.5 de crack illetve key sehol sincs hozzá. Minden oldalon csak kedves trójaiak zúdulnak az emberre lényegi infó nincs, ha valakinek megvan már akkor küldje el a hozzávaló törést vagy küldjön Privátot nekem.
haggyá békén....