731
segítség frapshez
  • Ombika
    Bocs kicsit agresszivan irtam! SORRY!!
  • Evin
    Még ezekről a felvevőkről hallottam: (Fraps helyett)
    GameCam,HyperCam
  • Evin
    Nem lámaságból mondtam, csak magamból indultam ki. Én csak akkor szoktam, ha épp eszembe jut. Ez kb évente 2x szokott előfordulni, és akkor végigmegyek az összes vinyón.
  • Ombika
    Ime raadasul ezt csinalja,akarmilyen driverrel es vga-val probalom!!

My video!!
  • Ombika
    Hallod ugye ezt nem mondtad komolyan,lama nemvagyok!!!??

Leveszem half size 25 fps ala,no sound es 260 framerol 12-re lassul LFS jatek!! Szar ez vmi hihetelen ,feladom 2 honap utan vegleg!!
  • Evin
    Talán töredezésmentesíteni is kellene a vinyót.
    Egyébként nálam is kissé szaggat, de nem izgat. Nem akarok én vele díjat nyerni.
    Egyébként vannak még ilyen felvevő progik, de azokhoz én nem találtam törést.
  • Ombika
    Jah es megvmi lemaradt,mind2 sata2-es!! TEhat ..........
  • nesto
    van még más ilyen program, amivel játékokból vagy akár xp-ből lehet videót készíteni?
  • phalanx
    szólj ha találsz jobb progit
  • Ombika
    NEm is errol van szo,hanem a miertrol szol a fama,de mar feladtam FRPAS-sal!!! :(
  • phalanx
    nem célom hogy meggyőzzelek
  • Ombika
    +250-es 8mb caches csak adatra 7200-es!! Nemtudsz megfogni es nemtudom mi lehet a baj!
  • phalanx
    egy wincsid van? ugyanarról a merevlemezről fut a játék/winfos ahova a videót mented le? ejej
  • Ombika
    3500 Mhz Core2Duonal hova nagyobb?
    2 giga ramom van aszem ezzel sincs gond!
    320as 7200 16 mb caches vinyoval sincs gond aszem!

Nekem ne mond,hogy a gepem a szar?! :(
  • phalanx
    semmi baj a progival, mit vártál? tömörítetlen avit másol a wincsidre "real time"-ban mellette iszonyatosan eszei a procit és még egy játékot is futtatni kell ...
  • Evin
    nagy proci, sok memó és SATA2 vinyó kellene.
  • Ombika
    Nekem core2 duo 3500-re huzva,mellette is belassul rakas fos a progi szerintem,akar mit probalkozom vele!! :(
  • phalanx
    vegyél jobb gépet, ez a megoldás
  • tankssj
    feltettem a lejjebb található a v 2.8.1-es fraps-ot, na az a probléma keletkezett, hogy amikor elinditom, mintha lelassulna a játék, finoman de folyamatosan akadozna, van -e erre valamiféle megoldás, vagy mi lehet a gond?
  • nesto
    nekem ezzel a regedit-es módszerrel se sikerül :S de azért kösz
  • Endaer
    Köszi Ilu :)
  • Evin
    Elvileg itt van:
    Start->futtatás->regedit
    itt a HKEY_Local_Machine és a HKEY_Current_User mappán belül a Software mappában kell megkeresni a Fraps mappát, és azt törölni.
    Nem tudom, hogy mindent itt tárol-e a progi, mert nekem erre még nem volt szükségem.
  • nesto
    én is ezt kérdezem már hetek óta de b***nak válaszolni..
  • phalanx
    szerintem ezen sokat nem tudsz javítani, esetleg az nvida control panel beállításainál lehet próbálkozni de azt nem ajánlom, inkább próbáld meg a már felvett videó contrastját növelni
  • szedavid
    Hogyan lehet registryből törölni a bejegyzéseit, hogy ne emlékezzen,h már volt fent?
  • Endaer
    Sziasztok! A 2.8.2-es frapset használom, és vmiért a video szinei fakók, de a kép éles, azzal nincs gond. Egy kis 3 megás videot készítettem, ez elegendő a problémám bemutatására - ha van vmi tippetek, hogy tudnék életteli színeket varázsolni a videokra, kérem írjátok meg egy üzenetben. :) Köszönöm a segítséget előre is!példa videó
  • nesto
    #183?
  • Cobraz
    Miért nem veszi fel a hangot is????,
  • nesto
    honnan kell kilőni a registryt?
  • Evin
    Mivel kódolnád?
    Vagy nincs fent a divx, vagy ha esetleg vágnád a képet, és nem páros a felbontás, akkor előfordulhat ez.
  • Sarapetike
    az miért van hogy amit felveszek Fraps-al azt nem tom divx be kodolni
    valami video stream hiba miatt mit csinálok roszul egyépként ez 2 hete van eddig jó volt minden most teljesen friss windows-om van és most sem jó (
  • nesto
    pls help #177
  • Evin
    A fraps nem a kártyát terheli le, hanem a procit, meg a vinyót. Talán még a memóriát is.
  • Sent0r
    sziasztok lenne egy problémám a frapsel, a gond az lenne hogy amikor elkezdek felvvenni egy videot egy játékban akkor az fps lemegy 60+rol 19-20ra a video kártyám egy gf 7600gs nem értem hogy mi lehet a gond a legujjab telljes verzios fraps és a legujjab forceware van fent.
    pls valaki segitsen ;<
  • nesto
    nekem is ez volt a gondom, felraktam a próbaverziót aztán rájöttem hogy szart se érek vele mert egy perc az semmi, letöröltem, találtam egy "hivatalos" teljes verzót viszont úgy már nem indult el
  • csatter
    a registry törléssel sikerült megcsinálni sry a fölös postot
  • csatter
    nekem is ez lenne a gondom full nemindul, free verzió elindul
    restart se segit
  • Riccsusz
    Hali! Lenne egy problémám felrakom a Fraps-ot persze a regisztráltat de visszont nem akar elindulni, másnak meg működik! Az lehet azér csinálja mert már volt fenn az eredeti ? Ha igen lécc segítsetek! Előre is kössz!
  • Robogo
    Nekem F9-re van állítva.:) Amúgy már beállítottam sima F betűre is,de úgyse volt jó...=(
  • nesto
    nem F10-et kéne nyomni? :))