Alan Wake

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Alan Wake a Tokyo Game Show-n!
Igen! Hosszú évek után újra hallat magáról az Alan Wake. Az idei Tokyo Games Show-n visszatér, és egy kis meglepetést is tartogat a rajongóknak.
(...)a Microsoft bejelentette, hogy az idén megrendezendõ Tokyo Game Show-n látható lesz a játék demója. Valamint egy pályázatot indítottak (ami azóta már lezárult), aminek a nyertese digitálisan belekerülhet a játékban.
A Tokyo Game Show október 9. és 12. között lesz megtartva. Remélem, valami új információt is kapunk, ne adj isten még talán egy megjelenési dátumot is"

pcguru.hu
sok más játékot, itt megnézheted felvételrõl

Vass Gábor: a GC augusztus 21-én kezdõdik
Vass Gábor
Mikor lesz Games Convention-i elõadás?

kirol
Sirály!
Akkor mit mutatott a Microfos?

Nagy fos az idei E3.

www.gamedroid.hu

a Microsoft conferencia még hétfõn megvolt, Alan Wake nem volt
talán majd a Games Convention-ön lesz valami
kirol
Na kint van az E3-on?

szucsy89
hát ha tényleg nem lesz kint az e3on akkor én asszem ezt a játékot kezdem elfejelteni...pedig egyik játék volt amit legjobban vártam...nah mind1:S:S
Vass Gábor
Hát akkor tényleg csesszék meg, pedig tényleg nagyon jó lenne már az információ belõle.

kirol
Na én is olvastam valahol, hogy mégse lesz kint az E3-on.

Ha így lesz akkor tényleg b@sszák meg magukat, meg egymást, sose lesz belõle úgy semmi.

idén kizárt, még az se biztos, hogy lesz az E3-on
Vass Gábor
Ja ja, már alig várom már, éppen idõszerû volt már, esetleg akkor van valami remény hogy idén megjelenjen?

kirol
Na van valami remény, hogy az idei E3-on mégis ott lesz az Alan Wake!

kirol
Köszi

grebber
E3 2008 Set for July 15-17 at Los Angeles Convention Center.

Next PC upgrade: 2022

kirol
Az mikor is van?

talán majd az E3-on lesz valami
kirol
Annyi infó jött, hogy már nem bírom a sok inputot feldolgozni.

Magiszter
Szerintem idén sem fog megjelenni. Majd talán 2010-ben bejelentik, hogy ejtették a projectet.

szucsy89
na vmi új hír??? jön a pop, mafia mindennek a folytatása ezt meg nem bírják heggeszteni::SS -.-
Snexi
Nyugtával dicsérd a napot... 😊

grizzly21
elobb lesz kesz a Diablo 3, amit meg be se jelentettek

én még mindig azt mondom, hogya abba a hamarosanba belefér 2 hónap vagy akár 3 is
türelem, Duke Nukem vagy Stalker biztos nem lesz belõle 😉
Snexi
Már több mint egy éve erre várok azt csak eltolják mindig a megjelenést.Hamarosan információ áradat?1 hónap telt el azóta azt semmi.Lehet igazak a pletykák mely szerint leállt a fejlesztés

kirol
Ja. De hát ezek egy f@szok.

Snexi
Jöhetnének már azok az információk...

Magiszter
Ez az! Így leszünk mi gazdagok. Olyan filmet mint Boll mester bárki tud csinálni. Pista szerepére mondjuk szerzõdtessük Havas Henriket. Még hasonlít is rá :-D

kirol
Nem rossz, ötlet, de akor csináljunk filmet. Ha meg netalántán kijönne a játék, bepereljük szellemi termék lopásáért.

Magiszter
Én már el is kezdtem. Notepad meg az mspaint csodákra képes :-D

De leforgathatnánk kamerával minden jelentet és interaktív filmmé megcsinálni. Mondjuk Ébredj Pista néven az alföldön :-D

kirol
Vagy leprogramozhatnánk helyettük! És meggazdagodnánk.

Magiszter
Szervezhetnék tüntetést is XD

szucsy89
mintha tehetnél mástxD
Magiszter
Én úgy tudom év végére mondták a megjelenést(2008). Úgyhogy már ideje lenne elcsepegtetni egy két morzsát. De mint türelmes játékos csak várok tovább.

abba a hamarosanba szvsz belefér 2 hónap is, ha idáig eltelt idõt nézzük
Magiszter
Lassan 10 napja hogy "hamarosan"-t mondtak. Náluk a hamarosan mégis milyen idõintervallumot jelent? Hónapok? Évek? Valamit igazán mondhatnának. Pl: Április végén megjelenik... <#idiota>

grebber
Nemhinném hogy lenne!

Next PC upgrade: 2022

Vass Gábor
Akkor lehet hogy lesz DX10-es verzió XP-re is?
Azért sajnálom hogy ennyit kell még várni rá.

gondolom nem véletlen a csend, valószínûleg valami gondjuk akadt a játékkal
Vass Gábor
Hát igen most nagyon csöndben vannak, csak tudnám miért, én is nagyon ideges vagyok már.
Állítólag október 31.-én megjelenik, de nem veszem késznek, mert mindig halogatják.
Pedig már félek elõre hogy milyen bika gép kell neki, és senkinek sem lesz meg a játék, mert az embernek nincsen ennyi pénze.

Halljátok mostmár elegem van az egészbõl senki semmeik újság semmi nem ír errõl meg sem fog jelenni feladom a pi...........ba az egészet elegem van egy tök jó játék lenne és eltûnt mint szürkeszamár a ködbe és egy büdös kukkot nem lehet hallani róla én már nem is várom elásták magam szevasztok
kirol
Csak hogy ez már évek óta be van jelentve, és a megjelenése is be volt jelentve évekkel ezelõttre.
Konkrétan az xbox meg a Vista megjelenésére húzónévnek.

Amúgy szerintem se jön ki soha.

Attila889
ti akkora lámák vagytok 😄
A Max Payne se votl egy darabig bejelentve...meg egy csomó játék...az elkészitéshez idõ kell..nemtudják pontosan megmondani hogy mikor jön ki....Egy remek játékohz rengeteg idõre van szükség 😊

Gerisone
szerintem se

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Szerintem sose!

kösz
majd ha kész lesz
akkor most mikor jön ki?
tarts ki!
én tegnap ismét megnéztem a videókat, és azt kell mondanom erre még mindig érdemes várni
kirol
Én már kezdem leszarni az egészet.
Fõleg ha a GDF-on vagy min jövõ hónapban kiderül, hogy még 1 évtizedet várni kell.