Alan Wake

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
A programokat, amik az ablakon látszanak. :)
Ez a fórumában volt.

Kandurex
a pista egyetlen szimpatikus funkcióját :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mit kell nézni? nagyobb felbontásban azért jobb lenne
kirol

Prince23
Hopsz, már megörültem... csak infó, sry
majd Pénteken

Prince23
Új trailer jelent meg!

A fõoldalon le lehet tölteni

grebber
Lehet beharangozzák ezt a trailert azt nem is ingame lesz na akkor segbetoszhatják magukat!

Next PC upgrade: 2022

kirol
Annyi hosszú hónap és fals pletyka után végre újra életjelet adott magáról Alan Wake, aki egy vadonatúj videóval jelentkezik most októberben.
A hírt -- amit érdemes még pletykaszinten kezelni-- a finn Pelaaja videojáték-magazin közölte, amely szerint a Remedy két év hallgatás után, októberben egy új trailert mutat be a lassan már elfeledett játékáról, az Alan Wake-rõl, mégpedig a Max Payne mozi elõtt. Az elsõ vetítést egy speciális bemutatón tartják meg október 15-én, majd a nagyközönség számára október 17-tõl lesz látható a videó. A dolog egyetlen hátulütõje, hogy csak Finnországban, a fejlesztõ Remedy otthonában lesz látható a videó, de ne csüggedjünk, mert biztos vagyok benne, hogy mi is láthatjuk a videót, hála az internet lelkes partizánjainak...

Az abba vetett reményemet, hogy ez a hír nem kacsa, csak erõsíteni tudja egy névtelen finn forrás, amely szerint a Pelaaja állításai száz százalékban hitelesek, sõt mi több, ezen a pénteken új részleteket is elárulnak a játékról. Természetesen amint megérkezik a videó, na meg a beígért részletek, azonnal tájékoztatunk benneteket. (PG)

Snexi
szerintem ennyi kuss után valami nagyobb változás lesz a gémben
meg talán a vista exkluzivitást is visszavonják

grizzly21
En nem latok ezek moge, de altalaban azert nem a programozok tehetnek rola, a menedzserek le is basznak oket ha dolgozniuk kellene es nem csinaljak, inkabb ez ilyen felsobb vezetesbeli szarakodasnak tunik, bar hat nem tudom - fogalmam sincs mekkora a csapat. Csak nehogy az legyen mint a Duke N Foreverrel, hogy tobb mint 10 eve csinaljak es lofasz

kirol
Hát én is. Engem komolyan érdekelne, hogy mit csinálnak.
Nálunk úgy mûködik a meló, hogy van egy munka, meg van egy határidõ. Na ez idõ alatt lophatod a napot vagy dolgozhatsz, te tudod, de ha a határidõre nem vagy meg, cseszheted.

Na ez persze kicsit más, de ennyi idõ alatt csak elkúrni lehet a dolgokat.
Gondolom elsõ pár évben gondolom nem nagy elvárás, hogy elkészüljön a motor. Közben a pályatervezõvel megcsinálják a helyszíneket, dolgoznak mások MI-n, scripelnek.
Mindeközben finomítják a motort.

Ha itt ez lenne, akkor csak tartanának már valahol. Nem?
Pár éve, volt egy bemutató a demo-val. Azóta semmi. Akkor azért szerintem ez már igazán gyanús, hogy ott vajon mit mûvelnek a napi 8 óra munkaidõ alatt?

Én nagyon szívesen elbeszélgetnék a fejlesztõkkel errõl. Mert legalább azt mondaná, hogy xy a probléma, ezen dolgozunk. De semmi.
Csak annyit mondtak, hogy hiperszuper megakirály játékot akarnak kiadni, és azért tart ennyi ideig. Aha, persze. Kíváncsi vagyok!

dante3
Arra nagy szükég van, én inkább a készültségi állapotra lennék kíváncsi!<#shakehead>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kirol
Hát én is nagyon szívesen bemutatnék nekik!

pletyka: egy finn lap szerint a finn Max Payne mozi premierje elõtt (okt.15.) új trailert fognak bemutatni
kirol
Hát inkább nekünk van Wait, de ez már absolutly incredible!

Lassan már csak a topik lesz 4 éves, és akkor hol van még az az x év, ami eltelt a megnyitás és a fejlesztés elindítása között!

kirol
Hát inkább nekünk van Wait, de ez már absolutly incredible!

szucsy89
vagy Alan Wait
Vass Gábor
Ja azt hittem hogy számít hogy odakerült a játék.

kirol
Az semmit nem jelent.

Vass Gábor
Az hogy fentvan elõrendelések között a játék, már több helyen is.

sparrow35
<#szomoru1>

I want to be a mighty pirate ever!

ahhoz már semmi közük nem lesz
sparrow35
Én meg azt ajánlom hogy a Max Payne 3 jó legyen, különben irgum-burgum felgyújtom õket a faszba...<#idiota>

I want to be a mighty pirate ever!

kirol
Nem elvileg tényleg csinálja a Remedy, a MP3-at ezért csinálja más.

Legalábbis ajánlom nekik!

Bullet
Lehetne a játék neve: Alan Fake <#idiota>

kirol
Semmi.

grizzly21
mivan?

Kandurex
<#ravasz1> nincsenek csodák

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Vass Gábor
Most néztem meg a játékot, és a szemem majd kiugrott a helyérõl amikor megláttam a játékot a Cd Galaxisneten, alig akartam elhinni, még is vannak csodák.<#wink>

szucsy89
várni...ezt a szót már megszoktam ebben a topicban:)
kirol
Legalább valami.

small update - várni kell még
hykao
Itt is: magasság jó, szélesség meg kb. 780 legyen.
Prince23
Ez csak minta

kirol
Keskeny, meg minek, ha játék se lesz.

Prince23

banner?

Bence94
besz@rok vakáció miatt nem lesz semmi a játékból látszik ms a kiadó<#levele> és ezt a max payne fejlesztõi.olegéknél (stalker) legalább ezerrel dolgoztak a játékon és nem voltak vakáción most lesz a kieg...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

kirol
B@sszák meg egymást, ekkora egy pénisz fejlesztõcsapatot még nem láttam.
(Kivéve DNF, de az nem érdekel.) Bár már ez is egyre kevésbé.

A nyaralás miatt nem volt még idejük egyeztetni a Micrisoft-al. Ekkora barmokat. :(

Vass Gábor
Hát le vagytok maradva, ettõl sokkal keményebben meg fogtok lepõdni, és egyben nagyon szomorú is.
Hírek\ Alan Wake

kirol
Persze, igaz egy kevésbé ismert apró cég. (Microsoft)

Prince23
Ez októberbe úgy se jönk, túl közel van ahhoz a dátum. Március végén jönki, vhol ezt a dátumot láttam, szal csak 2009 Q1-2

szucsy89
háát én már annyit reménykedtem mióta bejelentették de már kedzem elveszteni a reményt...ennyit halogatni:S nc komolyan...ha kijön megnézem majd tuti de legalább adnának infókat képeket videókat stb amivel fenntartanák a rajongók lelkesedését de semmi:S
Prince23
Hm, köszi. Jó a honlapjuk

van
Prince23
Van már kiadója a játéknak?

kirol
Egy szóval se mondtam, hogy kiadnák, azért írtam, hogy megnézhetjük, nem pedig kipróbálhatjuk!

grebber
Az egy dolog hogy ott lesz a demo ,de ez korántsem egyenlõ azzal hogy ki is fog kerülni publikálva hoy kilehessen probálni.

Next PC upgrade: 2022

kirol
Október 9 elég messze van, de legalább már valami hitegetés van.

Érdekes, hogy ebbõl ott lesz a Demo, míg más mai játékoknál már nem divat a demo kiadása.
Lehet hogy az eltelt 4-5 év alatt sikerült nekik összerakni egy demót és megnézhetjük újra Alan Wake -et a benzinkútnál, amit már kitudja mikor 1 éve talán már bemutattak a 4 magos Intel bemutatóján?

Vass Gábor
Látom észrevettétek a hírt, már éppen idõszerû volt már, hogy kijöjjön valami hír róla.