Alan Wake
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja ez még a régebbi trailer-bõl van, most jöttem rá xD
már csak keresni kellene valakit, aki megcsinálja a flasht
már csak keresni kellene valakit, aki megcsinálja a flasht
nem rossz, csak szerintem kellene hozzá az eredeti videó is
Tudom. :)
Hogy micsoda? Milyen pop up? Az nem lenne jó, pláne, hogy azt mindenki tiltja.
Ha meg bekerülne ide fentre, lassítaná az oldalt.
Ezt hivatkozásként lehetne valahogy, a bannerbõl elérhetõvé téve.
Egy szép flash -es banner kellene kiindulásnak szerintem.
Hogy micsoda? Milyen pop up? Az nem lenne jó, pláne, hogy azt mindenki tiltja.
Ha meg bekerülne ide fentre, lassítaná az oldalt.
Ezt hivatkozásként lehetne valahogy, a bannerbõl elérhetõvé téve.
Egy szép flash -es banner kellene kiindulásnak szerintem.
berakom egy flash lejátszóba, és akkor belinkeltetjük a fejlécbe (?)
amúgy egy banner tényleg kéne, már akartam mondani korábban is
amúgy egy banner tényleg kéne, már akartam mondani korábban is
Nem én csak ilyen srt-t akartam, ami tökéletes is lett a Alan Wake - Cinema trailer 2008 október 1080p -hez.
ja, gondoltam fel akarod tölteni valahova magyar felirattal :)
De ezt minek ráégetni, a film fent van, csak *.srt-be kell rakni és kész.
Amúgy valami kép lehetne a bannerban.
Amúgy valami kép lehetne a bannerban.
felirat ráégetés a filmre, meg feltöltés
helyesírást javítsd majd :)
idegyere=ide gyere
túristák=turisták
õrûlve=õrülve
idegyere=ide gyere
túristák=turisták
õrûlve=õrülve
00:00:11,562 --> 00:00:14,818
<i>Brightfalls. Egy nyugodt és idilli kisváros,</i>
2
00:00:14,853 --> 00:00:19,354
<i>melyet sokak csak a csend és nyugalom
fellegváraként emlegetnek.</i>
3
00:00:33,578 --> 00:00:36,176
<i>A környékrõl eltûntek borzasztóan közel...</i>
4
00:00:36,201 --> 00:00:41,405
Alan Wake! Tudtam, hogy valahonnan ismerõs
az arca, én vagyok a legnagyobb rajongója.
5
00:00:41,435 --> 00:00:44,405
A helyiek azok Al, mindenki utálja a túristákat.
6
00:00:44,589 --> 00:00:46,482
Senki sem kért rá, hogy idegyere Perry.
7
00:00:47,090 --> 00:00:48,960
<i>Csoda történt!</i>
8
00:00:52,278 --> 00:00:55,243
<i>- Én írtam a történetet.
- Doctor Hartmannek igaza van! Meg van õrûlve!</i>
9
00:00:55,284 --> 00:00:58,175
<i>Csak a képzelete szüleménye az egész.
Csak kitalálta az egészet.</i>
10
00:00:58,205 --> 00:01:04,854
<i>Elég kemény lehet tudni... hogy a
szavaid megváltoztatják a dolgokat.</i>
11
00:01:05,702 --> 00:01:07,555
<i>- Ki van ott?
- Itt jön!</i>
12
00:01:07,590 --> 00:01:08,341
Hé!
13
00:01:12,287 --> 00:01:14,172
Istenem! Mögöttünk van!
14
00:01:18,707 --> 00:01:19,767
<i>Alan...</i>
15
00:01:21,036 --> 00:01:22,292
<i>kelj fel!</i>
16
00:01:25,520 --> 00:01:27,307
Te keltettél életre minket.
a többi a te dolgod<#integet2>#integet2>
jók...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
én próbáltam leírni, de nem értek minden mondatot :S
14-15 mp-nél a hirdetõtáblán egy teaser oldal címe olvasható: brightfalls.com
+ megújúlt a hivatalos oldal is, úgynézki ez lesz a végleges logó
14-15 mp-nél a hirdetõtáblán egy teaser oldal címe olvasható: brightfalls.com
+ megújúlt a hivatalos oldal is, úgynézki ez lesz a végleges logó
szerintem mind új, jóak
Na megnéztem a 2005-ös trailereket is, azóta a gépemen van az összes Alan videó HD-ben, de kár volt megnézni.
Kezdek kiábrándulni. :( Míg a lassan 4 évvel ezelõtti videón a grafika überbrutál volt, most visszanézve már semmi extra nincs. A környezet kidolgozása elnagyolt, a fák gázul néznek ki, mint egy origami fa.
A kocsik üvege olyan gáz, mint a Godfather-ben, full fekete, még a szélvédõ is. Stb. :(
Bakker mire kijön 2012-ben, már egy tetris kategóriát fog képviselni.
A sztori persze még mindig érdekes, de ugye eddig még szinte semmit nem tudunk róla. :) Szóval még az is lehet rossz.
Kezdek kiábrándulni. :( Míg a lassan 4 évvel ezelõtti videón a grafika überbrutál volt, most visszanézve már semmi extra nincs. A környezet kidolgozása elnagyolt, a fák gázul néznek ki, mint egy origami fa.
A kocsik üvege olyan gáz, mint a Godfather-ben, full fekete, még a szélvédõ is. Stb. :(
Bakker mire kijön 2012-ben, már egy tetris kategóriát fog képviselni.
A sztori persze még mindig érdekes, de ugye eddig még szinte semmit nem tudunk róla. :) Szóval még az is lehet rossz.
Hát király! De közel nincs az a grafikai minõség, ami a régi trailer-eken volt, nem tudom miért. Na mindegy.
De sajnos ez is a nagy semmi. De legalább valami hír.
Alan wake up!!!
De sajnos ez is a nagy semmi. De legalább valami hír.
Alan wake up!!!
Jó ez a trailer. Tökre Max Payne jut eszembe róla, látszik a motoron is hogy vannak max payne 2 alapjai.
Na meg a készítõkön is hogy elõzõ játékuk mi volt, az animációk a karakterek tökre ugyanolyanok, csak szebbek.
Na meg a készítõkön is hogy elõzõ játékuk mi volt, az animációk a karakterek tökre ugyanolyanok, csak szebbek.
Sejtettem hogy véletlenül sem akció dús trailert kapunk :(
Most büszkék magukra ezzel a trailerrel ellesznek 2010ig!
Most büszkék magukra ezzel a trailerrel ellesznek 2010ig!
Next PC upgrade: 2022
fasza :)
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"
passz, nekem már nincs ötletem
majd csak lesz valami...
majd csak lesz valami...
#428 "A hírt -- amit érdemes még pletykaszinten kezelni-- a finn Pelaaja videojáték-magazin közölte"
Én nem szoktam amiatt sírni hogyha egy csúszik.De amit ezek a csicskacúak mûvelnek az szánalmas már.
Akkor a faszt ígérgetnek ha nem képesek betartani egy kúrva videó bemutatását sem.
Akkor a faszt ígérgetnek ha nem képesek betartani egy kúrva videó bemutatását sem.
Next PC upgrade: 2022
Nem tudom, de lehetne már!
Mondjuk ezzel az állítólagos videóval k****ra nem megyünk semmire, max. ha a végére bele lesz írva a megjelenési dátum!
Mondjuk ezzel az állítólagos videóval k****ra nem megyünk semmire, max. ha a végére bele lesz írva a megjelenési dátum!
lehet csak este lesz a bemutató
Nem hinném.
Max. ha az Egyiptomi premier elõtt is lenyomják! (Amúgy miért ott megy le elõször, nem értem.)
Amúgy USA-ban csak 17-én lesz a bemutató imdb szerint.
Csak balf@szok voltak a GS-en, meg PG-un és 15-öt írtak.
De ha szar az imdb akár ma is lehet.
Max. ha az Egyiptomi premier elõtt is lenyomják! (Amúgy miért ott megy le elõször, nem értem.)
Amúgy USA-ban csak 17-én lesz a bemutató imdb szerint.
Csak balf@szok voltak a GS-en, meg PG-un és 15-öt írtak.
De ha szar az imdb akár ma is lehet.
mas idok vannak regen a jatek adta el sajat magat, most annyi van mint a szemet ezert kell a marketing...
Engem ezek a képek akkor sem izgattak volna fel, ha ezek lettek volna az elsõk, nem, hogy így trailer, ingame videók és tech demo után. Mit kell ezen nézni? Sajnos ez a tendencia kezd jellemzõvé válni, hogy még egy trailert is úgy beharangoznak mintha nem tudom mi történne és ez nem csak játékra, hanem filmre is igaz. Majd akkor csináljanak felhatást, ha a játék érkezik, vagy másik esetben a film. Lassan már az is hír lesz, hogy ekkor meg akkor publikálnak egy-egy screenshot-ot.
nálam még látszik, de nem ugyanaz, csak hasonló
gondolom a trailerbõl van mind2
gondolom a trailerbõl van mind2
Na hát ezt a képet kellett nézni a lentebbi most már nem látszó képen! :)
Ha kevesen vannak, az utóbbi 4-5 évben miért nem sikerült valakit beszervezni? Nem akadt egy árva programozó se?
Ha kevesen vannak, az utóbbi 4-5 évben miért nem sikerült valakit beszervezni? Nem akadt egy árva programozó se?
"Friss: Megjött egy kép a beígért videóból, ami a tényleges grafikát tükrözi, valamint a játék írója, Sami Järvi egy podcast keretében hivatalosan is bejelenti a trailert, és beszél miért tart ilyen sokáig a fejlesztés.
Mivel a játékra vonatkozó jogok a Remedy kezében vannak ezért bármennyi idõt elszöszölhetnek a készítésével, hogy a lehetõ legjobb játékot készítsék, de a késlekedés mögött az igazi ok, hogy a fejlesztõ csapatban kevesen vannak. Ezzel a kis csapattal egykori Rockstar munkatársak is együtt dolgoznak, köztük Navid Khonsari is, aki korábban a GTA 4 digitális mozgásrögzítésén dolgozott, most pedig a hanganyagok felett bábáskodik az Alan Wake munkálatainál. Az új videót pedig azért fogjuk látni, mert a srácok már szerettek volna mutatni valami újat is.
Sajnos csak ennyit tudtunk meg az ötvenperces hangfelvételbõl, amit a Pelaaja oldalán meg is lehet hallgatni, természetesen eredeti finn nyelven."
Mivel a játékra vonatkozó jogok a Remedy kezében vannak ezért bármennyi idõt elszöszölhetnek a készítésével, hogy a lehetõ legjobb játékot készítsék, de a késlekedés mögött az igazi ok, hogy a fejlesztõ csapatban kevesen vannak. Ezzel a kis csapattal egykori Rockstar munkatársak is együtt dolgoznak, köztük Navid Khonsari is, aki korábban a GTA 4 digitális mozgásrögzítésén dolgozott, most pedig a hanganyagok felett bábáskodik az Alan Wake munkálatainál. Az új videót pedig azért fogjuk látni, mert a srácok már szerettek volna mutatni valami újat is.
Sajnos csak ennyit tudtunk meg az ötvenperces hangfelvételbõl, amit a Pelaaja oldalán meg is lehet hallgatni, természetesen eredeti finn nyelven."
én a Chrome-on és a Word-ön kívûl szinte semmit sem ismerek fel
van még ott valami editor, meg egy jpeg kép megnyitva, meg talán egy winamp?
van még ott valami editor, meg egy jpeg kép megnyitva, meg talán egy winamp?