Alan Wake

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Snexi
ezek a trailerbõl vannak

Prince23
10 új kép!!!!

na egyre több infó most már

Vass Gábor
Ez még nem, de semmi újjat nem közöl.

Prince23
Vass Gábor
Ja már éppen idõszerû lesz már.

kirol
Hát a ***** édes ********! Hamarosan több infót is elárulnak! Király!
Már ezt vetítik hónapok óta.

Vass Gábor
kigyütt egy infó róla.

Vass Gábor
Hát csak az E3 lesz ami június 2-tõl 4.-ig tart.

kirol
Hát ez nem valami nagy infó.
Léphetnének már valamit. Lesz mostanában valami játékshow? Kíváncsi vagyok ott lesz e az Alan Wake.

Vass Gábor
a Pgon, de semmi különös.

jah, itt
hol??
Vass Gábor
Infó van!!!!!

kirol
Fakíthatnának már valamit a játékról.

dante3
<#finom>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Snexi
nagyon remélem hogy fake

kirol
http://www.youtube.com/v/BppEM0Q0nFw

Snexi
hogy lehet lejátszani?

kirol
Szerintem is szar lenne FPS-ben.

A videó állítólag a Kuju két éve bejelentett (azóta leállított) PS3 exkluzívjából, a Redwood Falls-ból származik.
info innen

PSN ID: Lord_Mortanius

"nem tudom elképzelni, hogy az, amit imént láttunk, nem az Alan Wake-bõl származzon"
hát én meg eltudom, btw szerintem FPS-ben nagyon szar lenne
kirol
Hosszú évek várakozása után ma végre kiszivárgott egy játékmenet-videó a Remedy mûhelyében készülõ Alan Wake-bõl -- vagy mégsem?
Elképesztõ hogy már több mint három év telt el azóta, hogy a Remedy bejelentette az Alan Wake-et olyan ígéretekkel megspékelve, hogy ez lesz az elsõ játék, ami valóban kihasználja az Intel többmagos processzorainak erejét, ráadásul nemcsak hogy szép lesz, de még egy érdekes történetet is kanyarítanak hozzá. A tavaszi bejelentés óta csak teltek-múltak a hónapok, de semmit sem hallottunk Alan barátunk hollétérõl, csak néhány képet kaptunk tavaly õsszel és azt az ígéretet, hogy hamarosan új információkat közölnek a srácok.

Nos, információkat mostanáig nem kaptunk, de a puffdaddysucks névre hallgató YouTube-felhasználó feltöltött egy hangulatos, bár kicsit unalmas videót, amin állítása szerint a Remedy GDC-s prezentációjának egy része látható.

http://www.youtube.com/v/rZtaWM-GS0s

A cég a videó kiszivárgása után persze azonnal cáfolta, hogy a felvétel valódi lenne, és ha figyelmen kívül hagyjuk a fejlesztõk bejelentését, még akkor is sántít egy kicsit a dolog, hiszen úgy tudtuk, hogy a játék TPS-nézetû lesz. Azonban nem tudom elképzelni, hogy az, amit imént láttunk, nem az Alan Wake-bõl származzon, hiszen a modellek és a hangok túl jól voltak kidolgozva ahhoz, hogy ez csak egy ügyes modifikáció legyen.

Vass Gábor
Hát ja, inkább csinálják meg normálisan minthogy gagyi legyen.

és? inkább csinálják több évig, de legyen jó, mint kiadják félig készen
Vass Gábor
Hát már 2004 óta készítik.

stalkerhez kell hasonlítani, az megjelent :)
Snexi
mért kell egybõl a dukéhez hasonlítani
az késik már 10 éve
ez pedig mennyi ideje is?2éve?

Vass Gábor
Hát nagyon is remélem mert nem tudom mit csinálok velük, ne legyen már ez is olyan mint a duke ha lehetne.

Snexi
a pc-s verzió sem lehet hogy olyan szar állapotban hisz a trailer is abból van
gondolom csak azért hozzák ki elöbb xboxra hogy legalább 1 platformon ne legyen nevetségesen sok a halasztás
nem hiszem hogy túl sokat kell majd várni a pc-s verzióra

Vass Gábor
Akkor nem is jön idén az alan wake pc-re???
Ez ultraszopás.

kirol
A Remedy izgalmas meglepetéssel készül, amelyrõl lerántják a fátylat, amint eljõ az idõ. A GDC 09 még túl korai lenne. 2005-ben jelentették be hangos csinnadrattával a játékot. Azóta nem sok hír érkezett felõlük. Tavaly kaptunk viszont egy tízert és képeket. Azért tart ilyen sokáig a fejlesztés, mert kevesen vannak. Xbox 360-ra még idén várható az Alan Wake. Hardwired

B@sszák meg, ha Xbox-ra kijön hamarabb, PC-re meg még lehet további éveket várni!

Kandurex
nem hiszem, témán belül van

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

reklám-e?
Hali!
Kezdetleges tartalommal, de minden Alan Wake fant vár a Magyar Max Payne Site által üzemeltetett Magyar Alan Wake Site.
Szeretnénk közösséget építeni, szóval akit érdekel, szívesen várunk!
Link

kirol
Új Alan Wake infók láttak napvilágot

A Remedy fõnöke, valamint az Alan Wake projekt vezetõ dizájnere, Markus "MarkusRMD" Mäki elárul nekünk néhány információt a játékról.

A két poszt betöltésével Mäki elég elfoglalt ember, de egy kis idõt mindig tud szakítani, hogy válaszoljon pár kérdésre. Az úriember szerint a második Alan Wake trailer a PC-s verzióból való, ami 1080p-ben készült, a webes eléréshez pedig 720p-re lett csökkentve, viszont a depth of field, valamint a post processing effekteket számítógéppel helyezték a trailerbe. Mäki megjegyezte, ahhoz képest, hogy csak 720p-n fut, az Xbox360-as változat is kielégítõ látványt fog nyújtani. Arra a kérdésre, hogy milyen másolásvédelem lesz a játékban, Mäki nem tudott választ adni, mivel ez a döntés a Microsoft kezében van és valószínûleg nem fog különbözni a többi Games For Windows játék védelmétõl. Alan pedig utolsó fellépése óta új stílust kapott, ami Mäki szerint jobban illik a karakteréhez.

Vass Gábor
Már nagyon.

kirol
Ideje lenne.

Vass Gábor
hát ja, remélem is hogy jönni fog már végre ez a gyönyörûség, nagyon kíváncsi lennék rá már.

PS3-ra? mióta? ja gamekapocs..

amúgy lassan tényleg itt lenne az ideje a megjelenésnek, mondjuk karácsonyra kiadhatnák (persze csak ha kész)
grebber
Idén végre megjelenik az Alan Wake?

A Remedy Entertainment által már 3 éve fejlesztés alatt áll az Alan Wake, amely talán már az idei esztendõben meg is jelenhet PC-re, PS3-ra és X360-ra.

Az író, Alan Wake különös dolgokat tapasztal álmaiban, amelyek késõbb valósággá válnak. Vagy csak mélyen álmodik? A Remedy által fejlesztett játékról igen keveset tudni, ám úgy tûnik, hogy remek szórakozást fog nyújtani a horror és thriller kedvelõinek, ha végre valahára megjelenik. A fejlesztõk elmondása alapján az idei esztendõben végre megjelenhet a játék, egyes értesülések szerint valamikor az õsz tájékán. Reméljük, hogy idén tényleg betekintést nyerhetünk Alan rémekkel teli világába.

info: Gamekapocs

Next PC upgrade: 2022

Vass Gábor
Jöhetne már valami belõle, régen volt már szó róla.

a fejléc sarkát kitolta, de így már jó
thx! Kandurex
Kandurex
fix,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

kirol
Mi lóg ki? Nálam király!

nem rossz, csak a szélességét vissza kéne venni 790-re mert így kilóg
kirol
Berakatom fentre bannernak, ha nem baj.

kirol
0Fritz0 készített egy ilyen bannert:

Szerintem nagyon jó! Bár nem olyan, lett, mint amilyen én akartam.

Szerk: hogy lehet ide flash-t beszúrni?

kirol
Én se! :D

De az ötlet rész is fontos! :D

OK de még mindig ott tartunk, hogy ki csinálja meg?
én flash-hez nem értek, te igen?
kirol
És amikor ez lemegy, akkor jöhetne be egy állókép. Amin mondjuk idõnként besötétedne és átvonulva a fénycsóva.

Szerintem.