1735
-
#815 Hát van egy pár. -
#814 sok hir van... -
#813 Van egy hír a gamestaron is. -
#812 háát ez nemsok. -
#811 Aha az nem sok. -
#810 12670 tehát kutyát nemérdekli a pc-s verzió! -
#809 A petíció hol tart? -
#808 jah de faszomért lett nálam béka, nem is ide töltöttem fel!!! -
#807 12663 Total Signatures máig. Na ez sokat ért! -
#806 Bocs, de ezen rohadt nagyot röhögtem! :D
Másik óriási poén az utolsó mondat:
"A legújabb értesülések szerint a Max Payne készítői vásárolták meg a nagysikerű, ám sajnos mindössze egyetlen részt megélt halálos autóverseny, a Death Rally jogait. Sajnos mindössze ennyi információ látott napvilágot, így nem tudni, hogy esetleg egy teljes árú folytatás vagy egy digitalizált és csak letölthető feldolgozás készül a Remedy boszorkánykonyhájában, ám mindkét verziónak örülne az egyszeri játékos. Mindenesetre a fejlesztők bejelentették, miszerint az Alan Wake a vártnál hamarabb jelenik majd meg, így lesz idejük az autóversennyel foglalkozni.' -
mczolly #805 Na így kell egy topicot szétoffolni. (Én is beszálltam :( ) -
pauly #804 :DD -
#803 :D -
#802 érdekes
de elötte kép volt. -
vzajcev #801 Kész is a béka -
#800 ennyi faszomat rámennének a lusta emberek, hogy kép beszurása...
bebaszni a linket ossz ennyi.
-
#799 én meg nem értem miért ezt a szar - kibaszott - geci békás megoldást használják sokan manapság..
lofaszt nem hallottak még a képfeltöltő oldalakról, vagy a link beszúrásáról?????????
O_o -
#798 Annyira remegett a keze a látottak alapján, hogy véletlenül az kimaradt a képből. -
ldavid #797 nincs a képen PC -.- -
#796 nem értem hogy egyesek ennyi év után sem jöttek rá arra hogy hogyan kell megnézni az ilyen képeket normálisan -
#795 A béka? -
#794 hát ez egy óriási poén volt -
#793 Simán lehet pc elől játszani ezzel a játékkal, így
http://img230.imageshack.us/img230/8318/20091004153.jpg -
mczolly #792 Ha érdekel valakit, az eurogamer-es prezentációhoz csináltam magyar feliratot: katt ide -
#791 és sárga mint a pc-n mi?:D -
#790 :DDDDDD -
#789 há'persze hogy van. -
#788 Az xbox kontrollerén van "Y" gomb?
Csak mert ott van a videón, hogy: "Press Y to reload weapon" -
#787 Kölcsön kell kérni egy dobozt és azért is lewarezolni rá a játékot, ha ilyen f@sz a microfos és csak hülyített az egyidejű PC-s verzióval. -
#786 Még szép, hogy lesz PC-re is, nem értem mit kell tojni -
ApPa123 #785 ja olvastam:P -
#784 Remedy - Elkészült az Alan Wake!
Nehéz dolog nulláról, teljesen új játékot fejleszteni. Megtanulta ezt a Remedy is. Az Alan Wake már 2005-ben bekerült a köztudatba, azóta egyre érdekesebb, egyre durvább infók jelentek meg róla. A Remedy úgy látszik nagyobb fába vágta a fejszéjét, mint azt hitte, hiszen a PC-s verzióra egyelőre nem is maradt erejük.
A Microsoft természetesen az Xbox 360 verziót favorizálja, de a Remedy szerint még nem kell temetni a PC-s Alan Wake-t sem. Talán majd fél év múlva. A lényeg azonban, hogy az Alan Wake gyakorlatilag elkészült, már csak finomítgatnak rajta itt-ott. A tavasz megjelenés tehát elméletben nincs veszélyben, aztán majd meglátjuk mi lesz az Alan Wake sorsa...
info: Gamestar -
#783 Szerintem sokan vannak PC-sek, én is várom nagyon, mert most csak PC-m van:) -
ApPa123 #782 Látom nem csak én remélem h mg kijön pc-re -
#781 LOL faszi aki magyaráz közbe enyhén Basshunteres csávó beütésű. -
#780 Na ja, arra hogy legyen star craft 2höz lan meg van 100ezer aláírás, hiába a világ más részein az ilyen stílusú játékok inkább konzolra érdeklik az embereket. Mellesleg mire ez kijön már 30ezer lesz egy arcade box (az se rossz)... -
#779 ez kurva jó vidi. -
Hellsing47 #778 Exclusive Presentation -
#777 haha -
#776 Még csak 11243 van.