Alan Wake

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vass Gábor
Ebben az évben jönnek a dlc-k bõl az elsõ ezerrel várjuk.

kirol
Most innen a kicsi sávszélesség miatt nem tudom megnézni, de ha tényleg új, akkor már legalább ha játszani nem is fogunk vele, végignézzük az egész játékot.

grebber

Next PC upgrade: 2022

kirol
Vass Gábor
xdxd

Narxis
XD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vass Gábor
Azzal meg hogy???, amikor csak nézni lehet. hehehehehehe

kirol
Avval!

DarkSector
jah és a videókkal játszottatok...értem...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kirol
Természetesen nem, csak láttam az összes videót.

DarkSector
csakis azért kérdem, mert tudtommal meg sem jelent még a demo se...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Noninnyó
Baromi jók az új videók, állati jó játék lesz ez. Para az van bõven benne, lefossuk a bokánkat is majd néha 😊).
Asszem tavasszal veszek én is egy xbox-ot, ez kihagyhatatlan lesz.
Remedy, csak így tovább!

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

DarkSector
hol?
van demo?

kirol
Igen.

Én is játszottam már vele.

DarkSector
miért játszottál már a játékkal?

kirol
Durván bescriptelt a cucc, de a történetvezetés miatt gondolom muszáj.

Az nem tetszik benne, hogy amikor belassít a játék, és a kamera ráfordul a támadónkra, akkor vagy pancser a játékos, vagy hülyeség az, hogy esélye nincs kitérni az elsõ ütés elõl. Így fejbeb@sznak egy baltával, de mész tovább, mintha mi sem történt volna. Ahelyett, hogy ha jó a reflexed, egybõl kitérnél.

Az is gáz, hogy az aljnövényzet Alan elõtt 1 m-re "épül" ki, ahogy megy.
Bár gondolom ez az xbox miatt van, hogy bírja a textúrát.

Nekem bejön. Egyre jobban úgy értem, jövõ év elején ,lezs egy xbox-om.

kirol
kirol
Alan Wake 18 perc játékmenet videó:

Vass Gábor
de a játékról van, az hogy nem lehet tudni a végét.

Vass Gábor
Hát van egy pár.

DarkSector
sok hir van...

Vass Gábor
Van egy hír a gamestaron is.

DarkSector
háát ez nemsok.

Vass Gábor
Aha az nem sok.

grebber
12670 tehát kutyát nemérdekli a pc-s verzió!

Next PC upgrade: 2022

Vass Gábor
A petíció hol tart?

DarkSector
jah de faszomért lett nálam béka, nem is ide töltöttem fel!!!

kirol
12663 Total Signatures máig. Na ez sokat ért!

kirol
Bocs, de ezen rohadt nagyot röhögtem! 😄

Másik óriási poén az utolsó mondat:

"A legújabb értesülések szerint a Max Payne készítõi vásárolták meg a nagysikerû, ám sajnos mindössze egyetlen részt megélt halálos autóverseny, a Death Rally jogait. Sajnos mindössze ennyi információ látott napvilágot, így nem tudni, hogy esetleg egy teljes árú folytatás vagy egy digitalizált és csak letölthetõ feldolgozás készül a Remedy boszorkánykonyhájában, ám mindkét verziónak örülne az egyszeri játékos. Mindenesetre a fejlesztõk bejelentették, miszerint az Alan Wake a vártnál hamarabb jelenik majd meg, így lesz idejük az autóversennyel foglalkozni.'

Na így kell egy topicot szétoffolni. (Én is beszálltam 😞 )

😄D

Kandurex
😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DarkSector
érdekes
de elötte kép volt.

Kész is a béka <#idiota>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

DarkSector
ennyi faszomat rámennének a lusta emberek, hogy kép beszurása...
bebaszni a linket ossz ennyi.

DarkSector
én meg nem értem miért ezt a szar - kibaszott - geci békás megoldást használják sokan manapság..

lofaszt nem hallottak még a képfeltöltõ oldalakról, vagy a link beszúrásáról?????????

O_o

kirol
Annyira remegett a keze a látottak alapján, hogy véletlenül az kimaradt a képbõl.

nincs a képen PC -.-
Snexi
nem értem hogy egyesek ennyi év után sem jöttek rá arra hogy hogyan kell megnézni az ilyen képeket normálisan

kirol
A béka?

Snexi
hát ez egy óriási poén volt

zola2000
Simán lehet pc elõl játszani ezzel a játékkal, így

http://img230.imageshack.us/img230/8318/20091004153.jpg

A

Ha érdekel valakit, az eurogamer-es prezentációhoz csináltam magyar feliratot: katt ide

DarkSector
és sárga mint a pc-n mi?😄

DarkSector
😄DDDDD

Maxtreme
há'persze hogy van.

kirol
Az xbox kontrollerén van "Y" gomb?

Csak mert ott van a videón, hogy: "Press Y to reload weapon"

kirol
Kölcsön kell kérni egy dobozt és azért is lewarezolni rá a játékot, ha ilyen f@sz a microfos és csak hülyített az egyidejû PC-s verzióval.

Prince23
Még szép, hogy lesz PC-re is, nem értem mit kell tojni