Alan Wake

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja olvastam:P

grebber
Remedy - Elkészült az Alan Wake!

Nehéz dolog nulláról, teljesen új játékot fejleszteni. Megtanulta ezt a Remedy is. Az Alan Wake már 2005-ben bekerült a köztudatba, azóta egyre érdekesebb, egyre durvább infók jelentek meg róla. A Remedy úgy látszik nagyobb fába vágta a fejszéjét, mint azt hitte, hiszen a PC-s verzióra egyelõre nem is maradt erejük.

A Microsoft természetesen az Xbox 360 verziót favorizálja, de a Remedy szerint még nem kell temetni a PC-s Alan Wake-t sem. Talán majd fél év múlva. A lényeg azonban, hogy az Alan Wake gyakorlatilag elkészült, már csak finomítgatnak rajta itt-ott. A tavasz megjelenés tehát elméletben nincs veszélyben, aztán majd meglátjuk mi lesz az Alan Wake sorsa...

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

bogyoka
Szerintem sokan vannak PC-sek, én is várom nagyon, mert most csak PC-m van:)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Látom nem csak én remélem h mg kijön pc-re

grebber
LOL faszi aki magyaráz közbe enyhén Basshunteres csávó beütésû.

Next PC upgrade: 2022

zola2000
Na ja, arra hogy legyen star craft 2höz lan meg van 100ezer aláírás, hiába a világ más részein az ilyen stílusú játékok inkább konzolra érdeklik az embereket. Mellesleg mire ez kijön már 30ezer lesz egy arcade box (az se rossz)...

A

Vass Gábor
ez kurva jó vidi.

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Narxis
haha

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vass Gábor
Még csak 11243 van.<#rinya>

Hát elég felháborító, hogy csak konzolra jön ki. Bár az elmondottak alapján ez inkább a kiadó, mintsem a készítõk hibája.
Vass Gábor
http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200908&id=72

Shep
Ja és ha megkérhetlek ne használd rám ezt a jelzõt! (az egy dolog, hogy hülye vagyok, de neked nem engedtem meg, hogy egy nyilvános helyen ennek hangot is adj ennek, ugyanis nem vagy se apám, se anyám, de még csak a haverom sem) Na örvendtem!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Az a baj, hogy õ komolyan írta :) Ajánlom figyelmedbe a topicját és majd megérted :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kirol
Te hülye vagy!

Most azt hiszed õ komolyan gondolta? Én meg ráadásul csak poénból írta mezt arra a hsz-re, amelyikben perelni akartak.

Shep
Hát ezek aztán biztos meggyõznék az esküdtszéket, mikor hitegettek, milyen vásárló lett megtévesztve, egyáltalán mit vásárolt? Õk nem vállaltak irányunkba semmit szóval az ilyen beperelem dumákkal csak magatokat röhögtetitek ki.

Vass Gábor
Na ja.

DarkSector
utána meünk a gears of war 2 peticióval....:D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vass Gábor
Az nagyon jó, minél többet.

DarkSector
én alá tudok írni más helyett is, ha ez számít valami...:D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vass Gábor
legutolsóra 6400 volt az állás.

Vass Gábor
Tényleg írjátok azt is hogy legyen benne multi is.

Serpa
láttom ^^

amúgy összejöhet akárhány voks, multi magasról tesz az ilyenekre.

kirol
Ezzel csak beperelhetném õket, arra írtam. Nincs nekem 4 magos procim, nem vagyok hülye, csak példának írtam. :D

Láthatod, hogy C2D E8500-am van. :D

Vass Gábor
Na gyüjtsétek már a szavazatokat.

Serpa
miért nem xboxra ruháztál be?
vagy vártál volna a 4magossal amikor kijön pcre.

kirol
Hitegetés, megtévesztés, vásárló félrevezetése, stb. csak úgy most ennyi jut eszembe. Egy jó ügyvéd és nyersz.

Pl. én hittem nekik, jóhiszemû voltam ,és mivel nagyon vártam, már az intel prezentáció után vettem egy 4 magos CPU-t, hogy zsír jól fusson. Erre kiderül, hogy nem is lesz. Vagyis hiába vette mmeg a CPU -t. Stb.

Vass Gábor
Hát hogy nem jön pc-re.

Narxis
Petíció a PC-s Alan Wake-ért

hahaha, mintha bármit is érne

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

megveszi az X360-ast és majd perel, mert nem megy neki PC-n <#hehe>
Shep
Mégis milyen alapon perelnéd be õket? Néha olyan vadakat írsz, hogy szerintem meg te sem hiszed el õket.

Vass Gábor
Hát azért meg kell próbálni, azért van.
Ha nem fog kijönni a játék, én beperelem õket az tuti.

Shep
Egyébként szerintem szódát nem érnek az ilyen petíciók.

Vass Gábor
Majdnem 300-ezren akkor mindenki tegye le a voksát és nyertünk.

Vass Gábor
Ti mennyien vagytok?

Shep
4004 hát ez édes kevés.

Vass Gábor
Akkor mire vártok, ti is vagytok több 10 ezren, vagy 100.000-is.

kirol
Így van! :D

3088 aláírás kurva kevés. Ide 100 ezer nagyságrendû kellene, hogy érjen is valamit.

Vass Gábor
Mindenki szavazzon, és akkor gyõzünk.

Vass Gábor
Vass Gábor
<#vigyor><#vigyor>

DarkSector
akkor jo...:D

Vass Gábor
Aha értem.

DarkSector
énisigyvoltam vele...
meg a cod6 mizériávalis...

Vass Gábor
Hát ja, teljesen.

DarkSector
és nehezen tudod elfogadni...

Vass Gábor
Hát ja, az igazság az mindig fáj.

DarkSector
bárcsak neked lenne igazad...

DarkSector
:D

Vass Gábor
Oké azt is teszem.