Alan Wake

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
"Egyszerû a képlet jó játékot kell csinálni és akkor megveszik az emberek ennyi."

pl mit vettek meg pécére az elmúlt évben 3-4 milliós példányba? ami a gémer pécés parkot nézve sem olyan nagyon magas szám.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
8 millió, és 3%-a pc.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Jó de 7 millióból 12% nem rossz, és elég szép bevétel. Egyszerû a képlet jó játékot kell csinálni és akkor megveszik az emberek ennyi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
DarkSector
GFWL, nálam van, csak éppen nem magyar nyelvû.
és a GFWL az nem csak alan wake-hez jó.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bence94
rohadjon meg a microsoft és a remedy<#falbav><#boxer> nagyban hírdették, hogy dx10 meg többmag vista...hatalmasat csalódtam a remedyben a fejlesztési idõt tekintve is.a microsoft pedig egy képmutató.minek van akkow games for WINDOWS (LIVE) ha csak xboxra jön és esetleg pc-re valamikor ? arról nem is beszélve, hogy live nincsen magyarországon !

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

zola2000
De hát pont a játékosokat nézik, az üzletekbõl az jön hogy pcre a játékosok csak a simset és az mmokat szeretik, ezért csak simsek és mmok mennek arra a platformra.

Mellesleg a pcre portolás költségei persze hogy visszajönnének, de ha te vállalkozó lennél és ajánlanának neked egy munkát ami neked pénzbe és sok munkába kerül, de a költségeid fizetnék csak alig lenne hasznod, gondolom azt te is szívesen bevállalnád, vagy ha a munkahelyeden mondanák hogy szombaton maradj túlorázni, de csak az átlagfizetésed felét kapnád arra a napra, gondolom azt is szívesen vállalnád...

A

DarkSector

Prince23
Hát ezzel mélységesen egyetértek. AvP pl simán konzolon megfelene egy dx 10 technek. amiket írnak róla, meg én is látom a vidiken

grebber
Sokak szerint (eladási mutatok szerint) egyszerûbb és olcsóbb egy konzolt fenntartani mint egy pc-t ezért ez a nagy különbség!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Modern Warfare 2 -bõl is csak 12% volt pc-s eladás. Pedig én is és sok sg-s fórumozó és haver is hozzájárult. Azért egy 30-40%-ot illett volna kihozni pc-s eladásból (mw2)

grebber
Látom nem érted mitõl dolgoznának ingyen? Portolás nekik lószar összeg pc-re biztos az életemet teszem rá hogy annyit eladnának hogy visszahozza és +ban legyenek.Ezért írtam kicsit nem becsülik kapzsi szemétládák mást szó nincs rá!

Totti5
EA Sport érdeke hogy a játékosok kedvében járjon, ennek érdekében mindent megtesz ( konzolon ).

Játékos=pénz, ha nincs pénz nincs játékos, nincs játék... ha látja hogy a többi platformon az emberek megveszik, de apécén pedig nem akkor nem fog azzal foglalkozni, hanem inkább minden erõforrását abba fekteti ahol a játékosok ezt meghálálják. Gondolom te sem szeretsz ingyen dolgozni.

Ez egy hosszú folyamat eredménye hogy mára ide jutott a platform és közte az EA sport, de amúgy ha megnézed nem csak EA hanem 2k sport játékok sem jelennek meg már pécére. Top Spin 2 még megjelent, meg a TRop Spin 3 már nem, vannak ötleteim hogy miért és lehetne sorolni, UFC, sKate stb...

grebber
Nem a warezosokat védem de az EA ezt a pc-s sportjátékos kivonulást csak magának köszönheti.Ne adják már el 5 éven keresztül ugyanazt a szart.Még grafikát sem voltak képesek fejleszteni.

Továbbra is azt mondom pc-re portolás árát simán visszahozza egy pc-re kiadott konzol game.De aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli.
Bárcsak kiadó/fejlesztõ vagy akármi lehetnék ilyen biztos nem lenne!
Mert én a játékosok érdeket tartanám szem elõtt nem csak a pénz pénz pénz ha és a pénzt.

Totti5
Nézzük az EAt.

Ott van a FIFA. Konzolra elmegy kb 90%a az eladásoknak, pécére a maradék 10%. Az EA leszarja a pécés verziót, mert ha nem veszik akkor minek erõlödjön? pécén is vehetnék, csak a játék döntõ többsége a warezon köt ki sajnos, ami egy kiadónak fejlesztõnek a legrossszabb ami bekövetkezhet, így szépen elpártolnak a platformtól vagy nem fektetnek bele annyi pénzt, lásd EA sportjáékok melyek java pécés ki sem jön már, másik részébe meg annyi munkát fektetnek amennyit a platform megérdemel. World Cup már meg sem fog jelenni pécére.

DarkSector
mien rendszerre gondolsz, ami kitörli a konzolokat?
én lehet rosszul látom, de pont fordítva kellene félnünk, mert a konzolok törlik lassan a pc-t (persze csak játék fronton)

grebber
De azt nem tudom megérteni hogy itt ugye a pénzrõl szól minden.
Jó oké konzolom több milla elmegy.De mivel pc-n készítik nomrális portot simán lehetne csinálni belõle.

Ha pc-n eladnak belõle 300ezret már szerintem minimum 3x-osát visszahozta a portolásra forditott összegnek.De nem értem minden egyes pc-re kiadott játékon multimilliárdosok akarnak lenni?

Totti5
És kik tüntetnék? az a pár tízezer aki megvette volna, de legyen 300 ezer és akkor sokat mondtam, vagy az a 5 millió aki lewarezolta volna? mint az MW2 esetében?

Totti5
"Nagyon pénz szûkében lehetnek ha így akarják rávenni az embereket hogy konzolt vegyenek!"

vagy csak nem akarják odadobni a warezvájú elé, amibõl te is kétpofával veszed ki a részed... azért vicces hogy a pécés kiadás visszatartásából pénzhiányra apellál valaki, amikor egy multi cím a konzol-pécé eladások arányában a pécés része elenyészõ vagy igen kevéske

Ubisoft eladások friss

Európa - 48%
Észak-Amerika - 44%
Egyéb - 7%

Xbox 360 - 26%
PlayStation 3 - 26%
Wii - 21%
Nintendo DS - 14%
PC - 6%
PlayStation Portable - 4%
PlayStation 2 - 1%

aztán lehet csodálkozni hogy miért van hanyagolva a pécé, meg szidni mindenkit...

Vass Gábor
Tüntetést kéne szervezni, hogy addig nem nyugszunk le amíg megnem csinálják a pc.-s portot.

Vass Gábor
Hát igen azt hiszik ezek a tetvek, hogy konzolon nem lehet varezolni, nem a nagy lófaszt, elég ránézni a Pirateclubra, és kész.
Birom az ilyen hülye szar kifogásokat.
Na de majd tíz év múlva mi is játszunk vele, amikor is kifejlesztik azt a rendszert, és akkor törlõdnek azok a buzi konzolok.

kirol
Mocskok!

grebber
Nagyon pénz szûkében lehetnek ha így akarják rávenni az embereket hogy konzolt vegyenek!

Mindegy az a tudat vigasztal hogy konzolos haverok lewarezolják!És ha ez így megy tovább akkor csak azt érik el hogy egyre több lesz a warez konzolon!

Vass Gábor
Elmennek a jó kibaszott annyukba szemét kurva microsoft, pedig arról volt szó hogy majd a megjelenése után döntenek róla, erre tessék.
Hazudós mocskos dögök.

felony
Akkor itt az ideje rendelni egy boxot a golemesektõl.

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

grebber
Akkor áthelyezhetõ a konzolos részlegre a topik!

Prince23
Narxis
szopás

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vass Gábor
http://www.strategyinformer.com/news/6978/microsoft-alan-wake-will-no-longer-be-coming-to-the-pc

Neogan
Passz, sztem van benn ingame is, pl a fáklyás rész.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

DarkSector
oh bakker ebben van ingame is vagy mind cg?
mert iszonyat jól nézne ki, ha ien lenne a játék is.

Neogan
http://www.youtube.com/v/xMNdIKIATdg

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Vass Gábor
21.-én lesz az Eu-ban.

DarkSector
jah télleg.:D

Prince23
Neked van már :D

DarkSector
akkor kell vennem egy xboxot...:)

Prince23
Május 16-án jön ki a normál. de csak boxra :D

Narxis
<#wow1>

DarkSector
nem is lesz, ha lesz akkor pc-re.

Snexi
nincs

grizzly21
meg a vegen emiatt veszek xbox-ot...ps3-ra sincs bejelentve ugye?

Vass Gábor
Csak legyen már május.

Narxis
Bizony.

Vass Gábor
Ez nagyszerû.

grebber

Vass Gábor
Szerintem is, csak legyen már május!!!!!!!!!!

Narxis
Ja ja, jó lesz.

Vass Gábor
Ja ja végre már valami hihetõ is mi?

Narxis
állati