Alan Wake

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
eddig 16.000 szeretnék megvenni a hivatalos aláírással a AW-et. Ebbõl úgy tûnik nem elsz semmi. kevés biztatás ez a remedynek

BaLeeX
Ejj, a hír után most mehetnék Xboxot venni...
Még jó, hogy már pár hónapja vettem.

Ezt a játékot nem szabad kihagyni.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Vass Gábor
Jó lesz annak 20.000-nek is darabja.

grebber
65 guriga tokkal vonóval flashelve/chipelve kinek mi hogy tetszik onnantól 350ft/játék<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Vass Gábor
Hát az nagyon drága az a baj a játékaival együtt.

grebber
Gears of War 2 és a Fable 2nek is várják a végét már mióta.El kell felejteni vegyél konzolt ha annyira érdekel a game!

Vass Gábor
De azért várjuk ki a végét.

Shep
Én nem mondtam, hogy nem több a warez, de több a gép, nyilván több a warez is, a pontos arányok az érdekesek. Ezt meg még senki nem támasztotta alá.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Na figyelj, most már direkt áthoztam egy statisztikát a Modern Warferrõl (tudjuk h veszik pcnn is, és boxra is)

a honlapot nem árulhatom el, elég csak annyit tudni, hogy magyarország legforgalmasabb torrentjérõl hoztam a statot.
Két verzió jelent meg az MW2-bõl mindkét platformra. és ebbõl mintegy 34.000 letöltés ment végbe PC-re és Xbox360 csak 1200 db. Na errõl ennyit, én már rég beismertem, hogy pc-n több a warez, hiába van sok pc-s, nem vesz játékot, pedig ennek függvényében azért nõnie kéne az eladásoknak is. Hozzak külföldirõl is? inkább nem tenném, sokkot kapsz

Shep
Ja és azt se felejtsük el ,hogy a PC-sek nem kis része MMORPG-s azokat meg annyira nem izgatja más játék és õk azért megvették eredetiben a játékot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
De miért? Fogd már fel,hogy nem mindenki játszik a gépen!!!!

DarkSector
jah értem, mert november 21.-én még elég szarul ált ez a %.
amúgy a magyarázat erre, hogy az elején még lehetett warezzal eredeti szerókra menni, utána meg nem.
és ezért nõtt az a %. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Honnan tudod, hogy kevesebben warezolnak? Ha hozol nekem valami bizonyítékot, hogy van x db PC-s akinek mennek az újabb játékok a gépén és ebbõl x-y warezol. Ezzel szemben van 38 millió boxos és ebbõl 38millió - z warezol akkor elhiszem, addig csak találgatás az egész. A letöltések számából meg marhaság kiindulni. Ilyenkor mindig azt a példát tudom felhozni ,hogy nem azért járok évente 1-2-3x moziba, mert a többi filmet letöltöm, hanem azért mert kb. ennyi olyan film van ami megéri a jegyárat. Mikor nem volt netem akkor is ennyiszer mentem. Zene szintén, nem azért nem veszek CD-t mert letöltöm a netrõl, hanem azért mert nem hallgatok CD-t. (netes rádió megoldja). Ha nem lenne warez pár %-al többen vennének játékot és kész, nem lenne milliárdos plusz bevétel.

Prince23
Még decemberben olvastam, asszema gamepodon vagy a gamestaron... bár mára biztos felment legalább 20%-ra. remélem. ezért annyit megérdemel, hogy vérpistike vegye meg az mw2-õt pc-re

DarkSector
ezt a 12%-ot hol írták?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Na meg ott van az MW2. Szemtõl híttem, hogy most az egyszer PC-s rekord lesz az eladásoknál pc-re. és nézzetek oda nem:P mindössze 12% PC eladás. Ennyit errõl. ez már felháborító. a konzolos verziók meg 60% +

DarkSector
X-en megfogták az embereket a bannolással, és ez nem egy elhanyagolható dolog fõleg egy multis játék esetében.
amíg így marad hogy bannolni tudják a konzolokat, ez a szám soha nem fog drasztikussan emelkedni.

Én inkább azon vagyok ledöbbenve, ha már megveszik eredetiben, akkor miért nem pc-re, hiszen fps...és ugye egér + bill. és olcsóbb is.
nah ezt nem értem.

Totti5
A géppark növekedésével ( pc ) az eladásoknak is növekedni kellene nem pedig osztódnia. Vágod?:)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Prince23
Nyílván ez benne van a pakliban... de boxon akkor is kevesebben warezolnak. nyílván idióták a játék kiírásához, stb. nem olyan egyszerû ám boxra kiírni játékokat.
meg ugye van két fajta box típus. van a normál és a hekkelt. na és a normál boxot többen veszik. ezt is figyelembe kell venni.

DarkSector
ez igaz, nem a versenyen van a lényeg, hanem hogy ez miképpen hat majd a többi rész megjelenésére. és nemmásképpen az egyébb játékok megjelenésére.

Shep
De figyelj már ide azt ugye vágod, hogy sokszor több PC van, nyilván több a warezos is. Több disznó többet eszik. 38 milló boxosból, jóhogy nincs 60 millió warezos. Gondolkozzál már!

Prince23
Na jó red alerttel most nagyon rossz példával jöttem, amikor 150x annyian töltötték le pc-re mint 360-ra XD

Totti5
Az érem egyik oldala hogy mennyivel többen töltötték le a másik az hogy mennyivel kevesebben vették meg.

DarkSector
4x több a leírtak szerint.

Prince23
Lásd bittorrent vagy látogass el külföldi törrent oldalakra vagy magyar oldalra és vesd össze mondjuk a Red Alert 3-at mennyien töltötték le Xboxra és mennyien pc-re... ez csak egy példa a sok közül. És látod az eredményt

Shep
Honnan tudod? Megszámoltad?

DarkSector
amúgymeg ki az a bittorrent? az valós adatokat tud mutatni? kérdezem én.

Prince23
Ha PC-hez viszonyítod, akkor kurvára kevés a boxos warezoló

Shep

Jó a 4x több tényleg kamu :) De az arányok jók, az persze más kérdés, hogy az 500 millió PC-bõl mennyin nem fut a COD, de hát ugye így lehet kamu eredményeket gyártani. Mindenesetre konzolon is rengeteg a warezos, mint kiderült nem is kevés.

Totti5
Hát ez tényleg harr harr szintû volt:D

DarkSector
ez igaz, viszont ebben benne vannak a töbször letöltött cod-ok is.
teszemazt, havernak pl volt hogy feltette, valami nem volt jó, utána megint letöltötte, mert az iso-t nem tartotta meg telepítés után.
és akkor még nem beszéltünk hogy pc-n 3 változat volt, és jöttek rippek, stb.
vagyis ez nem 4.100.000 embert jelent, remélem érti mindenki mit akarok ezzel mondani.

DarkSector
igaz lenne, ha 38millio pc-ssel számoltál volna...:D

Shep
Amúgy érdekesség képpen:
Eladtak 38 millió xboxot ebbõl 970e-n letöltötték a call of duty MW2-t durván minden 39. boxos warezolta

Van a világban durván 500 millió PC letöltötték a CoD MW2-t 4,1 millióan, durván minden 121. PC-s lewarezolta.

Mi következik ebbõl? Több a warezos boxon, ráadásul 4x több Harr-Harr-Harr :) :DDDDDDDDD

Totti5
Semmit.

Shep
És ebbõl mit kell látni?

grebber
Csakis azért van mert a konzolosok lusták letölteni és kiírni!Ennyivel jobb a pc- ott ki sem kell írni!<#eplus2>

Totti5
Kalóz Toplista 2009

Az összesítés természetesen nem teljes, hiszen "csak" a nagyobb torrent-oldalak forgalmából válogat. A számok még így is egészen elképesztõek, különösen PC fronton, ahol a Modern Warfare 2 alulról súrolja a játék novemberi Xbox 360-as eladási rekordját - csak éppen ezekért a példányokért egy árva petákot sem fizettek.

DarkSector
lehet félreértelek, de a warezt mibõl lehet megállapítani, hogy hogy aránylik az origihez?
max megsaccolni lehet, de az origire kell támaszkodni, mert az ad pontos adatokat

Totti5
Nem mindegy hogy a warez-origi aránylik az 1:5höz vagy 5:1hez. Igen 360ra is letöltötték 1 millióan, csak ott elment 5+ millió a boltokból.

DarkSector
( igazából több fogyott 360ra, de az arány legyen egyenlõ )
igazából nem egyenlõ. x360-ra is van ám warez és a warez nem bevétel, és nem tekintik eladásnak sem. a fejlesztõk meg ezt veszik figyelembe.

Narxis
Én szeretek PC-n játszani, de ez a petíció annyira szánalmas....

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Shep
Nem mondtam ,hogy nem, de a lényeget amit magyarázni próbálok érted?

Totti5
PS3 és X360 ezt 4 év alatt teljesítette. A pécés listán van egyátalán ebbõl az idõbõl származó játék?:)

Totti5
COD MW2õt annyian warezolták le pécére mint amennyi 360ra fogyott ( igazából több fogyott 360ra, de az arány legyen egyenlõ )... nem pár száz ezret, hanem 5 milliót.

Pécé exek sem produkálnak kiemelkedõt, szóval nem kell a konzolra fogni, azt meg hogy nem veszik nem jelenti azt hogy nem zabálják az emberek, hisz megvannak õrülve a CODért NFSért pécén is ugyan úgy, mert ezeknek van a legnagyobb befogadó bázisa, csak a jórésze ott warezon köt ki.

Shep
Utolsónál szekció a PC-s játékok, bár gondolom, mindenki rájött magától is :)

Shep
Egyébként meg
The top selling Xbox 360 games.

* Halo 3 (8.1 million)<24>
* Gears of War (5 million,<25> may include PC version)
* Gears of War 2 (5 million)<26>
* Call of Duty: Modern Warfare 2 (4.7 million)<27>
* Grand Theft Auto IV (4.074 million approximately: 3.29 million in US,<28> 750,000 in UK,<29> 34,000 in Japan)<30>
* Call of Duty 4: Modern Warfare (3.772 million approximately: 3.04 million in US,<31> 78,000 in Canada,<32> 54,742 in Japan,<33> 600,000 in UK)<34>
* Call of Duty: World at War (3.35 million approximately: 2.75 million in US,<28> 600,000 in UK)<34>
* Halo 3: ODST (3 million)<35>
* Forza Motorsport 2 (2.674 million approximately: 2.23 million in US,<19> 31,255 and 100,500 Platinum Collection,<33> 12,600 in Canada,<36> 300,000 in UK)<37>
* Fable II (2.6 million)<38>
UK)<34>
* Call of Duty: World at War (3.35 million approximately: 2.75 million in US,<28> 600,000 in UK)<34>
* Halo 3: ODST (3 million)<35>
* Forza Motorsport 2 (2.674 million approximately: 2.23 million in US,<19> 31,255 and 100,500 Platinum Collection,<33> 12,600 in Canada,<36> 300,000 in UK)<37>
* Fable II (2.6 million)<38>

PlayStation 3 games that have sold or shipped at least one million copies.

* Gran Turismo 5 Prologue (4.65 million)<128>
* MotorStorm (3.31 million)<129>
* Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (3 million shipped)<130>
* Uncharted 2: Among Thieves (3 million)<131>
* Grand Theft Auto IV (2.659 million approximately: 1.89 million in US,<28> 169,000 in Japan,<132> 600,000 in UK)<34>
* Uncharted: Drake's Fortune (2.6 million)<133><134>
* Resistance: Fall of Man (2.5 million)<135>
* Call of Duty: Modern Warfare 2 (2.5 million approximately; 1.9 million in the US, 600,000 in UK)<34>
* Final Fantasy XIII (1.8 million)<136>
* Resident Evil 5 (1.32 million approximately: 585,000 in US,<137> 475,799 in Japan,<138> 200,000 in UK,<23> 62,040 in France)<139>
* Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction (1.25 million)<140>
* Infamous (1.2 million)<141>
* Heavenly Sword (1 million)<142>
* Killzone 2 (1 million)<143>
* MotorStorm: Pacific Rift (1 million)<144>

* The Sims (16 million shipped)<162>
* The Sims 2 (13 million)<163>
o The Sims 2: Pets (5.6 million)<164>
o The Sims 2: Seasons (1 million)<164>
* World of Warcraft (11.5 million subscribers)<165>
o World of Warcraft: The Burning Crusade (3.5 million)<166>
o World of Warcraft: Wrath of the Lich King (4 million)<165>
* StarCraft (11 million)<167>
* Half-Life (9.3 million,<21><22> may include PS2 version)
o Half-Life: Opposing Force (1.1 million)<21><22>
* Half-Life 2 (6.5 million,<21><22> may include Xbox version but does not include Steam sales)
* Guild Wars (6 million in North America, Europe, and Asia; includes Factions, Nightfall, and Eye of the North)<168>
* Myst (6 million)<169>
* Doom (5 million)<170> Doom Shareware was downloaded over 10 million times, but was given out for free.
* Counter-Strike (4.2 million,<21><22>)
* Cossacks: European Wars (4 million)<171>

Shep
Ja és azt is fel kellene már fogni végre, hogy tegyük fel minden 2. háztartásban van egy PC, de az rohadtul ne azt jelenti ,hogy mindegyiken játszanak is teljes árú PC-s játékkal. A másik meg az ,hogy PC-nem csak a lövölde megy több gép, több ízlés. Azért mert nem adtak el PC-re 100 milliót a Call of Duty 500-ból, nem azt jelenti ,hogy 99 millióan lewarezolták. Hanem lehet, hogy már a kutyát nem érdekelt egy újabb kvék2 endzsines szarrá szkriptelt film amiben néha egérrel lehet lõni is, hanem helyette megvette a 2e Ft-os leértékelt árú játékot, vagy az új stratégiát teljes áron.

Shep
Mibõl vettek meg valaha PC-re 3-4 milliót, só tudom a Sims-et, meg még fel tudsz sorolni vagy 10-et és kifújt. 1 milliós eladás már nagyon jónak számít. Az, meg hogy xbox-ra megveszik a sok ticsung játékot millióan, 1 dolgot jelent. Konzolra erre van igény. Egyébként meg mióta "haldoklik a PC" kevesebb, de igényesebb játék jön ki PC-re, ami egyáltalán nem baj.

Totti5
Semmi értelme nincs az ilyen petícióknak. Amennyi aláírás meg összejön az nevetséges szám.

grebber
Ilyenkor tudnám kettérugni a hülye emberek arcát aki indit ilyen peticiót.
1. Ember kb megse találja hogy van ilyen
2. Ismét csak az fog bebizonyosodni hogy pc-re lószarnak se kell,és saját maguk alatt vágják a fát a mocskoskevés "aláirással".
Petició<#levele>

Amondó vagyok ha millió fölötti lenni és ez mindegyike 1 emberé nem több reg stb akkor azt mondom esetleg felfigyelnek rá. De még a pár százezret se éri el szal felejtõs!