68
  • arty
    az pedig jogi okok miatt kizárt :)
  • NEXUS6
    Nem hinném, a PPC proci (X360) némileg közelebb áll a cell-hez, mint az intel pIII-hoz (x-box).

Akkor már egy Ps3 emulátort valószínűbbnek tartok az x360-on, mint egy X-box-ot.
  • CHEAPBOY
    Elvileg az alap Xbox nem lesz kompatibilis, de ha a joval dragabb multimedia+HDD ready valtoztot veszed majd meg elvileg abban csak ugy extrakent benne lesz a Box 1 support.
  • CHEAPBOY
    No azert ezzel vitatkoznek, a Konzolgyartok s itt csak a Sony es Nintendo az amirol beszelek, igenis nagy multtal s tapasztalattal rendelkezik azona teren, hogy milyen grafikus processzor is lesz jo egy adott generacios konzolnak. Attol hogy PCre nem gyartanak 150ezeré meg ilyen mg olyan aramzaballassal ellatott, hutoreaktoros lapkakat, attol meg nem benak. Hidd el nagyon is jot fognak hegeszteni ok is az Nvidiavall, csakugy mint a masik 2 az Atival. teny hogy az nVidiatg en se csipem, meg annyira nem hiszek bennuk mint az Atiban (eleg csak az Xbox enyhenhomalyos szurkes, fako kepminosegere gondolni... bar tudom ezt mar a vidiasok kijavitottak azalatt a par ev alatt)... De leirni a konzolgyartokat hogy nem tudnanak tokeletes celHWt csinalni butasag.
  • QuippeR
    *stílus
  • QuippeR
    más játékstylus, más igények. nincs értelme összehasonlítani.
  • PSAV
    nekem volt xboxom, és anyit elárulhatok, hogy a PC lába nyomába sem ér...
  • Bandee
    majd elmúlik neki :P nekem mind1, gizduljanak a sok arcade gamera, életükben nem játszottak olyannal amiben még gondolkodni és kéne ;)
  • Cvd
    Hány éve is hallgatjuk ezt? 4-5? Már a PS2-nek is le kellett volna nyomnia a PC-t szerinted...
  • Vers
    már nem sokáig...
  • HuHa
    Én egyelőre ott tartok, ellen tudok állni bármilyen konzolom legyen:))

PC4EVER
  • uu
    tom, hat ott a vers is :) sot, en is megvarom a psp-t. de azt bevallom hogy vettem volna ds-t mar marciusban ha annyi penzem lenne.
  • Capra Ibex #56
    "fanboyok is megveszik a kompeticio termeket ha akar 1-2 honapot is kell csak varni a sajat ceguk cuccara"

Akkor jelentem itt egy ellenpélda (már nem DS és PSP ügyben, mert abból egyik se kell )
  • Felfedező
    Tévedés itt az új PS3

• uu
    hat ez spec nem igaz, mert a sega nem bukott be a 16bitre valtasnal, sot:) de azok egyreszt mas idok voltak, masreszt meg ott nem 1-2 ev volt a kulonbseg ha jol emlexem.
  • uu
    tevedsz. ez lenne a logikus, igen, de a kozelmult azt mutatja, hogy nem. gondolj csak a DS vs PSP-re. amikor kijott a ds, akkora eladasok voltak, hogy a nintendo becseleseit is felulmultak. ahogy jon ki a psp vilagszerte szep lassan ez szunik meg persze, viszont aki tudja hogy lesz penze a psp-re is ha kijon (nyugaton ezek vannak tobbsegben), azok megvettek a ds-t is. europaban eleg jol megy a sonynak, megis nezdmeg hogy mennyien vettek ds-t. ha egyszerre jott volna ki a ketto, egyertelmu hogy a ds-t csak a hc nintendo fanek vettek volna, viszont egyertelmuen lathatjuk hogy a fanboyok is megveszik a kompeticio termeket ha akar 1-2 honapot is kell csak varni a sajat ceguk cuccara.
  • smv
    Amúgy megéri konzolt venni? Meg mennyibe vannak a konzolos gamek? Másolhatóak? :D
  • UNREG
    "keves ember lesz aki ellen fog tudni allni hogy legyen egy nextgen konzolja"

Ne becsüld le a PS fanokat, ők kivárják a PS3-at.
  • NEXUS6
    Amúgy meg lehet hogy értelmetlenség nem összefüggő dolgok között összefüggést keresni, de a konzol piacon aki csak először kihozott egy új generációt, az mind bebukott.

Szal nem jó omen elsőnek kijönni.
  • UNREG
    Az összes eddigi hír szerint nem lesz kompatibilis.
  • NEXUS6
    Kicsit szakmaibban megfogalmazva: Jó kis prockó az a PPC főleg a több magos, de nekem erős kétségem van, hogy egy 700 MHz-es PIII-at megfelelő sebességgel tudna emulálni.

Bocs.
  • uu
    :))
  • NEXUS6
    backward compatibility
  • NEXUS6
    "- az x360 kompatibilis lesz az xboxal,"

aha, kb így:URL=http://www.joystiq.com/entry/1234000000041614/]backward compatibility[/URL]

• uu
    szerintem epp ellenkezoleg lesz, mint ahogy azt sokan latjak itt. sztem a kovetkezo generacio elejen, az elso 1-2 evben az ms fog vezetni, foleg azert mert nem lesz ps3, es ha lesz, akkoris csak japanban sokaig. most bemutatjak majus 12-en a kovetkezo boxot, es keves ember lesz aki ellen fog tudni allni hogy legyen egy nextgen konzolja. jobb grafikaja lesz, mint barmi amit ma latunk. jol fognak menni a salek, aztan eltelik az az 1-2 ev, es kijon a ps3. ekkorra mindenkinek osszegyulik annyi penze ujra hogy meg tudja venni azt is (think nyugat-europa, amerika), es mivel egyertelmuen szebb lesz, es mivel kesobb jott ki, ezert az x360 hibaibol egyszeruen tanulnak es megprobaljak nem elkovetni, vagy jobbat csinalni, igy a vegso gyozelem valoban a ps3e lesz.
  • uu
    2 tevedes van a postodban:
    - az x360 kompatibilis lesz az xboxal,
    - attol hogy valami viszi a korabbi generacios gameket nem nyeri meg a versenyt, keves ember vesz 100-200k-ert egy konzolt hogy jatszon olyan gamekkel amit egy 20-30k-s konzol is visz. teny, hogy kellemes dolog, teny hogy amelyik ceg nem rakna be kompatibilitast az hatrannyal indulna, viszont nem ezen mulik egy konzol sorsa. lasd pl nintendo osszes.
  • uu
    nem, a gs-t sok ps2 fan is szidja, okkal. ez nem vitatema speciel. mondjuk ha ebbol indulunk ki akkor joggal feltetelezhetjuk hogy a sony nem akarja ezt a hibat elkovetni a kovetkezo generacioban es egy uber gput fognak csinalni.
  • smv
    Nem tudom, nekem egy konzol sem lopta be magát a szívembe...
  • arty
    sztem aki hamarabb kijön a konzoljával, az nyer ... NAGYON rá vannak izgulva a HD-re az emberek ... ha a sony 1 évet késik az végzetes lehet :)
  • Vers
    az elég kompetens, igaz hogy 5 éves és ma már kevés lenne, de a mai technikával 500 MHZ-en meg sokkal nagyobb beágyazott memoriával elkészitve odabaszna ma is :D
  • entreri
    Én arra vagyok kíváncsi, hogy PS3-ra milyen grafikájú Final Fantasy-t fognak írnak...
  • NEXUS6
    Akkor lesz nagy arcra esés amikor kijön az új X 10 játékkal, amiből 6 tétrisz sznúker meg golf.
    Aztán annyi, mert hogy nem kompatibilis visszafelé.

Aztán kijön a PS3 azzal meg rögtön több száz játékkal tudsz játszani, és nem kell a kistesótól visszakunyizni a régi gépet.

A SONY nem félt PS3-nak elnevezni a konzolját, mert elég biztosak benne, hogy harmadszor is a legkeresettebb kanzol lesz;)

Szal e miatt a "kis" hiányossága miatt az első egy két évben biztos jobban fog fogyni a PS3, utána meg úgy is késő lesz!
  • uu
    Hat en azt nem neveznem kompetens gpunak:)
  • UNREG
    "A sony meg sose hozott ki semmilyen gpu-t"

Akkor a Graphics Synthesizer mi a bánat? :))
    Konzolban gondolkodj, ne PC-ben.
  • uu
    Majus 16odikan meglatod:) Hirtelen megfordul a fanboyok ideologiaja, az ms-fanok lesznek a nagy "nem a teljesitmeny szamit", a sony-fanok meg a "xbox egy kalap szar lassu" partiak:) Ezeknel az embereknel csak 1 allando, a marka.
  • uu
    Es szted a sonynak mi koze van a gpukhoz? A videokartya iparban a verseny annyira ki van elezodve, hogy mar az olyan profi cegek, mint a matrox vagy az s3 sem tudnak beszallni a ringbe. A sony meg sose hozott ki semmilyen gpu-t. Attol meg hogy az egyik CEOjuk bemegy megnezni a gyarat a sonynak az eg egy adta vilagon semmi koze nem lesz a ps3ban levo gpuhoz.
  • UNREG
    "minden fanboy igy van ezzel ha az imadott cege egyszer szarabbat csinal mint a versenytars"

Kiváncsi leszek, hogyan fogják az X-esek egy pillanat alatt sutba dobni az elveiket, amikor majd kiderül, hogy a PS3 lesz az erősebb... :))
  • UNREG
    "Max annyi, hogy azok lesznek benne."

Nem egészen. A Sony közösen fejleszti az nvidiával, speciálisan a PS3-ra.
  • asysoft
    Hagyjad, vagy flamelni akart, vagy azt sem tudja, mit beszél:)
  • uu
    "Azt felejtsd el, a nextgen GPU-nak semmi köze a PC-s GPU-hoz."

Max annyi, hogy azok lesznek benne.

"Mióta előny az elavultabb technika? Ja, azóta, amióta az X-esek ezzel áltatják magukat. :))"

Nyugi, minden fanboy igy van ezzel ha az imadott cege egyszer szarabbat csinal mint a versenytars:)