68
  • UNREG
    Folytatom:

"De,Boxnál ott a HDTV felbontás"

A PS3-nál is.

"És mivel a box egy power pc alapú cucc lesz,könynen hozzá lahet majd kötni pc hez"

Mivan? A PPC-nek semmi köze a PC-hez. Szerencsére.

Szép teljesítmény ennyi marhaságot írni egy hozzászólásban.
  • UNREG
    "Tök mindegy hogy milyen erös processzor van a gépben!"

Ezen lehet vitatkozni, egyáltalán nem mindegy, a proci rengeteg mindent számol.

"Az ati az jobb!"

Újabb érdekes gondolat. Miben, hol? A PC piacon? Azt felejtsd el, a nextgen GPU-nak semmi köze a PC-s GPU-hoz.

"Blue ray meghajtó lesz benne,hogy még véletlenül se lehessán lemásolni a gyári gamét egy ideig"

Pont most kötött egyezséget a Toshiba a Sonyval, lesz hibrid Blu-Ray/HD DVD.

"A boxban sima Dual layer dvd lesz. Már csak ennyiböl is láva a box elönyösebb lesz a felhasználóknak"

Mióta előny az elavultabb technika? Ja, azóta, amióta az X-esek ezzel áltatják magukat. :))
  • Riddick
    Nekem is tetszett,az új Box külseje! Egy biztos,ha veszel egy Ps3 az és lesz pénzed 20e ft gamékra akkor az is jó lesz! De,Boxnál ott a HDTV felbontás,ée egyszer olcsóak lesznak azok a kijelzölk is! És mivel a box egy power pc alapú cucc lesz,könynen hozzá lahet majd kötni pc hez,és irták is hogy már a programozása is nagyon pc közeli lesz! És ez azért nem mindegy! Ja,nekem volt ps2 őm ,Pc m,és X em is! Már csak az utóbbi kettö van meg.
  • Riddick
    Haller! Nos a Ps3 ban nem lesz tuti vinyo,mert a japcsiknak nem fülik a foguk a könynen másolható gamékhoz! Már az új Ps2 ban sincs lehetöség vinyóra!! Szóval vinyó kilöve! És Nézzük reálisan a dolgokat, pc is egy idő után Tök mindegy hogy milyen erös processzor van a gépben! A videókártya a lényeg!És a boxban Ati lesz,a ps ben Nvidia! És én nem sirok hogy cseréltek! Az ati az jobb! Boxra megveszik az Unreal 3 motort,ami full durva! Biztso hogy lesznek Ps3 ra is kemény gamék,de ha nem lesz benne vinyó,és miért lenne,hisz 27 GB Blue ray meghajtó lesz benne,hogy még véletlenül se lehessán lemásolni a gyári gamét egy ideig.A boxban sima Dual layer dvd lesz. Már csak ennyiböl is láva a box elönyösebb lesz a felhasználóknak,főleg annak aki tudja okositani is egy kicsit! Ja,és Media center szerü oprendszere lesz! ÉS a Longorn támogatni fogja az X360 as cuccokat! Tahát én erre szavazok!;)
  • asysoft
    "Hozzátette, hogy a projekten dolgozó mérnökök ígéretüket adták Steve Ballmer vezérigazgatónak, hogy a konzol legyőzi majd vetélytársát."
    Szegény mérnökök, lehet, hogy hardware-ileg legyőzi a "Doboz" a PS3-at (bár ez a Cell-t látva legalábbis kétséges), de a konzol sikerét nem ez fogja meghatározni, hanem a játékok. S a Sonynak némiképp több "nagy neve" van, mint az MS-nek...
  • Vers
    szerintem meg nagyon franko, oldalrol über, az eleje a gázos, de az meg ugyse ilyen lesz
  • CHEAPBOY
    Szerintem az az X360 shot ami bejarta a netet, szep volt.
  • Zedas
    Atom ótvar. Nagyon nagyon nagyon remélem hogy fake...

Bár a box 360 sem egy dizájncsoda, eltekintve a rápattintható vinyótól, az édi :)
  • CHEAPBOY
    Randa bizony:) De ez fake.
  • UNREG
    "Megoszlanak a vélemények"....

Mi ez a többes szám? Egyedül Bill Gates gondolja így. :))
    Na jó... és még Ballmer...
  • neonlight
    ez eleg ronda.
  • uu
    valszeg fake, legalabbis nagyon remelem hogy nem ilyen ocsmany lesz.
  • Vers
  • Vers
    [IMG]http://home.btconnect.com/hgi/ps3/ps3-image.jpg[/IMG1]
  • Macc
    Nem kell geppuska ehhez:) eleg ha izzadtan melledal, es az arcodba liheg: te is egybol azt mondanad amit hallani akar, csak taguljon...
  • CHEAPBOY
    En a helyukben kis e adnam a Boxot iden, barnek meg egy evet, meg tobb kakaot ontenek a gepbe, hogy a HC techguruk is csondben maradhassanak.:)
  • Macc
    Ja hogy ez csak ezen mulik? :)))
  • CHEAPBOY
    En is eskudoznek, ha Ballmer ur geppuskat tart a tarkocskamhoz mikozben kerdezi hogy: Na hogyan is fog szerepeln az uj Xbox?:)))
  • CHEAPBOY
    Nem, csak viccelgettem, semmi offenzivitas:)
  • Vers
    szerintem a cell-t látva menten összefosták magukat ezek a amérnökök:D
  • Zedas
    "a projekten dolgozó mérnökök ígéretüket adták Steve Ballmer vezérigazgatónak, hogy a konzol legyőzi majd vetélytársát"

Nincs erről egy videofelvétel? :)
  • uu
    Ja, de megis. A lenyeg az, hogy lecsatolhato lesz, szal az alaphoz is tudsz venni, ha esetleg launchkor nem lenne ra penzed, de kesobb igen.
  • uu
    Ez tokeletesen igy van ahogy mondtad, de sztem a ket hsz nem mond ellent egymasnak.
  • Vers
    100 % hogy a ps3-ban is lesz winyo
    remélem billy arcárol lefagy a mosoly a ps3-at meglátván :DDDD
  • CHEAPBOY
    De benfentesnek teccik lenni. Elvileg az alap X360ban nem lesz vinyo,a joval dragabban pedig majd lesz (s ebbe lehet tobbfele meretut is venni, az alap valoban 40GBnak igerkezik).

De ez nem zarja ki azt hogy a PS3ban ne lenne vinyo, vagy annak a lehetosege.
  • uu
    Lesz benne vinyo, 40GB lesz a legkisebb es le lehet majd venni a konzolrol, egy ilyen kulso cucc lesz amit lepattinthatsz.
  • Cat #2
    nem lesz, mert minek, sokkal kisebb, és hordozhatóbb egy nagyméretű flash memóriával
  • PLaci #1
    Ha lesz benne vinyó, akkor tovább tör felfelé, ha nem lesz elbukik.