Lesz harmadik szervizcsomag a Windows XP-hez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köcsög
Szerintem sp2-vel még jobb...ugyanis az sp1et (sp1 nélkülit sem) fel sem tudom tenni spy nélkül internetkapcsolat közben... nézz utána...
Egy jol bekonfigozott gephez eleg az sp1 + jo tuzfal + jo virusirto.
I love services.msc 😊
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
A kémprogik elleni Explorer sztem egy nem fog nyújtani semmit, hiszen a SP2õre beépített tûzfal sem fogott meg eddig semmit szinte!
üdv:Gordon Petõfiszállásról.
Egyébként nekem semmi bajom a windózzal mint alap, nekem is SP2 szuszog a gépemen, és ha lesz, akkor majd SP3 fog, de a longhorn nekem nem kell... Inkább csinálnának egy olyan rendszert, ami tényleg biztonságos, és fainul megy... Linuxot jódarabig használtam, 100%ban meg voltam vele elégedve, mindent tud, amit tudnia kell, sõt, stabilabb, és szerény véleményem szerint gyorsabb is... Csak az a bajom volt vele h nem futnak rajta a játékok...
Visszatérve Billyboyékhoz... Mutatnának már végre valamit, ami tényleg stabil és nem fagy meg...
És egy kis apróság:
http://mouse88.tar.hu/ciki.mov
Ez az a videó, amit régebben említettem a meklárenes felfedezõnek...
Písz
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
téged fizetnek az ilyen hülyeségért vagy magadtól találod ki? 😊)
Olvass már kicsit utána...
Évek óta csökken az apple piaci részesedése már a 2%-ot se éri el világszinten. Az usa-ban - ahol a legelterjetebb - éppenhogy megvan neki a 3% de ott is csökken. 30% persze...
http://www.macobserver.com/article/2004/10/29.6.shtml
Igazság ,hogy nem tudnak újat kitalálni. Vakitani pedig már senki nem tud és ez nem csak az m$-re igaz. A lényeg ,hogy gyors legyen és stabil , a többit meghagyom a titkárnöknek.
elõbbit a chipekbe, utobbit a mellekbe rakják
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Almodban!! Masok remalmaban 😊 Nem magyar orszagbol kene kiindulni... Ausztraliaban USA-ban es meg jo par helyen Apple 30% korul van, es a Linux desktop is terjed, vmint marha pontatlanul fogalmaztal, mert hasznalni az ember a szervereket is hasznlja, ha azt is bele veszem orulhet a pici puha ha 60% folott tud maradni...
Höööööö.. az IE 7 tudni fogja azt, amit most bármelyik browser tud? (firefox 1.0.3, Opera, mozilla, konquerror) NAgy ügy...
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
De szerintem a Linux-használók száma sem "elenyészõ".
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
és a 64-es procik még csak most jönnek<#eplus2>#eplus2>
továbbá már nagyon várom 2005 nyarát!
Longhorn Beta1<#eljen>#eljen>