43
-
#43 szar microfos leszarja mit kinlodunk az oprendszereivel, csak el tudja adni. bármit igérnek a profit érdekében. -
#42 "Egy jol bekonfigozott gephez eleg az sp1 + jo tuzfal + jo virusirto."
Szerintem sp2-vel még jobb...ugyanis az sp1et (sp1 nélkülit sem) fel sem tudom tenni spy nélkül internetkapcsolat közben... nézz utána... -
RpPRO #41 En meg az sp2-t sem vartam. :) Ki sem probaltam.
Egy jol bekonfigozott gephez eleg az sp1 + jo tuzfal + jo virusirto.
I love services.msc :) -
DOT #40 Szerintem te összekevered a tűzfalad a spyware keresővel és az application firewall-al. Az SP2 tűzfala arra való, hogy a kintről jövő támadásokat visszaverje, ezt pedig meg is teszi. Az alkalmazások mazsolázása nem feladata így azzal nem is nagyon foglalkozik. -
FTeR #39 egy mezei tűzfalnak nem is feladata. -
#38 Lehet, hogy beleszámolta az iPod eladásokat is. :) -
#37 Szerintem jobban járnánk ha nem lenne SP3 mert az egyértelműen a Longhorn megjelenés további kitolódását jelentené... -
#36 Háááát, ennyire félresikerült volna SP2, hogy máris kell SP3? -
petofiszallas #35 A Win xP SP3 jó lenne.
A kémprogik elleni Explorer sztem egy nem fog nyújtani semmit, hiszen a SP2őre beépített tűzfal sem fogott meg eddig semmit szinte!
üdv:Gordon Petőfiszállásról. -
#34 Őszinténszólva nekem is csak az a "mindenki várja már a longhorn"-t című benyögés nem teccett...
Egyébként nekem semmi bajom a windózzal mint alap, nekem is SP2 szuszog a gépemen, és ha lesz, akkor majd SP3 fog, de a longhorn nekem nem kell... Inkább csinálnának egy olyan rendszert, ami tényleg biztonságos, és fainul megy... Linuxot jódarabig használtam, 100%ban meg voltam vele elégedve, mindent tud, amit tudnia kell, sőt, stabilabb, és szerény véleményem szerint gyorsabb is... Csak az a bajom volt vele h nem futnak rajta a játékok...
Visszatérve Billyboyékhoz... Mutatnának már végre valamit, ami tényleg stabil és nem fagy meg...
És egy kis apróság:
http://mouse88.tar.hu/ciki.mov
Ez az a videó, amit régebben említettem a meklárenes felfedezőnek...
Písz -
Mice #33 hát azért konquerorral nem villognék. a joint windows-on kívül nem igazán nagy semmi benne... -
Inquisitor #32 Volt olyan pletyka, hogy csak 64 bites lesz belőle. De se nem cáfolták, se nem erősítették meg. -
#31 Lesz 32, illetve 64bites is belőle. -
Equ #30 dez-zel egyetemben... :) -
#29 Biztos elnézett egy 0-át... -
Equ #28 "Ausztraliaban USA-ban es meg jo par helyen Apple 30% korul van"
téged fizetnek az ilyen hülyeségért vagy magadtól találod ki? :))
Olvass már kicsit utána...
Évek óta csökken az apple piaci részesedése már a 2%-ot se éri el világszinten. Az usa-ban - ahol a legelterjetebb - éppenhogy megvan neki a 3% de ott is csökken. 30% persze...
http://www.macobserver.com/article/2004/10/29.6.shtml -
ricsip #27 A windoz 2000-hez adnák már ki az SP5-öt, amit még pár hónapja ígérgettek is (persze semmi nem lesz belöle)! Röhej h. az SP4-el integrált 2000 még Blaster ellen sem védett, pedig a Blaster járvány sem 1 hónapja volt. Stricik és kúrvák birodalma van ott Redmondban :) -
blackeagle #26 "Megint bebeizonyitja a pici puha, hogy nincs nala lassab software fejleszto a piacon :)" az enlightenment már az első verzióba ( ami nem ma volt , ha jól emléxem 2000 elött ) már tudta úgy mozgatni az ablakot ( anno ip.166 -om volt ) ,hogy mozgáskor a teljes keret invertálodott ( mintha negatívott nézne az ember ,plusz a mögötte fekvő ablak/háttér is látszodott ) . Mindezt valós időben és nem szaggatva.
Igazság ,hogy nem tudnak újat kitalálni. Vakitani pedig már senki nem tud és ez nem csak az m$-re igaz. A lényeg ,hogy gyors legyen és stabil , a többit meghagyom a titkárnöknek. -
Cat #25 szilicium, nem szilikon
előbbit a chipekbe, utobbit a mellekbe rakják -
#24 Kill Bill -
archkoven #23 Az usa-ban 2% körül van az otthoni mac-használók száma. -
sanyo1212 #22 A Longhorn egyébként 64 vagy 32 bites lesz? -
greekboy #21 Szia Toti! Szerintem is kurvára eltalálták az a filmben a karaktert. A szilikonvölgy kalózaiban nagyot alakít Ballmer. :)) -
#20 Ballmer kepe a cikkelozetesnel olyan komor... biztos epp szivrohama volt:) -
Cicero #19 Én nem várom a longhornt, nekem teljesen tökéletes az XP sp2-vel :))) -
#18 arra akartam kilyukadni, hogy az sp3-ban biztos lesz csomó javítás, amivel az XP még életképesebb lesz. legalábbis addig amíg nem veszek neki egy jobb gépet:) -
#17 Amugy ha lassu a gepe dobjon fel egy XFCE4 -t, az szep is, jo is, okos is es meg keveset is ker enni ;) Amugy szamomra az Enlightenment volt a megdobbento, mert egesz sokat tud, ennek ellenre igen jo sebesseggel uzemel, ha ev vegere stabil agba fut, akkor igen csak utni fog :) Amugy az Avalon mire kijon addigra kint lesz az uj Metacity (wobling windows rock), LookingGlass, Enlightenment amik szerintem joval kevesebbet fognak enni, viszont meglepodnek, ha kevesebbet tudnanak... Megint bebeizonyitja a pici puha, hogy nincs nala lassab software fejleszto a piacon :) -
#16 Eleg felre ertheto... Ugy gondolod, hogy az SP3-al gyorsabban fog futni a gepe mint a mostani SP2-vel, vagy azt, hogy a pici puha nem blaziroz arra, hogy az SP3-al jol lelassitsa a geped, hogy ez se akadalyozzon abban, hogy rohanj megvenni az uj mely kek remalmot (ala LongHorn)?? -
crx #15 Kiadják az elsö Longhorn meg a szervizpakot is hozzá mert ugye mire kijön rájönek hogy nem biztonságos:)) -
#14 >az összes számítógéphasználót egybevetve elenyésző azoknak a száma akik nem Windows-t használnak...
Almodban!! Masok remalmaban :) Nem magyar orszagbol kene kiindulni... Ausztraliaban USA-ban es meg jo par helyen Apple 30% korul van, es a Linux desktop is terjed, vmint marha pontatlanul fogalmaztal, mert hasznalni az ember a szervereket is hasznlja, ha azt is bele veszem orulhet a pici puha ha 60% folott tud maradni... -
irkab1rka #13 Ki várja ezt a Longhorn nevű hibagyűjteményt? Én nem. Össze kellene már írni, hogy melyik DOS verzióhoz mit ígértek, és aztán mit kapott a user, és milyen hibákkal.
Höööööö.. az IE 7 tudni fogja azt, amit most bármelyik browser tud? (firefox 1.0.3, Opera, mozilla, konquerror) NAgy ügy... -
dez #12 Amcsiban igen kedvelt a Mac is.
De szerintem a Linux-használók száma sem "elenyésző". -
dez #11 De közülük is kevesen tudják, mi az a Longhorn... Sokan még azt sem tudják, mi az az XP. Csak annyit tudnak, hogy Windows. -
#10 *barátnőmnek -
#9 Máshol is. -
#8 Én nagyon várom a Longhornt, De ugyanakkor az SP3-at is. Ugyanis a baárnőmnek nincs olyan jó gépe, az XP is lassan fut rajta, így azon biztos nem lesz longhorn, neki nagyon kell majd az SP3. És ezzel sokan így vannak. -
#7 Európában igen.. -
Keldor #6 nagyon zsír az az idő táblázat
és a 64-es procik még csak most jönnek
továbbá már nagyon várom 2005 nyarát!
Longhorn Beta1 -
#5 Hát pedig igaz... az összes számítógéphasználót egybevetve elenyésző azoknak a száma akik nem Windows-t használnak... -
blackeagle #4 Na ma mindent elírtam ,lehet m$ alól kéne írnom ,ott a eltalálnám a bill.-t