51
-
pepe003 #51 Nem tom m jó abban, na az egész belváros rona lila színben fog pompázni. Viszont a sávszélemelés az cool -
Péntek #50 Két és fél éve kezdtem szélessáon 400/100-zal...azóta is ennyi, és ennyi is marad. Axelero azt mondta, hogy nem emeli meg ezen csomagok (régi tiszanetes) sávszéleit. Érzem, hogy ebből az új hullámból is kimaradok...kapják be -
#49 Végre nálam is emelték a sebességet. -
troc #48 ez is tipukis hozzáállás. ha jó történik, abba is beleköt -
#47 Vagyis nem 15-öt, hanem 13900-et fizetek, mert még a decemberi akciót kaptam el :-) -
#46 Akkor ha előfizetnél rá, neked is lehetne most már havi 15-ért 3M-ed is, mint nekem. Gondolj bele, árban én jövök ki jobban, mert te többet fizetsz az 1M-ért, mint 5 ezer forint. -
clarus #45 Ezek után semmi bajom a matávval, 384 kb/s indultam aztán lett 512, most meg dupláztak. Sőtt kicsit 1M fölött jön, ui. a szomszéd utcában van az ADSL központ. Egyébként XVII ker. Rákoskeresztúr. -
#44 Ez a teszt szar. Megkaptam ma reggelre én is a 3000-et, a letöltésem atomstabilan ennek megfelelő sebességű (magasan indul, aztán beáll, és 375 Kb/s-sel jön minden), de az adslteszt erről akkor sem vesz tudomást. -
Ninju #43 http://www.adslteszt.matav.hu/
Itt tesztelhetitek a sebességet.
(Ne 256Kb-os csomagokkal teszteljetek, nem pontos) -
kicsizoz #42 A vodafon sosem volt vodafon, "Vram rt." néven kezdtek, és még mindig az a nevük azt hiszem....
(bár az utóbbi időben nem figyeltem) -
Cat #41 az ADSL NAGYON TÁVOLSÁGKORLÁTOS, azaz hiába ad a szolgáltató x megabitet, a telefonközponttól távolodva exponenciálisan csökken a nyújtható sebesség. Fizikailag kb. 8 megabitet tud, de max. a telközpont párszáz méteres körzetében, szóval ha te 3 kmre vagy, akkor ha a fene fenét eszik sem lesz 8 megabited. Kb. 5 kmnél van a korlát, idáig vállalnak 512 kbitet, de persze ez sokmindentől függ (hálózat állapota) -
pemga #40 Ja, ugye néztétek már, hogy megjelentek az L betűs csomagok is, amiben olyan csúnya dolgok szerepelnek, mint adatmennyiség-korlát. Csak nehogy a fejükbe szálljon és begyűrűztessék a normál csomagok közé is ezt a csúnya, gonosz, rossz ötletet . -
pemga #39 Ja, bezzeg a Vodafone már a legelején is Voda volt :).
Egyébként mi ebben a probléma? Jött az ukáz fentről, hogy össze kell vonni, legyen közös a manézsment. Ez már a legelején várható volt, csak az volt a kérdés, meddig lehet így különcködni. Gondolom az Axelero-t is azért hívták így külön néven, mert a Matáv névhez elég sok hmm... negatívum kapcsolódott a netezők fejében. Most ezt akarják elkerülni ezzel a duplázással is, gondolom :). Van akinek Sting meg Suzanna Vega, van akinek sávszél duplázás; ki mit szeret :)). -
Roli #38 Nektek sok a 10% visszaesés? meg az, hogy 1Mbitről 1,5-re emelnek kevés? Az én LANos szolgáltatóm, -már írtam egyszer- 11Mbitről most 1Mbit/512kbit-et ad. 11Mbit/11Mbitről! igaz ez névleges érték volt de akkor is jött nem egyszer 600kbájttal a cucc és csak letöltést néztek. Most meg már a feltöltést is :(( ja és ha meleg van akkor szakadozik ha hideg van akkor is szakadozik 10 sc-től 5 órát sincs net. -
#37 hwsw szerint 3Mbit lesz az 1500-eseké. -
#36 Hát ez az interware nagy mocsok ám. elkezdtem letölteni egy 232mb-os filet hogy megnézzem a letöltési sebességet.
elkezdte tölteni stabilan 259kb/s -el majd 10%-nál visszaeset 235kb/s-re.Bár igaz ez közel van a 2mbit-hez.
Nincs mit hozzáfűznöm... -
#35 Hát nekem nem dupláztak csak megemelték a 1.5x-re.
1mbit volt most 1.5mbit....Tuti, hogy dupláznak? -
Inquisitor #34 "A Pannon GSM a Norvég Telnor tulajdonában van ..."
A DJuice védjegyet nem egy Nortel nevű cég jegyzi? -
#33 Én értem :)
És erre momdtam, hogy klasszikus magyar magatartás :) -
kicsizoz #32 Már csak azt nem értem, ezért miért lettél szomorú.. :) -
#31 Na EZ egy tipikusan magyar hozzászólás. -
#30 Én meg már azt hittem, h elkavart valamit matáv, azért lett gyorsabb a netem. :( -
Cicero #29 Hát remélem hogy magasabb színvonalon lesz mint a matáv -
Yv@n #28 Én meg pest szélén, utca vége kb csömör...totál random, úgynézem hasonlóként halad, mint előző körben. Először nekem volt, aztán havernak is zuglóban, másik arcnak meg még nincs meg kőbányán...múltkor is ő várta a legtöbbet. -
Yv@n #27 Nekem is. Eléggé kúl, így már gyorsabban jön az anime, mint ahogy nézni tudom :) -
#26 Vazzeg, frekventált helyen lakom; hogy mernek nálam utolsók közt emelni? :( -
#25 Nekem ma dupláztak. -
#24 Továbbá első lépés a T-Onlinenál,hogy ismét duplájára növelte a sávszélességemet. Csak így tovább...
Személyesen még nem tapasztalom... -
#23 Igaz lehet a hwsw-s hír arról, hogy ezzel egyidőben ebben a hónapban tovább duplázzák az ADSL sebességet? -
#22 Mi meg Romániában, Horvátországban vásárolunk fel... -
#21 A Pannon GSM a Norvég Telnor tulajdonában van, kiváncsi vagyok ott mikor lesz névváltoztatás... -
lolkabolka456 #20 LOL megint kitaláltak egy hülyeséget -
jefferson83 #19 Egy vessző kimaradt az első mondatomból. Itt van: , -
jefferson83 #18 Ez nem teszt maradni fog. Állítólag most próbálnak felnőni EU szintre és egységesíteni a sávszéleket -
#17 biztos nem 1 forintba kerül az imidzsváltás ... nemgond, kifizetJÜK .... :( -
Yeti #16 Hát, nemtom, de nekem határozottan tetszik... -
FTeR #15 lol, vaz, ha hagyják matávnak az egészet ugyan úgy lehetett volna minden T-acskó.
mi ez a növelés? újabb a tavalyi után? -
#14 Hűű de fasza Telekom... -
Yv@n #13 Ugyanúgy van, mint előző körben, Akinek már megemelték marad, akinek még nem, annak bizonyos idő múlva emelik. Valszeg nyár elejére, de legkésőbb nyár végére mindenhol feltolják. -
klastrom #12 Ez így is marad vagy csak teszt az egész ?