1721

• czky
    Azért ilyen gyakran ne írjon már ide senki! :))
    Milyen klassz villámok voltak tegnapeste!?
  • Rage47
    mizu veletek mostanában?
  • czky
    Csak poénnak szánta! A szomszédom és a spanom.
  • ricky
    LOL
  • reaper4
    sz@rok rá úgysem járok strandra :D
  • czky
    De a mostani strand helyén lesz. De a méretét nézve biztos kiviszik mellé is.
    Egész nyáron csak 1 medence fog működni az építések miatt.
  • skristof
    nem, a strand mellé akarnak élményfürdőt.. joindeje szó van róla, sztem hasznos lenne
  • ricky
    "Ha a közbeszerzési eljárás eredményes lesz, a munkálatok június végén elkezdődhetnek, hangzott el Szita Károly polgármester sajtótájékoztatóján. Elmondta:
    - A felhívás megjelent a közbeszerzési értesítőben, különböző határidők vannak, hogy mennyi idő alatt mit kell tenni, abban bízom, hogy kapunk olyan ajánlatot az eljárás keretén belül, amiről a város képviselő testülete dönt, erre minden esély megvan, és meg tudjuk kötni a szerződést, azután június végén indulhat a munka.
    A beruházás 1,3 milliárd forintba kerül, amelyet a város 15 év alatt fizet vissza 3,8 %-os kamattal. A bemutatott tervek szerint az új létesítményben élménymedence lesz, nyak- és övzuhannyal. Emellett sodrófolyosó, barlang, vízfüggöny, ugrótorony, többpályás csúszda szórakoztatja a lubickolni vágyókat. Mindezt 3500 négyzetméter vízfelületre tervezik Kaposváron. Eddig fele ekkora volt a vízfelület, különösebb szolgáltatás nélkül. A létesítmény kétszer annyi embert szórakoztathat majd, mint elődje."

Ezekszerint a régi strand helyett lesz. Nem?
  • ricky
    Most láttam a hiradóban, h vmi vizes izét akarnak építeni. Hol lesz az? Nem tudjátok? Lesz valami csuszda, medence, barlang, stb...
  • ricky
    köszi
  • Rage47
    aham. akkor majd sok sikert!!:)
  • ricky
    már 5 éve tanulok, csak kellene felsőfokú nyelvvizsga és az még nem megy
  • Rage47
    Spanyolt akarsz tanulni talán?:) amugy fogalmam sincs...
  • ricky
    Melyik a legjobb nyelviskola Kváron ahol lehet spanyolt tanulni?
  • skristof
    Emlékezés Trianonra
    17.00.: A trianoni békediktátumra, azaz Magyarország szétszabdalására és tönkretételére emlékeznek a kaposváriak a Színház parkban az első világháborús emlékműnél.
  • péder
    nem sok minden
  • Rage47
    biztos nem történik semmi kaposvaron:)
  • péder
    nincs valami nagy pörgés:)
  • ricky
    Hogy csináltad ezt a bannert azzal a programmal? Nincs valami magyar leírás hozzá? Nekem nem sikerül semmit sem készíteni vele!!! :( Segíts légyszi!!!
  • czky
    Én is végigszenvedtem azt az időszakot. Tény h azt a részét én se kedveltem.
  • Rage47
    nem hiszem h te szivesen ülnél höségben a sulipadban töridogát irva:)nekem a mai idö amugy nagyon teccik:)
  • ricky
    jó reggelt
  • reaper4
    senki ne vegyen semmit a bőzsöny és társánál még véletlenül sem. kb 2 hónapja van garban visszavíve a videókarim és sehol semmi. persze kifogás van (a nagyker hibája).
  • czky
    De amikor meg hideg van, akkor azért panaszkodik mindenki. Hogy nem tudtok örülni semminek...
  • ricky
    hát már jó lenne egy kis "hideg"
  • Rage47
    holnapra mondta most végre h hüvösebb lesz
  • ricky
    Ahhoz képest, h felhős, esős időt mondott nem nagyon áztam meg, max a tustól...
  • péder
    qrva meleg van

ja, szasztok
  • czky
    Jóreggelt!
    Ezek a hülye galambok megint bejöttek az erkélyemre, és ordítanak, mint állat.
    Tegnap az egyik a szobám közepén mászkált halál nyugodtan.
  • skristof
    napot!

ma estére vmi jó program? jégdizsi? azon kívül?
  • skristof
    aki előbb teszi ki az indexet, az kezdheti meg először az előzést
  • ricky
    Ilyenkor a középső autós a hibás, mert nézte, hogy előzik-e őt már, nem?
  • reaper4
    és persze megint a vétlen halt + . remélem leültetik őket 10 évre minimum.
  • ricky
    Na, már megint baleset...

Hallottátok?

2-en meghaltak a 67-es úton. 3 autó jött Szigetvár felöl és az utolsó kettő egyszerre kezdett előzni. Összementek és az utolsó átment a szembejövő sávba és nekiment egy motornak. A két motoros halt meg. :(

Szerintem le bvan zárva az egész út, mert a régi főúton kb 5szörösre nőtt a forgalom.
  • ricky
    reggelt...
  • skristof
    én meg meccsen voltam :)
  • ricky
    makroökonómia, holnap meg tudománytörténetből :(
  • Rage47
    miböl vizsgáztál?
  • ricky
    Én most vizsgáztam le...

Amúgy most sokáig jó idő lesz, úgyhogy élvezheted még
  • Rage47
    jaaaj de jó az idö!:)és ilyenkor kell tanulnom..