1721
-
#319 Azért ilyen gyakran ne írjon már ide senki! :))
Milyen klassz villámok voltak tegnapeste!? -
#318 mizu veletek mostanában? -
#317 Csak poénnak szánta! A szomszédom és a spanom. -
ricky #316 LOL -
#315 sz@rok rá úgysem járok strandra :D -
#314 De a mostani strand helyén lesz. De a méretét nézve biztos kiviszik mellé is.
Egész nyáron csak 1 medence fog működni az építések miatt. -
skristof #313 nem, a strand mellé akarnak élményfürdőt.. joindeje szó van róla, sztem hasznos lenne -
ricky #312 "Ha a közbeszerzési eljárás eredményes lesz, a munkálatok június végén elkezdődhetnek, hangzott el Szita Károly polgármester sajtótájékoztatóján. Elmondta:
- A felhívás megjelent a közbeszerzési értesítőben, különböző határidők vannak, hogy mennyi idő alatt mit kell tenni, abban bízom, hogy kapunk olyan ajánlatot az eljárás keretén belül, amiről a város képviselő testülete dönt, erre minden esély megvan, és meg tudjuk kötni a szerződést, azután június végén indulhat a munka.
A beruházás 1,3 milliárd forintba kerül, amelyet a város 15 év alatt fizet vissza 3,8 %-os kamattal. A bemutatott tervek szerint az új létesítményben élménymedence lesz, nyak- és övzuhannyal. Emellett sodrófolyosó, barlang, vízfüggöny, ugrótorony, többpályás csúszda szórakoztatja a lubickolni vágyókat. Mindezt 3500 négyzetméter vízfelületre tervezik Kaposváron. Eddig fele ekkora volt a vízfelület, különösebb szolgáltatás nélkül. A létesítmény kétszer annyi embert szórakoztathat majd, mint elődje."
Ezekszerint a régi strand helyett lesz. Nem? -
ricky #311 Most láttam a hiradóban, h vmi vizes izét akarnak építeni. Hol lesz az? Nem tudjátok? Lesz valami csuszda, medence, barlang, stb... -
ricky #310 köszi -
#309 aham. akkor majd sok sikert!!:) -
ricky #308 már 5 éve tanulok, csak kellene felsőfokú nyelvvizsga és az még nem megy -
#307 Spanyolt akarsz tanulni talán?:) amugy fogalmam sincs... -
ricky #306 Melyik a legjobb nyelviskola Kváron ahol lehet spanyolt tanulni? -
skristof #305 Emlékezés Trianonra
17.00.: A trianoni békediktátumra, azaz Magyarország szétszabdalására és tönkretételére emlékeznek a kaposváriak a Színház parkban az első világháborús emlékműnél. -
#304 nem sok minden -
#303 biztos nem történik semmi kaposvaron:) -
#302 nincs valami nagy pörgés:) -
ricky #301 Hogy csináltad ezt a bannert azzal a programmal? Nincs valami magyar leírás hozzá? Nekem nem sikerül semmit sem készíteni vele!!! :( Segíts légyszi!!! -
#300 Én is végigszenvedtem azt az időszakot. Tény h azt a részét én se kedveltem. -
#299 nem hiszem h te szivesen ülnél höségben a sulipadban töridogát irva:)nekem a mai idö amugy nagyon teccik:) -
ricky #298 jó reggelt -
#297 senki ne vegyen semmit a bőzsöny és társánál még véletlenül sem. kb 2 hónapja van garban visszavíve a videókarim és sehol semmi. persze kifogás van (a nagyker hibája). -
#296 De amikor meg hideg van, akkor azért panaszkodik mindenki. Hogy nem tudtok örülni semminek... -
ricky #295 hát már jó lenne egy kis "hideg" -
#294 holnapra mondta most végre h hüvösebb lesz -
ricky #293 Ahhoz képest, h felhős, esős időt mondott nem nagyon áztam meg, max a tustól... -
#292 qrva meleg van
ja, szasztok -
#291 Jóreggelt!
Ezek a hülye galambok megint bejöttek az erkélyemre, és ordítanak, mint állat.
Tegnap az egyik a szobám közepén mászkált halál nyugodtan. -
skristof #290 napot!
ma estére vmi jó program? jégdizsi? azon kívül? -
skristof #289 aki előbb teszi ki az indexet, az kezdheti meg először az előzést -
ricky #288 Ilyenkor a középső autós a hibás, mert nézte, hogy előzik-e őt már, nem? -
#287 és persze megint a vétlen halt + . remélem leültetik őket 10 évre minimum. -
ricky #286 Na, már megint baleset...
Hallottátok?
2-en meghaltak a 67-es úton. 3 autó jött Szigetvár felöl és az utolsó kettő egyszerre kezdett előzni. Összementek és az utolsó átment a szembejövő sávba és nekiment egy motornak. A két motoros halt meg. :(
Szerintem le bvan zárva az egész út, mert a régi főúton kb 5szörösre nőtt a forgalom. -
ricky #285 reggelt... -
skristof #284 én meg meccsen voltam :) -
ricky #283 makroökonómia, holnap meg tudománytörténetből :( -
#282 miböl vizsgáztál? -
ricky #281 Én most vizsgáztam le...
Amúgy most sokáig jó idő lesz, úgyhogy élvezheted még -
#280 jaaaj de jó az idö!:)és ilyenkor kell tanulnom..