1721
-
Mlecsi #439 Sajnos nem fektetünk elégnagy hangsulyt az irtásukba.
A kormányunk eztis elszurta mint minden mást.
Sziasztok énis kaposvári vagyok
-
#438 Ma a menőautóba minden beszállás után a "dögöket" csapkodtam először, ahelyett, hogy a betegekre tudtam volna figyelni :(
Hol az arcomat, hol egyéb testrészeimet csipkedték (na azért ott nem :D )
Ez már kész katasztrófa :(
-
ricky #437 nekem mind1, h puskával vagy mással csak írtsák ki őket. -
#436 Megérdemelnék! Mindenkinek puskával kéne lőni a szunygokat. Rohaggyanak L! -
#435 :DDDDDD
Ez igazán aranyos @;o) -
ricky #434 szúnyog
szúnyog
szúnyog
szúnyog
szúnyog
szúnyog -
#433 Hogy tumort okoz? Nem tudom.
Ellenben a játékvezető terén tett véleményedel, mélységesen egyetértek. Sőt engem is, bár én úgy sem engedném meg, egy ekkora k....csögnek :( -
skristof #432 persze aztán tumort okoz á köszi kihagyom :P
digo játékvezető meg igazán elmehet leszopni a svédek kis kukiját, mert amit itt csinált, az megint nevetséges volt...
áhh, mind1, szép volt fiuk!
Emelt fővel lehet vesziteni! HAJRÁ MAGYAROK! -
#431 Csak nem a SPAAR-ban vetted? Én igen (1990.- volt), de sajnos hasonló a véleményem róla, mint nektek :(
Hiába. Ennyi pénzért a h...nek is megérte, nem ám nekem :)
De legalább szépen világít :D
Ellenben van itt valami amit kipróbálhattok. Azt mondják, hogy elriasztja a szúnyogokat.
"magas frekvenciájú hangot ad ik amit az ember nem hall meg, de a szunyogok nem szeretik"
Én nem próbáltam még, de áll. mobilra is fel lehet tenni.
Az is igaz, hogy vannak már rossz tapasztalatok is :(
"valamennyit biztos használ, mert nem sok szunyog volt errefele mostanában"
"Telefonra rakta fel haverom,és azt mondta, hogy fél órán belül fájt a feje.szal én nem tom.Egy próbát azért megér."
"még jó hogy vége a nyárnak, amúgy nekem nem működött vagy mutáns szúnyogok vannak a szobában"
"nálam kicsivel lett kevesebb csak a szúnyog,de a fejfájás is bejött,szal vegyesek az érzelmeim ezzel kapcsolatban"
Szóval nem tudom, megéri e. -
#430 olyan jó helyzeteink vannak mindig csak mikor odaérnek... -
#429 rohadtf****** köcsög bíró!!
nem a svédeknek fúj. semmit -
#428 én rajta vok a témán :O) -
#427 focit nézzétek ám:) -
#426 :DDD ha a plafonon vannak akkor nálam sem veszik észre;) -
#425 nalam nem nyirja ki a szunyogokat. sot a közelébe nem mennek :D
nyaron a legyek is inkabb a kabelen maszkaltak :) -
#424 én irtom, ami rámszáll, meg a szobámban most betettem egy szúnyogölővilágítóizét ami kinyirja öket mielött megyek aludni, ha van esetleg bent.. -
#423 nem őt kell irtani, hanem a szúnyogot :) -
ricky #422 lol -
#421 Igazán irthatnád őket, akkor talán kevesebb lenne :D -
#420 hmm lehet -
skristof #419 balcsin is kiba sok vót
jó helyen voltál -
#418 balcsin nem vót pedig ott is esett -
skristof #417 ennyi eső után csodálod? -
#416 sok a szúnyog:( -
skristof #415 nincsmit :) -
#414 tesóm oszt. társai a 6osztályos gimiben azt mondják onnan jöttek, s eddig nem tanultak semmi törit, ezért gondba lesznek...kicsit furának találtam, s tudtam h te oda jársz; és köszi:)) -
ricky #413 :D -
skristof #412 oda járok 12edik éve mostmár, de nemhiszem, hogy nem lenne :) -
#411 halihó!:) a gyakorlósuliban tényleg nincs töri 6.ban?nem tudjátok? -
#410 Ok. Örülök neki, hogy megtudtad, amire kívácsi voltál :) -
Doma #409 Eh rosszul tettem fel a kérdést de végülis már mind1 mert megválaszoltad azt is.
-
#408 én benne vok de akkor legyen is belőle vmi mer már párszor invitáltam a srácokat de nem volt reakció (jövő szerda után bármikor) -
skristof #407 semmi gáz
mior fizeted a sörcinket? -
#406 nah szóval 1 kis baki történt , de ettől függetlenül köszi -
#405 köcike naon jól esik! -
skristof #404 azért csak itt szolgáltatnak, mert Kaposváron csak a Vida-sok vannak. Ugyanaz mint a Fatáv országszerte.. ez van sajnos ill. nekem szerencsére :)
Énis teljes mértékben elégedett vagyok -
#403 Igen, már hallottam róluk és egy kicsit fel is bosszantottak. Már mi az, hogy Kapos-NET névvel csak Kaposvár környékén szolgáltat és Kaposváron nem. Szóval igen sajnálom, hogy itt csak a T-online jön a Vida-Net kábelén :(. Ha lennének a városban is, már rég átálltam volna hozzájuk. Ua. a pénzért lényegesen magasabb a sávszélességük, arról már nem is beszélve, hogy ők nem aszinkron, hanem szinkron jelet biztosítanak. Hiába, ilyen az én formám :(. Van egy kedves kollegám, akinek Kaposfőn náluk van előfizetése és maximálisan elégedett a szolgáltatással. -
skristof #402 Kapos-NET a tv szolgáltatónk és tavaly október óta van már kábelNET is. ők szolgáltatják a netet Kaposvár környéki falvakban, pl.: Juta, Hetes, Toponár, Kaposújlak, Kaposmérő stb..
nem nevezném fix IP-nek, mert változik, csak mint mondtam belső IP-ket kapunk..
De ettől függetlenül szerintem az ár/szolgáltatás aránya elég kedvező -
#401 Fix IP?
Én még nem igazán hallottam előfizetéses netről, amit a szolgáltató fix IP-vel látna el. Az enyém is kiosztott, az-az változó. Ha áramtalanítom a kábelmodemet, újraindításkor egy új IP-t fogok kapni. Szóval te hol hallottál erről? -
Doma #400 Sziasztok de rég írtam ide...
Érdekes témát vetettetek fel ezzel a suxxelero matáv /most már MAGYAR TELECOM dologgal.
Teljesen falra mászok már én is tőlük. De spongya rá halottról vagy jót vagy semmit.
Igazán az érdekelne, hogy ez a fix ip dolog melyik szolgáltatónál van.
Választ köszi előre is, amúgy kábelnet hobby 512/semmi, szal nagyon kéne már nekem is egy ADSL.