1721

• Sonajk @:o)
    Most veszem csak észre, no és skristof is besegített. Akkor tényleg az Istenke éltessen sokáig. Boldog Születésnapot
  • skristof
    neked meg hbd!
  • skristof
    Sonajk-kal karöltve énis utálom a matáv&axelero mostmár pedig t-com&t-offline kombót, ezért nem is náluk vagyok. Én havi 6900-ért kapok 1024/128-at ami nekem elég, mert nem megy nagyüzemi letöltés, meg warezolás. :) És nincs semmilyen adatforgalmi korlátozásom sem. Egyedül annyi negatívumot tudok mondani rá, hogy mivel az egyész rendszer egy központi router mögött van, ezért mi nem kapunk dinamikus IP címeket, csak belső 10.xxx.xxx.xxx IP-ket. Ez azt jelenti, hogy a különböző p2p progiknál nem tudsz aktív módban lenni. Ezen kívül viszont tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
  • Rage47
    köszii!. (tök mind1 ki válaszol, azért jelöltem ki őt, mert ő írta:)
    Nemzetközi kiállítás. Itt aztán kapsz mindent, csak győzd pénzzel. A sportcsarnoknál szokták megrendezni. Jó sok kiállító és jó sok "lézengő" ember, akinek üres a zsebe. Azért egy "misét" meg ér.
    (Bocs, hogy én válaszoltam.)
  • Rage47
    ezmiez?még nem hallottam róla..
  • Rage47
    én sem szeretem mióta kijelenetették hogy nálunk nem fogják kiépíteni az adsl-hez szükséges kábeleket(azaz a t-com) pedig ők építették ki a xar hálózatot, akkor ki is kéne javítaniuk a hibát...de inkább nem megyek bele nagyon...
    Kábel net 512/128 a szerződés szerint, de mivel (akkor még Axelero) T-online emelt a sávszélességen így változatlan áron (13.990 Ft.) 1360/228. 3 éve van kábel netem, de a mostani T-online-t (Axelerot is ) rettenetesen "rühelem". A közelmúltba tett gerinctelen lépése végképp "betette a kaput. Arról nem beszélve, hogy hatalmas "harcot vívtam" velük a sávszélesség emelése miatt. Ugyebár nemrég a még a csapból is az folyt, hogy az ADSL sebességet megemelte első lépésben, hogy kedvezzen az internetezőinek. Igen ám, de a kábel nettel rendelkező ügyfelekről ugyanakkor egy kissé megfeledkezett. Telefon ide, telefon oda heteken keresztül. Ahány emberrel beszéltem a cég részéről, annyi információt kaptam, hogy emelik-e a kábel nettel rendelkező ügyfeleik sávszélességét. A végén kiderült, hogy nem. Illetve emelik, ha felbontom a jelen szerződésem, ahol a 2 év hűségnyilatkozatom már 1 éve lejárt és egy új szerződést kötök velük (mondanom sem kell, hogy 2 év hűség, ismét a nulláról indul). Igen ám, de ennek van egy számomra elgondolkoztató pontja. Amíg a jelen szerződésem korlátlan (sem idő, sem adatmennyiség nincs limitálva), addig az új szerződésben már beleírták, hogy havi 40 GB adat letöltésének elérése után a szolgáltató (T-online), korlátozhatja a letöltési sebességemet a hónap hátralévő részére 128 b/s-ra. Hát a jó k… anyukájukat. Mit képzelnek ezek a sz...háziak. Erősen gondolkodok azon, hogy szolgáltatót fogok váltani a közeljövőben. A fent említett cikkben szereplő két szolgáltató (Externet, Euroweb) a jelenleg fizetett öszzegért magasabb sávszélességet és ugyanakkor korlátlan idő és adatmennyiséget kínál. Nem is értem, miért is vagyok még mindig a T-online előfizetője. Mindkét cég szolgáltatásai elérhetők Kaposváron. Szóval az én szám íze, egy kissé keserű a T-online-al kapcsolatban.
    (Na most jól kipanaszkodtam magamat. Elnézést érte, de tőletek és nem a T-online-tól.)
  • Rage47
    azért kérdem ám, mert valószínű, hogy felénk is jön a kábel...(végre)
  • Rage47
    és tetszik? meg vagy vele elégedve?:)
  • skristof
    kábel net: 1024/128
  • Rage47
    Milyen netetek van?
    Bocs, de ezt számításon kívül hagytam :DD
  • Rage47
    jaja:))
  • reaper4
    a "vagy mi"-ben bennevolt az is
    Lábam??? Nem a lábam, sőt semmim sem. Csak az extenzor inszalag szakadt le a balkezem kisujjáról. Nem ua. :)
  • Rage47
    miujság a honlapoddal?:)emléxem milyen régen kezdted, s éppen irtad h eltörött a lábad vagy mi..:)
    Akkor ám :)

más: Kicsit nagy itt a pangás :(
  • reaper4
    szeptember 1-4.
  • ricky
    Mikor lesz/van alpok-adria?
  • reaper4
    igen az az
    Én ismerem, bár 1000 és 1 éve nem jártam náluk.
    (M. Templom mögöttire gondoltál ugye? Bár úgy tudom, hogy csak az van.)
  • ricky
    igen, de nem úgy sikerült ahogy szerettem volna, úgyhogy ha lesz időm csinálok másikat...
  • skristof
  • Rage47
    heloo
    látom uj logo
  • ricky
    fizecc=fezixx :DDD lol
  • ricky
    Na én is haza jöttem picit.

Üdv az újaknak.
  • skristof
    úr Isten, most nézem h mennyire elírtam azt h "fizecc" :)
  • reaper4
    össze kéne röffenni 1x. mit szóltok hozzá?
  • reaper4
    ismeritek a békét? söröző?
    Részemről nincs akadálya a dolognak, ha ti is fizettek nekem
    Mennyi söröcskét fogok inni
  • skristof
    nagy ejnye bejnye. nembaj, mindenkinek fezixx egy sörcit, és elnézzük
  • Rage47
    áááááááááá
    üdv:))
    Ejnye-bejnye. Kaposvári létemre, csak most veszem észre, hogy van Kaposvár topic az SG-n. :(

Hát akkor üdvözletem mindenkinek :)
  • Rage47
    pff ez biztató
  • reaper4
    azt a szemüveges csávót a plázában (mikor még ott dolgozott) is verték, gondolom okkal :D
  • Rage47
    ok azé thx
  • reaper4
    [de én lényegretörőbb voltam :)]
    nem tudom sajna.
  • Rage47
    [én kérdeztem elöbb de most nembaj...]
    mert én adtam be. csak kivancsi vok jo helyen van-e:)
  • reaper4
    mert?